Sony Vs Logitech
-
her zaman dediğim gibi tavsiyem sağlam bir amfi ve yanına sağlam bi woofer al derim.ama şunu da söyleyeyim.ev arkadaşımın 2+1 logitech ses sistemi var.sesi biraz açınca hemen iki üst kattan şikayete geliyorlar.
-
obie bunu yazdı:
-----------------------------
her zaman dediğim gibi tavsiyem sağlam bir amfi ve yanına sağlam bi woofer al derim.ama şunu da söyleyeyim.ev arkadaşımın 2+1 logitech ses sistemi var.sesi biraz açınca hemen iki üst kattan şikayete geliyorlar.
-----------------------------onu ayarlarım da ben kalite ve güç ü bir arada istiyorum , gerektiği zaman inletecek ortalıgı oda bunlarda var
oldwolf bunu yazdı:
-----------------------------
Neden Creative değil?
-----------------------------bu kadar güçlü bir creative sistem göremedim hocam warmı ?
birde creative nin tizlerde , logitech in bass larda daha kuvvetli olması ilgimi o logi ye çekiyor
-
Logitech'i tavsiye ederim, bendeki dandik X-530'da bile sesi çok açınca ortalık yıkılıyor, kaldı ki z5500'ün bassı ortalığı yıkıyor biliyorsun, tam seste 140W olan x530'un yanında sadece wooferı 180W olan bir sistemle gerçekten club, v.s. işletebilirsin. Ben şu ana kadar hep logitech speaker kullandım ve çok memnunum, ayrıca söylemeyi unuttum sadece THX sertifikası, Dolby + DTS bile bir tercih sebebi bence.
-
logitech :)
ama sonynin de ses kalite üzerine çalışmalar yaptığını özellikle bu konuya değindiklerini biliyorum
-
Logitech Z5500 kullanıcısıyım. Kesinlikle tavsiye ederim. Mümkünatı yok full ses açamazsın zaten.
-
o zaman karar verildi , para biriktirilip güzel bir ses kartı + logitech z550 alınacak x) (ve optik kablo)