Sorunsuz Windows 10 Arıyorum
-
Lambo bunu yazdı
şu 10 u bi ben stabil kullanıyorum heralde sürekli şikayet görüyorum her yerde, ya da son kullanıcıya göre değil heralde bu işletim sistemi :D
ben de öyleyim. hiç sorununu yaşamadım. her şey stabil aq :d hatta 2 gün önce gelen büyük güncelleme sonrası bile her şey çok iyi.
-
d3lete bunu yazdı
Linux mint çok güzel steam desteği de var ben dota 2 oynuyorum sorunsuz
Microsoft o kadar tekel ki oyunlarda. Monster gaming çıkarttığı için driverlerini microsoft dışında hiçbir işletim sistemine çıkartmaya uğraşmıyor. Linux kursam da stabil çalışmayacak yani. Belki sanal makine ile
-
sorun kurduktan sonra yüksek performasta cihazın birkaç gün kendini toparlaması hocam.
windows 10 u kurduktan sonra arka plnada 50 tane şey zamanlayıp yapıyor. kurulumdan sonra her nekadar güncellemesi bitmiş herşey yolunda olsada arkada sıraya koyduğu 50 tane şey var.
görev zamanlayıcısından bakabilirsin şok olursun.
-
Windows 10 home için elinde crack olan var mı ? Virüssüz temiz birşey olursa sevinirim.
-
mesajim bulunsun
-
Liquid bunu yazdı
mesajim bulunsun
söylemeden yapamayacam; bu tip işler için sayfanın sonunda en altta favori linki var oraya kaydet, nickinin üstüne gelince çıkan menüde "favorilerim" linkinde konuyu görebilirsin.
-
ben çok aradım bulamadım, kmspico ile tamam crecklersin ama güncellemerde sıkıntı yapıyor.
-
Win 7 den win 10 a geçtim yeni. Pc de 16 gb ram ve ssd olmasına rağmen restart yaptığımda açılması 3-4 dakikayı geçiyor. Açıldıktan sonra sıkıntı yok
-
noname bunu yazdı
sorunsuz windows :D
Ben de direkt bu iki kelimeye kitlendim asjfkahsjdkasd