Sorun:S Bilgisayar Tahriden Baska Nete Girmiyo :)
-
ya bende anlayamadım ama tahribattan baska yere girmiyo site, birde msn e girebiliyorum.
google bile acmıyo.
arada tahri bil gidiyo:(
napmalıyım. TEŞEKKÜRLER
hiç böyle bişey olmamıstı kendi bilgisayarımı kullanıyorum, adslimi kendi modemimden.
nette bi sorun mu var ki:S sizde varmı???
-
firefox ile girmeyi dene bi de
not: tahribat tüm interneti hackledi :)
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------firefox ile girmeyi dene bi de
not: tahribat tüm interneti hackledi :)
-----------------------------
onda da calısmıyo:( -
Format at
-
girmiyor derken nasıl girmiyor?
sayfa mı görüntülenemiyor, yoksa öle bekliyon bekliyon bişey yok mu, yoksa beyaz bi sayfa mı geliyor :)
hangisi olduğunu söylersen daha iyi yorum yapabilirim belki, bi de hangi işletim sistemini kullanıosun? :D
bunları sormamın amacı, ben de win98 de tahriden başka siteye giremiyom doğru düzgün :D
bi de buna girmeyi dene : www.cold-m4.com :D
-
Öncelikle adsl bağlantını kontrol et.Kapat aç.Ağ bağlantısını devre dışı bırak.Sonra etkinleştir.
Ardından onar de.Onarıldıktan sonra tekrar adsli kapat.Sonra tekrar aç.Öyle dene.
-
walla web sayfası gösterilemiyor diyo sadece, tahirye giriyorum ama sadece, google bile girmiyo
4 kere res ledim modemi, bilgisayarıda defalarca:)
ama olmuyo ve ilk kez basıma geldi,
vista yüklü, format zor ve zahmetli gözüküyo:(
-
büyük ihtimal sorun windowsta hoca.. windowsu tekrar kurman gerekir.. son olarak bi de proxy kullanmayı dene bakalım..
-
Tarayıcıyı değiştir, olmadı tüm çerezleri temizle. Modemi kapa 2 dk sonra tekrar aç. Yine olmazsa cmd ekranını aç şu işlemi yap:
ipconfig/flushdns bunu yaz sonra entere bas. Modemi kapat yeniden aç.
-
bu sorun muridler arasında giderek yaygınlasmaya basladı rutin olarak aynı konu acılıyor baska baska muridler tarafından rene tbt ye buyumu yaptırdı nedir :|
-
cold
Siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir !...
:D noldu sana site gitmiş...