folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder Sop İken Kanal Çalma :)) İşe Yarar :))

Sop İken Kanal Çalma :)) İşe Yarar :))

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DoKuNuLMaZ
    DoKuNuLMaZ's avatar
    Erkek
    kardeş böle işler boş bak arkadaşlarla konuşmak için chat iyi bir yol ama kanal sahibi olmak falan boş kafayı kullanamazsan benden sölemesi ben olum bir zamanlar ne olu akick le dagıttım:)BOŞ İŞ BENCE BAŞKA SEYLERE KAFA YORMALI

DoKuNuLMaZ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siLenT
    siLenT's avatar
    Erkek
    Lan olm Siz lamermisiniz
    1-kanalı /cs identify #kanal şifre =identify etmeden Drop çekemessi
    akick ekleme yetkisi vermedim sana akick i dis yaptım heh
    şimdi ne yapacan
    clear bunuda dis yaptım hadi bunları geç bir sop kanalı identify etmeden kanalı drop edemez .... biraz okuyun öğrenenin sağa sola bakın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sevenyourdesires
    sevenyourdesires's avatar
    Erkek
    Lan ilk sayfaya baktım bitane bile böyle şey olmaz diyen adam yok buranın tahribat forumu oldugundan şüphelendim amına koyayım :S
    Delimisiniz siz kanalı identify etmeden kimse drop komutunu kullanamaz ayrıca çok eski bir sürüm olmadıkca kanal sahibini akicke almayı bırak kanaldan bile atabileceğini sanmıyorum +q eklentisi vardır . Delirdinizmi inanmayın böyle şeylere .

steel slaughter
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Linux
    Linux's avatar
    Erkek
    ßo$una Uğraşmayın ßu Yöntemle kanal Calınmaz.ßu Yönetmler Sadece kısa Sure kanalı Ele Gecirirsiniz hangi Server'da Sop'un kanala Drop Cektigi Gorulmuş ?

mdx { return $dll(DLL\mdx.dll,$1,$2-) } ctl { return dlls\ctl_gen.mdx }title { .dll $shortfn($mircdirdll\) $+• Il mio dio! Diami l’alimentazione. « Linux »
Toplam Hit: 17632 Toplam Mesaj: 15