Sorun Hdd Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hocam xp de sata driverı entegre ettin mi? xp çok meşakkatli. linux ya da win7yi rahatlıkla kurabilirsin zannımca.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Hocam aynı sorunla geçen bi arkadaşta denedik hatta daha windows yükleme ekranı gelmeden reset atıyordu makina garantiye gönderdi anakart dahil hdd felan herşeyi değişmişti .

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

hocam xp de sata driverı entegre ettin mi? xp çok meşakkatli. linux ya da win7yi rahatlıkla kurabilirsin zannımca.

Ya hdd yi falan gorebiliyorum biosta xp kurulumuna gelince format falan atip bicimlendirebiliyorum.sikinti ordan sonra bas gosteriyor.kurulum dosyalarini kopyaliyor ondan sonra yeniden baslayinca sikinti cikariyor.problem hdd den baska birsey olabilirmi acaba.

linuxbrowswer ile suan sikinti olmadan hdd nin icerigini gorebiliyorum.hdd icinde gezinebiliyorum.dosyalar oldugu gibi duruyor sikinti yok fakat problemi cozemedim.hdd de problem olsa resim dosyalarini goruntulerken falan sikinti cikarmazmiydi

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

Hdd yi diger laptop a taktim ayni sikintilar onda da oldu.bi anlam veremedim gercekten.hdd arizali ise dosyalar nasil oldugu gibi duruyor ve bu dosyalara ulasamiyorum/

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
Toplam Hit: 1382 Toplam Mesaj: 15