Şook Herkes Onu Arıyor Pakistanda Devreye Girdi Tgrt Yardım Etti Bu Çocuk Kim(Kütahyalı Herkes Arıyo
-
antikiy haklı haklı olmasınada.. ben yinede öyle yargılamadım..
-
bizim memleketten hayırlı adam çıkmaz ya nasıl çıktı şaşırdım :D
o weletle aynı yerde oturuoz biz ( tabi bilmiomda haberlerden izlediğime göre ) bende kütahya / tavşanlıdayım :D ama ipne parayı iyi vurdu..
-
sorcerer bunu yazdý:
bizim memleketten hayýrlý adam çýkmaz ya nasýl çýktý þaþýrdým :D
o weletle ayný yerde oturuoz biz ( tabi bilmiomda haberlerden izlediðime göre ) bende kütahya / tavþanlýdayým :D ama ipne parayý iyi vurdu..
sende yolla a.q 1.5milyonum var bunu 500lirasini yolluyorum ve gerisiyle pul aldim gibi bugun rejim tutsamda olur filande belki sende goturursun parayi ama saka biryana cok duygulandirici birseyyahelal olsun cocuga eger dogruysa buarada bu memleketten oyle adamlar cikiyorki dunyaya bedel 1 Turk 1 dunyaya bedeldir ; )
-
Bunu Okumustum Evet...İçim Burkuldu Resmen...Ama Yardım KUrumlarına Nekadar Güvenilebilir Artık..
-
AnTiSoZeL bunu yazdı:
Mektubun Orjinal yazıları
Ben fakir bir evin ogluyum. Babam yok annem hasta iki milyon ekmek paramız vardı. Bunu bir milyonunu size gönderiyom. Çünkü ben bugün çöpten ekmek buldum. Akşam iftarı onlan yapacaz. Bu bir milyonlan depremdeki çocuklara ekmek alın. Bu para helaldir. Pul parasıda vereceğimden paramın hepsini gönderemedim. Özür dilerim

şimdi doğam gereği sorgulamak geldi içimden bu haberi geçen gördüğümde tv de. yanlış anlamayın eğer gerçekse helal olsun ki gerçek olmama payı da bence yüksek. neden derseniz bir kaç şüphe çekici şeye dikkat çekeyim.
1- bu çocuk çizgisiz kâğıdı nerden bulmuş? parayı pula verdiyse ve fakirse ancak defterinden bir sayfa koparırdı öyle yollardı öyle değil mi?
2- şu anda bi ordu yiğenim var 1. sınıfta ve tanıdığım ama hiçbirinin yazısı bu kadar derme çatma değil ki hiçbir bebenin yazısı bu kadar kötü olamaz. tabi salak değilse. e bu çocukta salak olmayacak kadar anlayışlı.(sözde!) Şu "B" harfine bakın oval yerler üçgen olmuş. "D" harfinde de aynı şekilde. ve "P" de aynı şekilde. bir çocuğun yazısına benzetilmek istenmiş gibi bir hava var?!?!?!
3- iftar yapacaz demiş? Ramazan biteli ne kadar oldu? Pakistan depremi tamam yanlış hatırlamıyorsam Ramazan'da oldu fakat Ramazan biteli baya geçti ve bu mektup daha yeni mi ulaştı? -
çocuk bulundu utanıo ben yazmadım dio uLan pakistan a içimde istemeyerekde olsa yardım ettim şimdi o içimdeki istememelik duysunun a.qmokla uğraşıom şu yazıyı görünce 2 milyon okulla yolladım ama bu çocuğunqi....
-
aga bu olay bana inandırıcı gelmedi sanki yazı özellikle kötü yazılmışa benziyo yazının yarısı sola diğeri yarısı sağa kayıyo daha sonra bu çocuk nasıl göndermiş bu mektupu bu olay belki milleti utandırmak için bilerek yazılmış olmalı millet utansında yardım yapsın diye
-
ağzı olan konuşuyor
-
Ben sorci yapmıştır diye düşünüyordum