Sonyericsoon W910i Nasıl Açılır?
-
hoca güven filan işinden bahsetmedim burdaki adamlar kırılmaz dedi bende garanti kırabilirmi o açıdan sordum yoksa takip ettim arkadaşı herkes tarafından seviliyor kimsenin garanti olmasınada gerek yok
-
ertan yaparim derse yapar:D olmadi sifirdan menu yapar sonny e yine kirar:D
-
%100 garantili kırarız hoca..takma kafana sen.. ekledim seni msn e.. bunun burda dışarda kırılma fiyatı 50-60 dan aşağı kimse yapmaz.. çoğu adam da bilmez zaten.O yüzden pahalıya kırıyorlar.. Sana kıyak geçiyoruz..
simsiyah hoca teli gördüm.. 225 modelini kırabiliriz.. kargo sana ait 10 ytl ye sana kırarız. Cihaz o kadar pahalı değil.. :)
-
ayrıca bana güvendiğiniz için teşekkürler arkadaşlar :)
kendimi iyi hissettim.. teşekkürler :)
-
ertan saolasın hocam adresi verirsen teli bir kaç güne yollayayım, para olayını hallederiz no problem :)
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------Anladığım kadarıyla konu ciddi de dayanamıcam yaw xD
--------------------------------------------------------
Başlık: SonyEricsoon w910i Nasıl Açılır?
Cevap: Açma tuşuna bas sora pin kadunu gir ta taaa xD
-------------------------
Alıntı: "Bana yurtdışındaki bi akrabanda bi tel geldi sonyericsoon w910i şimdi bu makinayı nasıl kırdırırız"
Cevap: "Herhangi bir şekilde kırdırırsın;balyoz,çekiç,yada bi alet edevat yoksa yere at kendi kırılsın :| xD"
----------------------------------------------------------
Kusrakalmayın tutamadım :)
-----------------------------ayy çok şeker :|
bende kendimi tutamadım
-
Hycamtin bunu yazdı:
-----------------------------
wasd bunu yazdı:
-----------------------------Anladığım kadarıyla konu ciddi de dayanamıcam yaw xD
--------------------------------------------------------
Başlık: SonyEricsoon w910i Nasıl Açılır?
Cevap: Açma tuşuna bas sora pin kadunu gir ta taaa xD
-------------------------
Alıntı: "Bana yurtdışındaki bi akrabanda bi tel geldi sonyericsoon w910i şimdi bu makinayı nasıl kırdırırız"
Cevap: "Herhangi bir şekilde kırdırırsın;balyoz,çekiç,yada bi alet edevat yoksa yere at kendi kırılsın :| xD"
----------------------------------------------------------
Kusrakalmayın tutamadım :)
-----------------------------ayy çok şeker :|
bende kendimi tutamadım
-----------------------------At çaya karıştır :| :P
-
simsiyah bunu yazdı:
-----------------------------
ertan saolasın hocam adresi verirsen teli bir kaç güne yollayayım, para olayını hallederiz no problem :)
-----------------------------tamam hoca pm den adresi yollayayım sana