Sorunsuz Bir Kablosuz Modem İstiyorum! İntaharlara Sürükleniyorum!
-
Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------
Diyelimki sorunsuz modem yok ki yoktur.
İntiharmı ediceksin ?
-----------------------------seni bile götürürüm yanımda.
-
kabloludan kablosuza geçtim 3 katta bağlantoı sorunu yaşamaktan intihar etmeye karar kıldım fakat Airties Rt 206 beni hayata geri kazandırdı.
-
Airties ...
-
aynen senin durumundaydım 250 300 tl yi falan gözden cıkarmıstımki bi arkadaşın evinde TP-link die bişi gördüm baya dandik gözüküodu biraz bilgi aldım kanıma girdi kargosu falan dahil 70 tl ye aldım
kutu içerinde baya zengin spliterından,utp cat5 ine kadar var trend micro 1 yıllık hediye antivirüs vs 2 aydır kullanıorum belirli aralıklarla günlerce acık oldugu oluyor modemde ne ısınma var ne bişi ayrıca 4 porlu kendiliginden access point özelligi var 5dbi anten
şimdilik memnunum kesinlikle tavsiye ederim bu özellikteki modemler 150 tl civarından başlıyor 70 tl hem iyi fiyat hem süper performans
-
tp-link hatırladığım kadarıyla alman malıydı ve alman malı her zaman iyidir derim :)
ama kullanıcı ayarlarını yaparken kendin yapman lazım ara yüze girip ttnetin böyle bir desteği yok bu modem için ...
-
zyxel
-
Addict bunu yazdı:
-----------------------------
tp-link hatırladığım kadarıyla alman malıydı ve alman malı her zaman iyidir derim :)
ama kullanıcı ayarlarını yaparken kendin yapman lazım ara yüze girip ttnetin böyle bir desteği yok bu modem için ...
-----------------------------bi ayarı yokki :|
vpi vci ı 8e 35 yapıosun
pppole yş seçip ttnet kullanıcı adı şifreni girince modem aktif oluo :D
gerisi detay
-
zyxel modem en iyisi airtise alma ne alırsan al :)
-
yıllardır airtes kullanırım yeni modem alcak oluncada hep airtes alıyorum hiç sorunum sıkıntım olmadı.
-
Airties da Teknik Destek Bolumunde Calisan Birisi Olarak Sana ( Airties RT 211 ) Tavsiye Ederim:) En Kucuk Probleminde Sana En Guzel Kıyakida Yaparim. bana güven.)