Sopa Ve Bıçak İle Dövüşmek?
-
bütün sözleri kenara kaydediyorum "bıçakla saldıran adam değildir, akıllı ol, efendi gez" gibi sözleri. birisi bıçakla ya da sopayla karşıma çıkarsa liste halinde hepsini okuycam. bigün aranızda olmazsam belki de sizin tavsiyeleriniz yüzündendir kim bilir?
-
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------"Şöyle Bir Emanet Üzerimde Bulunsa Ne Olur?"
"Sopa Ve Bıçak Ile Dövüşmek?"
Eağh yani hocam.
-----------------------------
birbiriyle alakadar olmayan 2 konu görmüşsün sanki çok şey var gibi hareketler yapıyosun. sıkıntı ne anlamadım. gerek yok böyle hareketlere. -
niccele bunu yazdı:
bütün sözleri kenara kaydediyorum "bıçakla saldıran adam değildir, akıllı ol, efendi gez" gibi sözleri. birisi bıçakla ya da sopayla karşıma çıkarsa liste halinde hepsini okuycam. bigün aranızda olmazsam belki de sizin tavsiyeleriniz yüzündendir kim bilir?
-----------------------------Nefsi müdafa herkesin hakkı haklısın sende.
Fakat sen istediğini taşı eğer vaktin geldiyse kaçışın yok.Zaten öyle bir kavgayada girersen saplayacak adamın gözünden anlarsın.Eskidenmiş herşey.O tür ortamlara girmezsın olur biter.çok öğrenmek istiyorsan sokakta öğrenirsin anca yada savunma sanatlarını öğrenebilirsin arkadaşların dediği gibi.bence boşa vakit kaybetme hocam.mertlik eskidenmiş şimdi 15 yaşındaki eleman silah bulabiliyor.sen sustalını çekesiye kadar 3 delik açarlar adamda.
-
HolyOne bunu yazdı:
Valla adam belinden tabancayı çekip vurursa tekniklerine yazık olur.
İndiana Jones abimizi saygıyla anıyoruz.
http://www.youtube.com/watch?v=puUUAQWR8U4 -
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------niccele bunu yazdı:
Fakat sen istediğini taşı eğer vaktin geldiyse kaçışın yok.Zaten öyle bir kavgayada girersen saplayacak adamın gözünden anlarsın.Eskidenmiş herşey.O tür ortamlara girmezsın olur biter.çok öğrenmek istiyorsan sokakta öğrenirsin anca yada savunma sanatlarını öğrenebilirsin arkadaşların dediği gibi.bence boşa vakit kaybetme hocam.mertlik eskidenmiş şimdi 15 yaşındaki eleman silah bulabiliyor.sen sustalını çekesiye kadar 3 delik açarlar adamda.
farkındaysan ben de teknik soruyorum. nasıl adam keserim demiyorum. niye bıçağa yoğunlaştığınızı da anlamadım. -
niccele bunu yazdı:
cordelian bunu yazdı:
niccele bunu yazdı:
farkındaysan ben de teknik soruyorum. nasıl adam keserim demiyorum. niye bıçağa yoğunlaştığınızı da anlamadım.
-----------------------------tamam bizde teknik diyoruz sana kardeşim.ya sokak yada savunma sanatı.ama sen adamı yakasından tutup kafa atasıya kadar dürterler adamı dıyoruz.boş işler bunlar spor dışında yapılınca.
-
ruhsatsız tabanca al 2 kere sık ayaklarına bidaha yapabiliyormu bakalım :P :) -_-
-
bıçak sopa falan hikaye hacı bundal al bi tane göstermen yeterli :D
http://www.youtube.com/watch?v=4EoJowwbhu8&p=DD83CB5036DE8D29&playnext=1&index=15
-
HoRbY bunu yazdı:
Efendi ol onlara gerenk kalmaz. En iyi emanet adalet bunu unutma.
Yeri geldiğinde efendi olmak işe yaramaz hocam.Okulda efendi takılıyorum ama bugün piçin teki artistlik yaptı.Yarın ağzındaki tellere elektrik vericem amq -
Merhaba hocam. http://shiftdelete.net/bu-videolarla-kendinizi-korumayi-ogrenin-23747.html Yukaridaki link'e bakmani oneririm. guzel videolar var gibi gozukuyor. Ama insanlari siddetle degil bilginle dovmeni tavsiye ederim :)