folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Sony Xperia Go - Nokia Lumia 620 - HTC One V - Samsung Galaxy S3 Mini

Sony Xperia Go - Nokia Lumia 620 - HTC One V - Samsung Galaxy S3 Mini

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Beyler bu cihazlar arasında kaldım.Şuan Nokia C5-03 kullanıyorum bazen değiştireyim diyorum ama sonra siktir et biraz daha götürür diyorum ama yakında kafayı yedirtecek bana.Telefonla sürekli işim yok.Ders aralarında, otobüste vs boş zamanlarda nete girmek için kullanıyorum.Ama bu işleri yaparken insanı uyuz yapmasın ve beni 2 sene rahat götürsün.

Sony Xperia Go : Su geçirmez ve dayanıklılığı çok iyi.

Nokia Lumia 620 : Windows platformunu çok merak ediyorum ama ne kadar daha destek alır şüphelerim var ve herkes bataryasından şikayetçi.

Htc One V : Htc markasını hiç kullanmadım ve tasarımı bir acayip telefonun.

Samsung Galaxy S3 Mini : Tasarımı vs çok hoşuma gidiyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Android candir.. samsungda oyle 

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    sorry_13 bunu yazdı

Android candir.. samsungda oyle 

İyide hocam zaten saydıklarım arasında bir Nokia andoid değil.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Iste bende android candir derken nokia yi sktret 

Samsung da oyle derken diger android cihazlardan samsung iyidir anlaminda

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

android pişmanlıktır =)

wp8 kullanıyorum tavsiye ederim

tamamen kişisel deneyimler üzerine konuşuyorum :D

destination@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek

şu anda android kullanıyorum ama en kısa zamanda lumia 820 alıp denemek istiyorum. nokia ilgimi çekiyor tekrardan

Orman Mühendisi //
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cellat
    cellat's avatar
    Erkek

nokia 520 cikiyor 62den daha ucuz (600 lira olacak sanirim)ve hemen hemen ayni ozelliklere sahip
    http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Nokia-Lumia-520-vs-Nokia-Lumia-620
    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Nokia-Lumia-520-599TL-fiyat-etiketi-ile-satisa-sunuldu.htm

sadece haber vereyim dedim yoksa bende bir androidciyim

Reddetmek özgürleştirir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Aşırı derecede uygulama kullanmayan bir insansan android gereksiz kaçar. Android'in avantajları

Uygulama sayısı bolluğu

Dezavantajı

Donanım canavarlığı

Stabilite sorunu (yüksek meblalı telefonlar haric)

Windows Phone'da düşük donanımda stabilite sorunu yok.
     Ama uygulama sayısı android'e nazaran az.

512 MB ram li windows Phone alırsan ileride çoğu desteği alamayabilirsin. Şu an çoğu oyun 1 gb ram istiyor windows Phone pilatformunda. Windows Phone alınan her telefona 18 ay güncelleme desteği sunacığını açıkladı.

Seçenekler ortada kendi ihtiyaçlarına göre seç.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    cellat bunu yazdı

nokia 520 cikiyor 62den daha ucuz (600 lira olacak sanirim)ve hemen hemen ayni ozelliklere sahip
    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Nokia-Lumia-520-599TL-fiyat-etiketi-ile-satisa-sunuldu.htm

620 ile arasında 250 lira fark olur o zaman.Kaldı ki 250 lira için flaştan ve navigasyondan vazgeçilmez.

mkyb tarafından 02/Haz/13 17:36 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cellat
    cellat's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    cellat bunu yazdı

620 ile arasında 250 lira fark olur o zaman.Kaldı ki 250 lira için flaştan ve navigasyondan vazgeçilmez.

Tercih meselesi tabi

Reddetmek özgürleştirir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Çok uygulama kurmayacaksan stabilite arıyorsan nokia.

Rom sorunu olmasın her elime aldımı kurayım canım hiç sıkılmasın diyorsan s3 mini 

Dayanıklılık dersen zaten kendin dedin go diye ama özellikleri çok tırt deymez bben xperia Z bile zayıf diom sen go dion.

Değişiklik için HTC ONE V yerine HTC 8S http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-htc-rio-windows-phone-8s-fiyati,942263.html

Toplam Hit: 1918 Toplam Mesaj: 13