Sorci Anısına(Şiir)
-
Mekanı cennet olsun..
-
Allah rahmet eylesin bir kez daha :( Hepimizin gideceği yer orası er yada geç...
-
mekanı cennet olsun arkadaşlar. bende az çok onun nickini görüyordum.
tabi ziyaretçi olarak :(
üzülmemek elde değil.
ama sonuçta onun gittiği yere hepimiz gidecez....
edit : son mesajı bu olsa gerek :(
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=63529
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Duygulanmamak elde degil haci , siirin guzel kotu olmasi soz konusu degil , sorci bi kere hacilar, surada tek parcayiz lan , birimizin parmagi kesilse hepimizinkinden kan akar...degerini bilin olm buranin , birbirinizin...
-----------------------------herkes seni gibi düşnse sorun kalmaz be compü..
ilk tshirt tasarımına üstlenen sorciydi .. bankaya gitmiştim.. makbuza kortex & spinoza yazdırmasını istemiştim memura..memurla baya eğlenceli sohbetlerimiz olmustu.. aramızdaki konusmaların logunu tbt'de yayımlamıstım.. sorci baya bi gülmüstü.. sohbetimiz wardı.. ahh ahh ne günlerdi. :S
Mekan-ı cennet olsun.
-
mekanı cennet olsun. allah rahmet eylesin.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Duygulanmamak elde degil haci , siirin guzel kotu olmasi soz konusu degil , sorci bi kere hacilar, surada tek parcayiz lan , birimizin parmagi kesilse hepimizinkinden kan akar...degerini bilin olm buranin , birbirinizin...
Çok doğru söylemişsin,tartışılabiliriz,birbirimizide kırabiliriz ama bu ortamın değerini bilmeliyiz ve bir bütün olmalıyız,tbt de kimse kimseye düşman olmamalı...Ama gerçekten Sorci'nin profiline girdim gözlerim doldu... -
yapmayın kardeşim ya şu an alkoldenmi neden bilinmez ağlıyorum tarikatta tanıştığım 2. müriddi 5 sene olmuş tanışalı ama çok daha uzun süredir tanıyordum sanki mekanın cennet olsun demiyorum biliyorum ordasın zaten
-
............
-
...
-
Mekanın cennet olsun sorci...Seni 2006 cebit fuarında tanımıştım...Kıvırcık Saçlı Dev allah rahmet etsin....
Başımız sağolsun[TBT Ailesi]