folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Sony Playstation 4 Tavsiyesi

Sony Playstation 4 Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    GordonFreeman bunu yazdı

2.el mi arıyorsun yoksa sıfırmı. 2.el ise kırık cihazlardanmı?

hocam sıfır arıyorum kırık cihaz daha çok işime gelir ama hediye olacağı için kullanışmış üründe olmaz

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

ps4 alıpta oyunlara o kadar para verip sikilmeye gerek yok hocam o zaman ps3 işimizi görecektir.

5 adet ps4 oyunu = ps4 konsolu :)

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GordonFreeman
    GordonFreeman's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı
    GordonFreeman bunu yazdı

2.el mi arıyorsun yoksa sıfırmı. 2.el ise kırık cihazlardanmı?

hocam sıfır arıyorum kırık cihaz daha çok işime gelir ama hediye olacağı için kullanışmış üründe olmaz

sıfır için bişey yapamam ama 2.el olsaydı bulurduk :)

Frisky...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

Hocam bu mesajı okur musun bilemiyorum ama yazayım yine de hadi.

Öncelikle Ps 4 ile gelen yeni olay şudur : Ntsc ya da Pal olması fark etmiyor. PS 3 dersen böyle bir fark var. Televizyonun açmaz. Görüntü alamazsın vs vs. Yani Amerikadan aldığın malı ya da Japonya, Çin.... Bunları TR'de kullanamazsın.

Ps 4 almak çok büyük bir lüks bence. Çünkü oyunları 250 tl'den aşağıya değil. Cihaz zaten 1.400 Tl.

Son olarak, Eğer  PS 3 sevecekse, elektronikçilerde hala kırdırılabilir sürüm olanlar mevcut. Online oynamak istemiyorsa eğer, istediği kadar oyunu down edip yükler PS 3'e ve oynar aga. Sorun olmaz. Ama dediğim gibi elektronikçilerden almak lazım. Totalde sana 1.000 Tl maksimum tutar bu iş diye düşünüyorum. Min : 600 Tl kafadan gider. ;)

palakan229 tarafından 13/Şub/14 13:21 tarihinde düzenlenmiştir

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    palakan229 bunu yazdı

Hocam bu mesajı okur musun bilemiyorum ama yazayım yine de hadi.

Öncelikle Ps 4 ile gelen yeni olay şudur : Ntsc ya da Pal olması fark etmiyor. PS 3 dersen böyle bir fark var. Televizyonun açmaz. Görüntü alamazsın vs vs. Yani Amerikadan aldığın malı ya da Japonya, Çin.... Bunları TR'de kullanamazsın.

Ps 4 almak çok büyük bir lüks bence. Çünkü oyunları 250 tl'den aşağıya değil. Cihaz zaten 1.400 Tl.

Son olarak, Eğer  PS 3 sevecekse, elektronikçilerde hala kırdırılabilir sürüm olanlar mevcut. Online oynamak istemiyorsa eğer, istediği kadar oyunu down edip yükler PS 3'e ve oynar aga. Sorun olmaz. Ama dediğim gibi elektronikçilerden almak lazım. Totalde sana 1.000 Tl maksimum tutar bu iş diye düşünüyorum. Min : 600 Tl kafadan gider. ;)

anladım hocam okumaz olurmuyum teşekkür ederim bilgilerin için :)

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    illa alacam ps4 dersen 2.versiyonları bekle mutlaka
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

geçen arkadaşa aldık ps3 slim kasa 500 gb hdd li 600 lira, fiyat olarak aklında bulunsun 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

geçen arkadaşa aldık ps3 slim kasa 500 gb hdd li 600 lira, fiyat olarak aklında bulunsun 

çiplimi hocam ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo
    DevilKingtr bunu yazdı
    Lotus bunu yazdı

çiplimi hocam ?

yok hocam orjinal halde

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Hocam ucuz yollu istiyorsan xbox alacaksın. Torrentden çekersiniz oyunları.  Yeni nesil almak istiyorsanız artık ps4 de psn plus şart oldu. Aylık 5-10dolar bir fiyat veriyorsunuz size her ay bgedava oyunlar filan veriyor sony. Hiç oyun almasanız da psn plusdan gelen oyunlar götürür sizi arada çok oynamak istediğiniz populer oyunları yurtdışındang etirtirsiniz. Gta ve fifa serileri gibi 1 yıl yada daha uzun yıllar oynatacak oyunları parayla alırsınız gerisini psn'in verdiklerini oynarsınız.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
Toplam Hit: 2873 Toplam Mesaj: 25