folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Sorunsuz FM13 Torrent Çıktı

Sorunsuz FM13 Torrent Çıktı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SiyahBeyaz
    SiyahBeyaz's avatar
    Erkek

eyvallah bende 3gündür indirmeye calısıyom inmedi %95

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek

şu manager oyunlarını oynayamadım gitti ya.çok şey var ne yapacağımı bilmiyorum ve kapatıyorum genelde

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

o kadar indirdik kurduk 2-3 ülke seçiyom performans yerlerde :/ neyse 1 ay filan daha bekleyip sağlam pc ile oynayalım. bu arada eyvallah hocam oyun tıkır tıkır çalışıyo. hatta galatasarayla bir akıyorum bir akıyorum. 5-1, 3-1, 4-1 hazırlık maçlarında bile canavar gibiler. drogba filan hava toplarında rakipsiz harbi :) Türkçe olması da çok sağlam olmuş her ayrıntıyı yakalayabiliyosun. 08'de next next next next gidiyoduk :)

Oyun Sorunsuzdur. Yükledim Denedim. Korkmayın İndirin. Türkçe Seçeneği Mevcut.

hsyN tarafından 16/May/13 20:15 tarihinde düzenlenmiştir

test 1 2
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

neden bu kadar geç çıktı kaç ay oldu ya oyun çıkalı.

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Fm12 üzerine transfer yaması yapmak daha sağlam oluyor. İndirdiğimizin sorunsuz olduğunu deneyen olmadığına göre  Fm12  + yama iydir :)

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    hacked75 bunu yazdı

Fm12 üzerine transfer yaması yapmak daha sağlam oluyor. İndirdiğimizin sorunsuz olduğunu deneyen olmadığına göre  Fm12  + yama iydir :)

_hsyn_ denemiş sanırım sorunsuz

@jawsap67

crack çıkartanlar arkadaşlarla anlaşma yapmışlar sanırım bu yüzden onlar çıkartmadı ama başka bir crack yapan kimse çıkarttı.daha yeni kırabilmiş demekki o da :D

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    __hsyN__ bunu yazdı

o kadar indirdik kurduk 2-3 ülke seçiyom performans yerlerde :/ neyse 1 ay filan daha bekleyip sağlam pc ile oynayalım. bu arada eyvallah hocam oyun tıkır tıkır çalışıyo. hatta galatasarayla bir akıyorum bir akıyorum. 5-1, 3-1, 4-1 hazırlık maçlarında bile canavar gibiler. drogba filan hava toplarında rakipsiz harbi :) Türkçe olması da çok sağlam olmuş her ayrıntıyı yakalayabiliyosun. 08'de next next next next gidiyoduk :)

Yok be hocam Şampiyonlar liginde sorun çekiyorsun Kontra atakdan başka oyunamak mümkün değil önde baskı yapamayınca Galatasaray'ın Karabük'den farkı olmuyor :)

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    hacked75 bunu yazdı
    __hsyN__ bunu yazdı

Yok be hocam Şampiyonlar liginde sorun çekiyorsun Kontra atakdan başka oyunamak mümkün değil önde baskı yapamayınca Galatasaray'ın Karabük'den farkı olmuyor :)

şamp ligine yazın çıkarım şimdilik bıraktım oynamayı küçük database sadece Türkiye filan olmuyo böyle :/ ama takımı yönetmen lazım hocam, 1-0 yenikken 3-1 aldım maçı değişikliklerle :) ama yine de net konuşmiyim, ileriki zamanlarda duruma göre değerlendirmeleri yaparız tartışırız konu altında :)

Oyun Sorunsuzdur. Yükledim Denedim. Korkmayın İndirin. Türkçe Seçeneği Mevcut.

hsyN tarafından 16/May/13 20:15 tarihinde düzenlenmiştir

test 1 2
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

Dünden beridir indiriyorum şimdi indi kuralım bakalım :)

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

yıllardır oynuyorum bu oyunun müptelasıyım. Herşey iyi güzelde bu amk oyununda neden her yıl yeniden takım kurmak zorunda kalıyoruz. Keşke fm13te oynadığımız savelerimizi fm14.. te filan devam ettirebilseydik. :((

Cigu bigule :(
Toplam Hit: 3016 Toplam Mesaj: 24