Sony Xperia Z5 Premium Hepsiburada

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

teşekkürler yorumlarınız için peki asıl sorum hepsiburada dan alınır mı ?

Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    RimPalace bunu yazdı

Alınır hocam niye alınmasın? Online alışveriş konusunda en güvenilir ve eski sitelerden biri. Aydın Doğan sahibi. 

mkyb tarafından 06/Nis/16 00:43 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    RimPalace bunu yazdı

Alınır hocam niye alınmasın? Online alışveriş konusunda en güvenilir ve eski sitelerden bir. Aydın Doğan sahibi. 

hocam satan kişi hepsiburada değil çünki bir satıcı :) o yüzden sormuştum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bende o sebepten tereddüt etmiştim ancak Hepsiburada senin muhatabın, satıcı değil. Gayet ilgileniyorlar. Yarın öbür gün garantiyi veren firma iflas etse bile hepsiburada cihaza bakar. Ancak n11, gittigidiyor gibi bir siteden al bakalım sonuç ne olacak? En ufak sorunda hemen satıcıyla aranızda çözün diyorlar. Sonra uğraş dur. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Bende o sebepten tereddüt etmiştim ancak Hepsiburada senin muhatabın, satıcı değil. Gayet ilgileniyorlar. Yarın öbür gün garantiyi veren firma iflas etse bile hepsiburada cihaza bakar. Ancak n11, gittigidiyor gibi bir siteden al bakalım sonuç ne olacak? En ufak sorunda hemen satıcıyla aranızda çözün diyorlar. Sonra uğraş dur. 

anladım hocam teşekkürler

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

üstat lg v10 neden düşünmüyorsun 2100 gözden çıkardıysan v10 da 2300 civarı bence kat ve kat daha iyi bi telefon sonyden bi değerlendir derim, lg g4 de takılma kötü telefon değil ama 2100 tl ye çıkmışsan v10 çok daha isabetli olucak bence..

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    EdepsizPenguen bunu yazdı

üstat lg v10 neden düşünmüyorsun 2100 gözden çıkardıysan v10 da 2300 civarı bence kat ve kat daha iyi bi telefon sonyden bi değerlendir derim, lg g4 de takılma kötü telefon değil ama 2100 tl ye çıkmışsan v10 çok daha isabetli olucak bence..

V10 güzel telefon ancak çok ağır ve kaba. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

sony z5 compact kulanıyorum bu tam olmuş

Beleş wireless kahramanı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Noldu, aldın mı ?
    Aldıysan deneyimlerini görseller ile birleştirp anlatırsan sevinirim.

RimPalace

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tedarikçiden bekleniyor yazısını görmemek için ne zaman teslim edeceklerine bi' bak derim. Tedarikçiden 1 hafta kulaklık bekledim oradan biliyorum.

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
Toplam Hit: 3220 Toplam Mesaj: 22
z5 premium