Sorun Bende Mi Tahribat"Ta Mı ?
-
ya arkadaslaar bu benden mi kaynaklanıyo acaba ? ben hiç 1 değişklik yapmadan tht giriş sayfası oluyo... daha önce de oldu ben dedm heralde bnm birader yapmıstı felam fasla iplemedim ama bgun de aynısı oldu..kimse 1 değişiklik yapmadan tht giris sayfası oldu acep neden ?_
-
walla olabilir
ama ben bugun hiç görmedim offline oldugum zamanda olduysa bilemem..
-
sorcerer bunu yazdı:
walla olabilir
ama ben bugun hiç görmedim offline oldugum zamanda olduysa bilemem..
hangisi olabilr :)) yany bnden mi kaynaklanıyodur ? -
yok ya bize hiç olmuyo senin makinadan kaynaklanıyo.
-
dogrudur... a.q nun makinasına ztn bi temiz format cekcem ama du bakalım... deli edio beni ilk basta sag tus kilitleniyo sona masaüstünde hiç bişeyi acamıyorum alt+ctrl+del kullanılmıyo : ))) basıorum şimciq formatı...
-
baq dostum onun bi denedini tahribat.com a ait programlar kullandıgından kaynaklanıyo olabilir
cunku tahribat.com a ait programları kullanırken ( örneğin denyo launch ) programın lisansını okudum kabul ediyorum gibi check box ları işaretlerken orda tahribat.com u anasayfam yap war
sen onu gormemıssındır ve tahribat.com autojoin siten olmuştur !
autojoin siten tahribat.com olsun boşver bişii kaybetmessin daha çok kazanırsın !
-
tahribattan indirdgn programlarda ana sayfa yapma yerine tıklamıssındır
-
Anasayfanın değişip Tahribat.com olması için , tahribat.com anasayfada ;
Seçenekler
Yerine tıklaman ve onay vermen gerekiyor. Onun haricinde anasayfanın tahribat.com olması mümkün değil. Tıklamadanda değiştiğini düşünüyorsan , Microsoft AntiSypware i indir , anasayfanın ne sayesinde değiştiğini öğren
-
tmm dai holyone hard_fomatter i kullandım ondan
ama söle bişe buldum pc'de bunun haricinde 2 trojen cktı onnarı hallettim...eyw saolun : )))
-
DENYO ACTIKDAN SONRA TAHRIBAT GIRIS OLUYO
-
siz check boxu isaretlemezseniz olmaz
ayrica nie bu kadar dert edionuz ki. yoksa siz acilis sayfanizin tbt olmasindan rahatsiz mi oldunuz :)