Sony Xperia XZ Premium - Dünyanın İlk 960 FPS Video Çekebilen Telefonu
-
sony 10 sene önce de 21 megapiksel kamera yapmıştı iyi hoş ama bir şekilde olmuyor yani renk kalitesi ışık falan fotoğrafın içine ediyor.
asla bir iphone ile yarışamaz kıyaslanamaz bile..
-
Turania bunu yazdı
sony 10 sene önce de 21 megapiksel kamera yapmıştı iyi hoş ama bir şekilde olmuyor yani renk kalitesi ışık falan fotoğrafın içine ediyor.
asla bir iphone ile yarışamaz kıyaslanamaz bile..
Megapiksel basmak kolay iş zaten yazılımla yapıyorlar önemli olan sensörün o kadar pikseli beslemesi. Zaten iPhonelardan tutunda HTC'ye kadar hepsinin kamerasını Sony üretiyor. Bir tek Samsung kendi kamerasını kendi üretiyor. O da üretimi yetiştiremediğinden bazı modellerinde Sony'nin kamerasını kullanıyor.
Olay yazılımda bitiyor.
-
https://youtu.be/K6Ka4aBlC8E?t=181
Rezillik resmen.
-
sony Z serisi bana ilk başta mükemmel gibi gelmişti.
dedim ki adamlar en iyi özellikleri tek telefonda birleştirmeye çalışmış.
En iyi ses kalitesi / kulaklık ( türkiyede içinden ucuz kulaklıklar çıksada yurt dışında premium kulaklıklar çıkıyordu )
sıvı toz koruması ( bu işi başlatan firma oldu )
yüksek malzeme kalitesi metal ve cam. ( gerçekten metal ve camı bir arada kullanan ilk marka modellerden biri oldu )
en iyi kamera için gerekli olan herşey. ( dünyanın en büyük kamera üreticisi tüm markalara kendisi veriyor e en iyisi de kendisi kullanıyor )
yüksek kapasite batarya , hafif android arayüzü vs vs derken
kağıt üzerinde herşey mükemmel olsada gerçekte hayat çok farklı.
En başta kamera ve ses istenen kaliteyi hiç bir zaman veremedi. Sonra boğazda kamera reklamı yaptılar su geçirmez tüm Z serisi bir şekilde sıvı aldı ve serivste herkez mahkemelik oldu.
Telefonu alanlar kılıfını aksesuarını bulamadı. Bundan 5 sene önce adamların dock girişi vardı şarj aletsiz şarj için hala diğer markalarda yok ama ben gerçek hayatta kullanan görmedim ?
2 Defa xperia cihaz aldık bir tanesi kız arkadaşıma almıştım donanım fiyat performans iyi diye , bir tanesini de anneme.
Samsung dan ne kadar nefret etsemde samsung un en ucuz telefonu sony nin en iyi telefonundan daha iyi aga. Gerçekten öyle.
ki bunu 2 defa sıfır cihaz 1 defa da bir üst model ile değişim olduğu halde söylüyorum size.
Nerede arabartı donanım bir model var ondan uzak durun.
-
@Panxer
İlk cam ve metal telefon 2011 çıkışlı iPhone 4 olması lazım. Kaldı ki telefonda arka kısmın cam olması çok saçma. Hem parmak izi ve elin yağını topluyor çirkin bir görüntü oluşturuyor hemde elden kayıyor.