Sony Xperia Satılık
-
don_carlione001 bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------eğer buysa sıfırları zaten 600 650 lira su an
max 450-500 arası gider gelir hocam tabi netten satarsan telefoncu 200 lira bile zor verir
-----------------------------tamam hocam bilgilendirdiğin için allah razı olsun bende baktım netten..bi kac siteye cok arastırmadan 890 gördüm..teknosada da aynı..telefoncu arkadsım vardı valla 850 ye var sıfırı dedi ama tabi pendikte her yerde değişirmi bilmem..
----------------------------- -
don_carlione001 bunu yazdı:
-----------------------------risk53 bunu yazdı:
-----------------------------900 felan olmaz onun sıfırı :D
bak fiyata
http://www.sanalreyonum.com/urun/sony-ericsson-xperia-ray_911584.aspx?CatID=27177
-----------------------------bana da 650 lira lazımdı hocam :D valla..kartlar agzımıza zıctı..iş yeri maaş ödemedi..AQ..ne bohem bi şanstır bey aaa:)
-----------------------------Yalnız Hocam verdiğim linkte sıfırı havale ile 599 tl :D
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------eğer buysa sıfırları zaten 600 650 lira su an
max 450-500 arası gider gelir hocam tabi netten satarsan telefoncu 200 lira bile zor verir
yani hocam 500 bulursak öp basına koy diyosun..tamam fiyatı sen söyledinn..hocam eyvallah...napalım.. :) -
risk53 bunu yazdı:
-----------------------------don_carlione001 bunu yazdı:
-----------------------------risk53 bunu yazdı:
-----------------------------900 felan olmaz onun sıfırı :D
bak fiyata
http://www.sanalreyonum.com/urun/sony-ericsson-xperia-ray_911584.aspx?CatID=27177
-----------------------------bana da 650 lira lazımdı hocam :D valla..kartlar agzımıza zıctı..iş yeri maaş ödemedi..AQ..ne bohem bi şanstır bey aaa:)
-----------------------------Yalnız Hocam verdiğim linkte sıfırı havale ile 599 tl :D
hocam ben mecbur kaldığımdan satcam..yoksa ben bu telefonu 4 sene kullanırım bana yeter..zaten o amacla almıştım.ama işte iş yeri ödeme yapmayınca gerisini sen düşün paşam.. :)
-
Hocam Satamazsan belki ben alırım ama yerın felan normalde sıfır samsung galaxy w almayı düşünüyordum temiz se senin telefonda bana uyar
-
sizi konudan anlar gördüm hocam peki bi laptop var elimde o ne eder..mümkünse birde ona fiyat biçermisiz...
makine: hp g62 notebook pc
amd athlon (tm) II p340 dual-core processor 2.20 ghz
ram:2.0 gb
64 bit
300gb hafıza var işte..tertemiz ben sadece face tahribata maile girer cıkarım baskada bi halt yok..
-
ay sonu telefon almamışsam hala 400 TL veririm.
yoksa kaçak nexus alacam 800 e
teknosadan, vb. 2 metre kazık sokan yerlerden cep telefonu dahil hiç birşey alınmaz hocam.