Sony Xperia Z2 - Mükemmeliğin Xperia'sı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Sony Xperia ailesi Android deneyimini sunmaya devam ediyor. Xperia Z2‘nin Snapdragon 801 CPU ile tanıtılması 3GB Ram özelliğinine sahip olması cihazı farklı bir boyuta taşıyor.

Sony Xperia Z2 Özellikleri:

5.2-inç 1920 x 1080 piksel çözünürlükte Full HD Canlı Renk LED ekranı TRILUMINOS ve X-Reality teknolojisine sahip

2.3GHz dört çekirdekli Snapdragon 801 işlemci, Adreno 330 GPU

3GB RAM

20.7MP 1/2.3-type EXMOR RS CMOS G Lens, CMOS görüntü, mobil için Boinz

SteadyShot görüntü stabiliization ile 4K video yakalama (3840 × 2160 pixels/30p)

Sürükleyici bir ses deneyimi için dijital gürültü önleme teknolojisi

3200 mAh batarya

IP55/IP58 rating – su ve toz geçirmezlik

4G LTE desteği

Android 4.4 KitKat (Sony arayüzü)

Sony Xperia Z2 ile gelen en büyük özelliklerinden birisi 4K video yakalama teknolojisi olduğunun altını çizelim.

Cihaz için henüz çıkış tarihi kesin bir netlik taşımıyor fiyat aralığı olarak Xperia Z2‘nin 2.000 TL’nin üzerinde olması öngürülüyor.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

3200 mah batarya ile bence vurmus olayi. 4k filan hikaye. Yapmis adamlar helal olsun.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

samsun s5 de 3gb ram vs vs gelior.hep boş.apple da boş bunlarda.s3 ile s5 çok farklı bişi yapmıor su anda.telefonlara yeni bir özellik katmadıkça yeni telefon almayacam.sizde almayın aptal olmayın

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

samsun s5 de 3gb ram vs vs gelior.hep boş.apple da boş bunlarda.s3 ile s5 çok farklı bişi yapmıor su anda.telefonlara yeni bir özellik katmadıkça yeni telefon almayacam.sizde almayın aptal olmayın

s3 bos-34-bos-s5 bos-apple bos o bos bu bos,yeni ozellik katilmiyor,ne alacaz veya senin yeni ozellik dedigin seyler nedir ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

Bu telefonn ozellukleri benim pc'den yuksek :(

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    GoldenBoy bunu yazdı

Durum o kadarni vahim ? :) pc ozellikerli nedir ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek
    Jubei bunu yazdı
    GoldenBoy bunu yazdı

Durum o kadarni vahim ? :) pc ozellikerli nedir ?

bi alınganlık yapayım, vahim olan şeyi ne merak ettim, benimkinden de daha iyi çünkü :)

der die das
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

4k video çekiyorsa heralde 128gb internal hafıza ile gelicek telefon. Yoksa 64 veya 32gb lık internal hafıza ile 30 dakka video çeksen tüm hafızayı kaplarsın.

ip55/58 derken 2 model çıkıcak heralde. Çünkü ip55 dediğimiz telefona su falan dökülse birşey olmaz ama suya atarsan bozulur demektir. ip58 tam su geçirmez demek oluyor.

Bide biraz daha küçük bir ekrana sahip olsa (4-4.5 inch arası) bana göre tam alınacak telefon olur.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

yeni teknoloji üretilmiyor sanki artık, varolanı geliştirip, pişirip koyuyorlar önümüze.

hoş, bu kadarına gerçekten ihtiyacımız var mı?

=)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    anarsistherif bunu yazdı

yeni teknoloji üretilmiyor sanki artık, varolanı geliştirip, pişirip koyuyorlar önümüze.

hoş, bu kadarına gerçekten ihtiyacımız var mı?

aslinda yeni teknoloji var ama pazarlama stradejisi olarak sana bunu bugun satmaz.

Toplam Hit: 1833 Toplam Mesaj: 15