Sony Vs Logitech

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

her zaman dediğim gibi tavsiyem sağlam bir amfi ve yanına sağlam bi woofer al derim.ama şunu da söyleyeyim.ev arkadaşımın 2+1 logitech ses sistemi var.sesi biraz açınca hemen iki üst kattan şikayete geliyorlar.

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

obie bunu yazdı:
    -----------------------------

her zaman dediğim gibi tavsiyem sağlam bir amfi ve yanına sağlam bi woofer al derim.ama şunu da söyleyeyim.ev arkadaşımın 2+1 logitech ses sistemi var.sesi biraz açınca hemen iki üst kattan şikayete geliyorlar.

onu ayarlarım da ben kalite ve güç ü bir arada istiyorum , gerektiği zaman inletecek ortalıgı oda bunlarda var 

oldwolf bunu yazdı:
    Neden Creative değil?

bu kadar güçlü bir creative sistem göremedim hocam warmı ?

birde creative nin tizlerde , logitech in bass larda daha kuvvetli olması ilgimi o logi ye çekiyor

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek
    Logitech'i tavsiye ederim, bendeki dandik X-530'da bile sesi çok açınca ortalık yıkılıyor, kaldı ki z5500'ün bassı ortalığı yıkıyor biliyorsun, tam seste 140W olan x530'un yanında sadece wooferı 180W olan bir sistemle gerçekten club, v.s. işletebilirsin. Ben şu ana kadar hep logitech speaker kullandım ve çok memnunum, ayrıca söylemeyi unuttum sadece THX sertifikası, Dolby + DTS bile bir tercih sebebi bence.

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

logitech :)

ama sonynin de ses kalite üzerine çalışmalar yaptığını özellikle bu konuya değindiklerini biliyorum

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

Logitech Z5500 kullanıcısıyım. Kesinlikle tavsiye ederim. Mümkünatı yok full ses açamazsın zaten.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

o zaman karar verildi , para biriktirilip güzel bir ses kartı + logitech z550 alınacak x) (ve optik kablo)

Toplam Hit: 4377 Toplam Mesaj: 27