Sorunlu İmamınız Geri Döndü (Part2-Kepek)
-
aynı sorun vardı. eczaneden aldığım kırmızı kaplı ufak bi şişe sayesinde 1 ayda geçmişti. bidaha hiç yaşamadım. Piyasadaki bilumum kepek şampuanlarını kullanmama rağmen fayda etmemişti.
-
Bende de kepek sorunu vardı bir ara. Pantene kepeğe karşı versiyon şampuan kullandım halen kullanıyorum. Çok iyi geldi gerçekten. Tavsiye ederim.
Tabii doktora sorman daha iyi olur hacı.
-
Mevsim gecisinden kaynaklı olabilir ama anlattıgına gore seninki biraz fazla yıkadıktan sonra sacını tarıyorsan tarama bi sure bakalım.Ama bi dermatologa gorunmen en iyisi o sana ilac yada sampuan tavsiye eder
-
Hocam aynı sorun 2 sene önce bende de vardı bir cay bardağı sirke ile ovala saclarını sora bol su ile durula ümit ediyorum iyi gelecektir :)
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam aynı sorun 2 sene önce bende de vardı bir cay bardağı sirke ile ovala saclarını sora bol su ile durula ümit ediyorum iyi gelecektir :)
koca karı ilacımı bu :) -
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------aynı sorun vardı. eczaneden aldığım kırmızı kaplı ufak bi şişe sayesinde 1 ayda geçmişti. bidaha hiç yaşamadım. Piyasadaki bilumum kepek şampuanlarını kullanmama rağmen fayda etmemişti.
-----------------------------hee biliyorum onu şurup gibi kokuyor. şampuanım bitince arkadaştan alıyodum. demek ki oymuş o. adını biliyosan söyleyebilir misin ben de deneyeyim onu.
-
Spyware__007 bunu yazdı:
-----------------------------Amd-x bunu yazdı:
koca karı ilacımı bu :)
-----------------------------Aynen Hocam .. ßi nevi öyle sayılır ama .. Gercekten iyi geliyor :)
-
Hacı benim de oluyordu. Eczanede bi ilaç var,şampuan; o kırmızı kapaklı. Adı KETORAL. O geçiriyor.Bende olmuyor artık.Bir ara çoktu o şampuanı kullandım problem bitti... Ketoral---->Tüm Eczanelerde. =)
-
Dayılar Benimde Kafa Kepekli ama bildiğimiz Kepek,Hem Saç Döküyor Hemde Kepek Yapıyor Kafam,Elimi Bi Sürüyorum Kafama Elimdme 8-10 Tane Saç Tanesi İçim Gidiyor Ölüyorum a.k :/
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Bende de kepek sorunu vardı bir ara. Pantene kepeğe karşı versiyon şampuan kullandım halen kullanıyorum. Çok iyi geldi gerçekten. Tavsiye ederim.
Tabii doktora sorman daha iyi olur hacı.
HaYVaN'sın Sen Olur Öyle Şeyler Dayı :P :)