Sony Xperia Z2 - Mükemmeliğin Xperia'sı
-

Sony Xperia ailesi Android deneyimini sunmaya devam ediyor. Xperia Z2‘nin Snapdragon 801 CPU ile tanıtılması 3GB Ram özelliğinine sahip olması cihazı farklı bir boyuta taşıyor.
Sony Xperia Z2 Özellikleri:
5.2-inç 1920 x 1080 piksel çözünürlükte Full HD Canlı Renk LED ekranı TRILUMINOS ve X-Reality teknolojisine sahip
2.3GHz dört çekirdekli Snapdragon 801 işlemci, Adreno 330 GPU
3GB RAM
20.7MP 1/2.3-type EXMOR RS CMOS G Lens, CMOS görüntü, mobil için Boinz
SteadyShot görüntü stabiliization ile 4K video yakalama (3840 × 2160 pixels/30p)
Sürükleyici bir ses deneyimi için dijital gürültü önleme teknolojisi
3200 mAh batarya
IP55/IP58 rating – su ve toz geçirmezlik
4G LTE desteği
Android 4.4 KitKat (Sony arayüzü)
Sony Xperia Z2 ile gelen en büyük özelliklerinden birisi 4K video yakalama teknolojisi olduğunun altını çizelim.
Cihaz için henüz çıkış tarihi kesin bir netlik taşımıyor fiyat aralığı olarak Xperia Z2‘nin 2.000 TL’nin üzerinde olması öngürülüyor.
-
3200 mah batarya ile bence vurmus olayi. 4k filan hikaye. Yapmis adamlar helal olsun.
-
samsun s5 de 3gb ram vs vs gelior.hep boş.apple da boş bunlarda.s3 ile s5 çok farklı bişi yapmıor su anda.telefonlara yeni bir özellik katmadıkça yeni telefon almayacam.sizde almayın aptal olmayın
-
Ekerci bunu yazdı
samsun s5 de 3gb ram vs vs gelior.hep boş.apple da boş bunlarda.s3 ile s5 çok farklı bişi yapmıor su anda.telefonlara yeni bir özellik katmadıkça yeni telefon almayacam.sizde almayın aptal olmayın
s3 bos-34-bos-s5 bos-apple bos o bos bu bos,yeni ozellik katilmiyor,ne alacaz veya senin yeni ozellik dedigin seyler nedir ?
-
Bu telefonn ozellukleri benim pc'den yuksek :(
-
-
GoldenBoy bunu yazdı
Durum o kadarni vahim ? :) pc ozellikerli nedir ?
-
Jubei bunu yazdıGoldenBoy bunu yazdı
Durum o kadarni vahim ? :) pc ozellikerli nedir ?
bi alınganlık yapayım, vahim olan şeyi ne merak ettim, benimkinden de daha iyi çünkü :)
-
4k video çekiyorsa heralde 128gb internal hafıza ile gelicek telefon. Yoksa 64 veya 32gb lık internal hafıza ile 30 dakka video çeksen tüm hafızayı kaplarsın.
ip55/58 derken 2 model çıkıcak heralde. Çünkü ip55 dediğimiz telefona su falan dökülse birşey olmaz ama suya atarsan bozulur demektir. ip58 tam su geçirmez demek oluyor.
Bide biraz daha küçük bir ekrana sahip olsa (4-4.5 inch arası) bana göre tam alınacak telefon olur.
-
yeni teknoloji üretilmiyor sanki artık, varolanı geliştirip, pişirip koyuyorlar önümüze.
hoş, bu kadarına gerçekten ihtiyacımız var mı?
-
anarsistherif bunu yazdı
yeni teknoloji üretilmiyor sanki artık, varolanı geliştirip, pişirip koyuyorlar önümüze.
hoş, bu kadarına gerçekten ihtiyacımız var mı?
aslinda yeni teknoloji var ama pazarlama stradejisi olarak sana bunu bugun satmaz.