Sorumluluklarımı Erteliyorum
-
Müridler mürideler birinin bana çok sağlam okkalı bi tokat atması lazım :)
'napıyosun lan sen hıammıınnaa' diyerek agzımı burnumu kırsınlar istiyorum. bu sorunumun farkında olmama ragmen iş yapmaya gelnce hep bi sonra yaparım şudur budur bahaneler kafamda masumlaştırmalar. çok afedersiniz ama skeyim böyle huyu be abicim lanet ettim kendime de hayatıma da bana bi çözüm yolu lazım.
-
eğer gerçekden birinin seni dövmesini istiyorsan parayla adam dövülür ilanıda burda geçeyim lazım olur diye :B
-
u235 bunu yazdı
eğer gerçekden birinin seni dövmesini istiyorsan parayla adam dövülür ilanıda burda geçeyim lazım olur diye :B
dayak çözüm olacaksa parası neyse veririm ama bu forumda bu işi beleşe yapacaklar da çok var senin işler kesat gider :D
-
Seni bi döverim bi daha s*çamazsın =)
-
valla kartala yakınsan üstünde çok güzel muay-thai ve bjj deneyebilirim :/
-
ONEMINUTE bunu yazdı
Seni bi döverim bi daha s*çamazsın =)
la koptum buna :-) :-) :-) :-) :-) -
ultrAsker bunu yazdıu235 bunu yazdı
dayak çözüm olacaksa parası neyse veririm ama bu forumda bu işi beleşe yapacaklar da çok var senin işler kesat gider :D
onlar sektörü baltalıyor :D
-
ultrAsker bunu yazdı
'napıyosun lan sen hıammıınnaa' diyerek agzımı burnumu kırsınlar istiyorum. bu sorunumun farkında olmama ragmen iş yapmaya gelnce hep bi sonra yaparım şudur budur bahaneler kafamda masumlaştırmalar. çok afedersiniz ama skeyim böyle huyu be abicim lanet ettim kendime de hayatıma da bana bi çözüm yolu lazım.
Yemin ederim ben ya aynı ben amk tıpa tıp ben ya valla birinin beni ağır dövmesi lazım ya ağzımı burnumu kırması lazım amk nefret ediyorum bu huyumdan ya
-
Aynı dert bendede var ayın 8.de başladı tercihler bugün yaparım yarım yaparım
diye diye 16'sı oldu ben hala nereyi seçicemi bile kararlaştıramadım.
Özet: 1 Porsiyonda ben alıyım türk usulü tercihimdir :(
-
KaRaKuLe bunu yazdıultrAsker bunu yazdı
Yemin ederim ben ya aynı ben amk tıpa tıp ben ya valla birinin beni ağır dövmesi lazım ya ağzımı burnumu kırması lazım amk nefret ediyorum bu huyumdan ya
mürid gel birbirimizi dövelim bak valla bizim temiz bi dayağa ihtiyacımız var ben biliyorum :)
-
Bu durum bende de var akraba arar oğuz pc buzldu format atılacak yarın atarım yarın olur derim cd çekmedim yarına gelirim birgüne birgüne sallarım illa beni kolumdan tutup götürmesi lazım.