Sorun Bende Mi Tahribattamı ?
-
arkadaşlar yalnız bi yerde anlaşalım site holynin yapımı amatör deil gayet profesyoneldir anlaştık ok
-
valla o konuda çeşitli söylentiler var kokocuğum, bir zamanlar irc de takılırken (irc.tahribat.comda) kime sorduysam siteyi ben kodladım holü benden çaldı diyolardı, büyük ihtimalle geyiktir ama, diyolardı :)
-
kokainman yav yanlış anladın beni :)) amatör kelimesini farklı anlamda kullandım neyse editlerim mesajımı :) bu arada musket'in dediği gibi opera kullanın sorun olmuyo ben opera kullandığım için fazla sorun yaşamadım.
-
bu konu cok işlendiği için bişe demek istemiorum bi siiteyi incelemelisin bu yakınmalar cok yapıldı nese saygılar
-
414 demiski:
bi ara opera kullanıyodum... vs. vs.
Opera kullaniyor olsa idin operada herseyin ayarlanabilecegini ve o download zipciktisindan kurtulabilecegini de bilirdin. Opera kullanmamissin hocam, kullanamamissin. ( Operayi bizimle tanistiran zumsuk'e, operanin herseyini degistirebilecegimi ogreten a4tech e tesekkurler ) -
ulan forum renklendi bea :D:)))
-
operayı tekrar kuruyorum :) BU SEFER İİ CE ÖĞRENCEM :p
-
banada ögretırmısın kardesım?
-
hehe :) bilmiyo olsan öğretirim tabi :)
-
Mesaj Musket tarafından 14 Haziran 2006 (Çarşamba) tarihinde yazıldı.
6/14/2006 11:04:00 AM
58072
www.opera.com
Operayla tanis, irc sine sevdalan, wand ine hayranlik besle... Ve son olarak her sefer sifreni girmekten kurtul...
beste güzeldi musket:)
evet opera güzel bide mozilla"yıda dene
Toplam Hit: 2975 Toplam Mesaj: 28