Sorun Programlar D:\ ' Ye Kaydoluyor ?
-
Müridler anlayamadığım şekilde dosyalar otomatik olarak d ye kaydediyor tekrardan c ye kaydı nasıl sağlayabilirim?
-
browserdan mı indiriyorsun öyleyse hangi browser ? programsa hangi program ? hicbise belirtmemissin ki ?
-
windows kurulumu yaparken üstüne mi kurdun ? yoksa format attın mı?
programları c ye kurmak istiyorsan, kurulum esnasında custom install secip yolu c olarak belirlemen lazım.
-
WooPeRHacK bunu yazdı:
-----------------------------
Müridler anlayamadığım şekilde dosyalar otomatik olarak d ye kaydediyor tekrardan c ye kaydı nasıl sağlayabilirim?
-----------------------------format atarken c'yi değilde d'yi seçmişsin yani sanırsam windows klasörüde orda
ondan oaraya şeeyidor
-
hocalar kurulum esnasında değil durduk yere d ye kayıda başladı o kadarını bende biliyorum düzeltmek mümkün mü? mesela İDM yükleyecem yeterli alan yok diyor ve kapanıyor.D yi kayıt yeri olarak görmeye başladı.Format mı atayım?
-
WooPeRHacK bunu yazdı:
hocalar kurulum esnasında değil durduk yere d ye kayıda başladı o kadarını bende biliyorum düzeltmek mümkün mü? mesela İDM yükleyecem yeterli alan yok diyor ve kapanıyor.D yi kayıt yeri olarak görmeye başladı.Format mı atayım?
-----------------------------hala atmadınmı
başlasana olm
-
aliyk bunu yazdı:
WooPeRHacK bunu yazdı:
başlasana olm
-----------------------------Hay anasını 2 senelik rekor kırmıştım format atmayarak :|
-
WooPeRHacK bunu yazdı:
aliyk bunu yazdı:
WooPeRHacK bunu yazdı:
başlasana olm
-----------------------------Hay anasını 2 senelik rekor kırmıştım format atmayarak :|
-----------------------------kaybolan dosyan olursa recuva prg. ile kurtarırsın
çak formatı
-
ya ne formatı :D
dostum sen İDM den mı dosya yüklemeye calısıyosun?
-
nights_judge bunu yazdı:
ya ne formatı :D
dostum sen İDM den mı dosya yüklemeye calısıyosun?
-----------------------------hocam media player ile yüklüyordum ben programları
-
media player la nasıl yüklüon :D