Sorma Hocam.
-
Olayın açısının açımetresini bozan arkadaş sensin. :)
Şu an için bu bozuk açıyla kimin - hangi açıdan bakacağı ve bakması gerektiği meçhul olmuştur.
Felezof rıza istiyorsa ilk 2800 lüklere girsin. Ben onun şiirini okumayla onun ideolojisini kesinlikle savunmuyorum.
Birşeyi savunmak için onu bilmek gerekir. Bu şiiri okuduğum için sen felezof rıza'ya bir sempati besleyebilirsine de getiriyorsan eğer bu da yanlış, beni tanımıyorsun.
Ben cübbeli ahmet hocanın dinlediğim birkaç yorumunu ciddi ciddi türkiye'nin zeka seviyesinin üstünde ve gerçekten reel yorumlar olarak görüyorum. Fakat bu görüşleri yayıyor ya da savunuyor muyum? Hayır. Çünkü insan olmanın vermiş olduğu farkındalık budur zaten. Ölçmek, biçmek ve sonuçlandırmak..
O senin dediğin fanatizme girer ki söz konusu da Galatasaray değil yani.. ;)
-
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------
bu konularda ya hep ya hiç yasası geçerlidir.söz konusu kişi terörist başı olduğunda ya da başka bir terörist olduğunda neden farklı muamele var.
şivan perver ibnesiyle ahmet kaya arasında bir fark var mı ? onu da dinle o zaman.sonra da diğer pkklı şarkıcıları.sonra da git sözde "davalarına" destek ol.
bir şarkıcının şarkılarını dinlemek "kesinlikle" dinleyen kişide bir sempati yaratır.bunu yalanlamaya kalkanların yalan söyledikleri ortadadır.
haklı mıyım.
evet.
-----------------------------O konulardaki kıstas senin ölçütlerin midir dostum? Sen misin yasa koyucuda bizim haberimiz yok? Sen bi şarkı dinleyip veya bi şiir okuyup 'davalara' destek çıkabilicek bi insanmısın ki diğerlerini böyle addediyorsun, diğer insanların da bu kadar kişiliksiz oldukları kanaatine varıyosun? Ayrıca şivan perverin yaptığı şarkılarla ahmet kaya'nınkiler bir mi, bu kadar mı bu konuda cahilsin?
Bi kişiye sempati duymakla onun siyasi görüşlerine sempati duymak aynı şeymidir? Misalen sana karşı sempatim var diyelim seninle aynı görüştemiyim veya öyle mi olucam?
He senin karakterin böyle, dünyayı da kendinden ibaret görüyosan; Evet, haklısın.
Özet geçiim okumaya üşenenler için: Bi git kendini çok sevdirmeden canım ciğerim.
-
Serdar ortaç'ın Ahmet kaya'ya yaptıgı rezillik aklıma geldi birden.
-
durum system of a down dinleyipte ülkemi seviyorum demeye benzemiş :)
cübbeli hocanın dediklerini doğru buluyor ama yapmıyorsan o senin sorunun.
başlıktaki gibi sormuyorum hocam.
neden bu tür bir tartışma çıkarıldığını da sormuyorum.çünkü ak kara ortada.daha neyin açıklamasını yapalım ?
uzatmayalım :)
sevilmeye bırakın kendinizi ama sadece sözlerinizle değil herşeyinizle sevildiğiniz zaman gerçek sevgi oluşmuş olur..
-
Benim söylediğim : "Ben cübbeli ahmet hocanın dinlediğim birkaç yorumunu ciddi ciddi"
Senin anladığın : "cübbeli hocanın dediklerini doğru buluyor"
İşte bazen sorun aslında anlayamamaktadır..
Çok güzel ve şık cümleler kurabilirsin ama mümkünse cümlelerin bir yere varabilsin.
Tartışılacak birşey yok zaten.
Saygılar..
-
evet :)
yazdığın cümle "Ben cübbeli ahmet hocanın dinlediğim birkaç yorumunu ciddi ciddi türkiye'nin zeka seviyesinin üstünde ve gerçekten reel yorumlar olarak görüyorum. "
burdan çıkan sonuç şudur.
sen ciddi ciddi Türkiye'de yaşayan insanların ortalama zekasını cübbeliden daha düşük görüyorsun.Bu hakarettir neyse.
Cübbelinin yorumlarını "gerçekten reel" olarak görüyorsun.
e hocam daha neyi anlatıyım Allah aşkına ? (Allah kelimesine de değer vermiyorum deme sakın :) )
Selametle hocam.
Edit : Ayrıca hocam profil resmindeki şiir neyzen tevfik e değil bir emniyet müdürüne ait.