Sony Playstation 4 Tavsiyesi
-
GordonFreeman bunu yazdı
2.el mi arıyorsun yoksa sıfırmı. 2.el ise kırık cihazlardanmı?
hocam sıfır arıyorum kırık cihaz daha çok işime gelir ama hediye olacağı için kullanışmış üründe olmaz
-
DevilKingtr bunu yazdı
ps4 alıpta oyunlara o kadar para verip sikilmeye gerek yok hocam o zaman ps3 işimizi görecektir.
5 adet ps4 oyunu = ps4 konsolu :)
-
DevilKingtr bunu yazdıGordonFreeman bunu yazdı
2.el mi arıyorsun yoksa sıfırmı. 2.el ise kırık cihazlardanmı?
hocam sıfır arıyorum kırık cihaz daha çok işime gelir ama hediye olacağı için kullanışmış üründe olmaz
sıfır için bişey yapamam ama 2.el olsaydı bulurduk :)
-
Hocam bu mesajı okur musun bilemiyorum ama yazayım yine de hadi.
Öncelikle Ps 4 ile gelen yeni olay şudur : Ntsc ya da Pal olması fark etmiyor. PS 3 dersen böyle bir fark var. Televizyonun açmaz. Görüntü alamazsın vs vs. Yani Amerikadan aldığın malı ya da Japonya, Çin.... Bunları TR'de kullanamazsın.
Ps 4 almak çok büyük bir lüks bence. Çünkü oyunları 250 tl'den aşağıya değil. Cihaz zaten 1.400 Tl.
Son olarak, Eğer PS 3 sevecekse, elektronikçilerde hala kırdırılabilir sürüm olanlar mevcut. Online oynamak istemiyorsa eğer, istediği kadar oyunu down edip yükler PS 3'e ve oynar aga. Sorun olmaz. Ama dediğim gibi elektronikçilerden almak lazım. Totalde sana 1.000 Tl maksimum tutar bu iş diye düşünüyorum. Min : 600 Tl kafadan gider. ;)
palakan229 tarafından 13/Şub/14 13:21 tarihinde düzenlenmiştir -
palakan229 bunu yazdı
Hocam bu mesajı okur musun bilemiyorum ama yazayım yine de hadi.
Öncelikle Ps 4 ile gelen yeni olay şudur : Ntsc ya da Pal olması fark etmiyor. PS 3 dersen böyle bir fark var. Televizyonun açmaz. Görüntü alamazsın vs vs. Yani Amerikadan aldığın malı ya da Japonya, Çin.... Bunları TR'de kullanamazsın.
Ps 4 almak çok büyük bir lüks bence. Çünkü oyunları 250 tl'den aşağıya değil. Cihaz zaten 1.400 Tl.
Son olarak, Eğer PS 3 sevecekse, elektronikçilerde hala kırdırılabilir sürüm olanlar mevcut. Online oynamak istemiyorsa eğer, istediği kadar oyunu down edip yükler PS 3'e ve oynar aga. Sorun olmaz. Ama dediğim gibi elektronikçilerden almak lazım. Totalde sana 1.000 Tl maksimum tutar bu iş diye düşünüyorum. Min : 600 Tl kafadan gider. ;)
anladım hocam okumaz olurmuyum teşekkür ederim bilgilerin için :)
-
illa alacam ps4 dersen 2.versiyonları bekle mutlaka
-
geçen arkadaşa aldık ps3 slim kasa 500 gb hdd li 600 lira, fiyat olarak aklında bulunsun
-
Lotus bunu yazdı
geçen arkadaşa aldık ps3 slim kasa 500 gb hdd li 600 lira, fiyat olarak aklında bulunsun
çiplimi hocam ?
-
DevilKingtr bunu yazdıLotus bunu yazdı
çiplimi hocam ?
yok hocam orjinal halde
-
Hocam ucuz yollu istiyorsan xbox alacaksın. Torrentden çekersiniz oyunları. Yeni nesil almak istiyorsanız artık ps4 de psn plus şart oldu. Aylık 5-10dolar bir fiyat veriyorsunuz size her ay bgedava oyunlar filan veriyor sony. Hiç oyun almasanız da psn plusdan gelen oyunlar götürür sizi arada çok oynamak istediğiniz populer oyunları yurtdışındang etirtirsiniz. Gta ve fifa serileri gibi 1 yıl yada daha uzun yıllar oynatacak oyunları parayla alırsınız gerisini psn'in verdiklerini oynarsınız.