folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Şook Herkes Onu Arıyor Pakistanda Devreye Girdi Tgrt Yardım Etti Bu Çocuk Kim(Kütahyalı Herkes Arıyo

Şook Herkes Onu Arıyor Pakistanda Devreye Girdi Tgrt Yardım Etti Bu Çocuk Kim(Kütahyalı Herkes Arıyo

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    podoparis
    podoparis's avatar
    Erkek
    antikiy haklı haklı olmasınada.. ben yinede öyle yargılamadım..

***Im wanna 2 give you best thing in the world..but I dont know how can I give ur self 2you***
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bizim memleketten hayırlı adam çıkmaz ya nasıl çıktı şaşırdım :D

o weletle aynı yerde oturuoz biz ( tabi bilmiomda haberlerden izlediğime göre ) bende kütahya / tavşanlıdayım :D ama ipne parayı iyi vurdu..

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    sorcerer bunu yazdý:

bizim memleketten hayýrlý adam çýkmaz ya nasýl çýktý þaþýrdým :D

o weletle ayný yerde oturuoz biz ( tabi bilmiomda haberlerden izlediðime göre ) bende kütahya / tavþanlýdayým :D ama ipne parayý iyi vurdu..

sende yolla a.q 1.5milyonum var bunu 500lirasini yolluyorum ve gerisiyle pul aldim gibi bugun rejim tutsamda olur filande belki sende goturursun parayi ama saka biryana cok duygulandirici birseyya

helal olsun cocuga eger dogruysa buarada bu memleketten oyle adamlar cikiyorki dunyaya bedel 1 Turk 1 dunyaya bedeldir ; )

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    armagedon
    armagedon's avatar
    Erkek
    Bunu Okumustum Evet...İçim Burkuldu Resmen...Ama Yardım KUrumlarına Nekadar Güvenilebilir Artık..

İnsan Gibi Yaşa...Adam Gibi öL..! Ekmeğini Böl.. Vatanını Böldürme..!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    AnTiSoZeL bunu yazdı:

Mektubun Orjinal yazıları

Ben fakir bir evin ogluyum. Babam yok annem hasta iki milyon ekmek paramız vardı. Bunu bir milyonunu size gönderiyom. Çünkü ben bugün çöpten ekmek buldum. Akşam iftarı onlan yapacaz. Bu bir milyonlan depremdeki çocuklara ekmek alın. Bu para helaldir. Pul parasıda vereceğimden paramın hepsini gönderemedim. Özür dilerim

şimdi doğam gereği sorgulamak geldi içimden bu haberi geçen gördüğümde tv de. yanlış anlamayın eğer gerçekse helal olsun ki gerçek olmama payı da bence yüksek. neden derseniz bir kaç şüphe çekici şeye dikkat çekeyim.

1- bu çocuk çizgisiz kâğıdı nerden bulmuş? parayı pula verdiyse ve fakirse ancak defterinden bir sayfa koparırdı öyle yollardı öyle değil mi?
    2- şu anda bi ordu yiğenim var 1. sınıfta ve tanıdığım ama hiçbirinin yazısı bu kadar derme çatma değil ki hiçbir bebenin yazısı bu kadar kötü olamaz. tabi salak değilse. e bu çocukta salak olmayacak kadar anlayışlı.(sözde!) Şu "B" harfine bakın oval yerler üçgen olmuş. "D" harfinde de aynı şekilde. ve "P" de aynı şekilde. bir çocuğun yazısına benzetilmek istenmiş gibi bir hava var?!?!?!
    3- iftar yapacaz demiş? Ramazan biteli ne kadar oldu? Pakistan depremi tamam yanlış hatırlamıyorsam Ramazan'da oldu fakat Ramazan biteli baya geçti ve bu mektup daha yeni mi ulaştı?

kendinize ayığ olunuz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sAwSaQ
    sAwSaQ's avatar
    Erkek
    çocuk bulundu utanıo ben yazmadım dio uLan pakistan a içimde istemeyerekde olsa yardım ettim şimdi o içimdeki istememelik duysunun a.qmokla uğraşıom şu yazıyı görünce 2 milyon okulla yolladım ama bu çocuğunqi....

Siyaset Mahkeme Salonlarına Girdiğinde Adalet Oradan Çıkmalıdır..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TEINER
    TEINER's avatar
    Erkek
    aga bu olay bana inandırıcı gelmedi sanki yazı özellikle kötü yazılmışa benziyo yazının yarısı sola diğeri yarısı sağa kayıyo daha sonra bu çocuk nasıl göndermiş bu mektupu bu olay belki milleti utandırmak için bilerek yazılmış olmalı millet utansında yardım yapsın diye 

Zayıflar,kazanmak için bizleri kendi gücümüzden utadırmaya mahkumdurlar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek
    ağzı olan konuşuyor
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek
    Ben sorci yapmıştır diye düşünüyordum

gaipten görüntüler
Toplam Hit: 2867 Toplam Mesaj: 20