Soruyorum... Bilene Cikolata :D
-
kımse konuyu okumuormu.... LYCRa cevabı werelıı cok oldu..
verdıgı cvp uzerıne bı yorum yapakk
-
peki geleceğin önü en parlak ülkesi'nin hangisi olduğunu biliyomuyuz ? bilene bi paket cüğaaraa a.ggg
-
Kayseri mi? :D
-
bizimkilerde ereğli demir çeliği özelleştirdiler. ama onu orduya yalakalık olsun diye oyak'a verdiler. böylece tayyip orduyuda kazanmış oldu. sizde uyuyun aq
-
1.si konuyla ne alakası var?
2.si tayyip hiç ordu ile arasını düzeleceğinin dahi bir hayalini kurabilir mi ki yalakalığına versin erdemiri askere?
az mantıklı konuşun aq. adam satıyordu memleketi onu da önemli die askeriye aldı.. bu kadar basit. tayyip yalakalık için devletten alıp devlete mi verecek -
ne çilee ne üretimi ollm bi sitir lYC yha hep bunları amele ibnesi sokuyo sein kafana :D
bi ülkenin gelişmişlik düzeyini o ülkeinn dışardan ithal ettiği karılar,kızlar belirler duymamış olim:D -
İMF
en azından türkiye nin gelişme sevdası imf nin elinde -
bu konuda uzman değilim ama ekonomi ile alakası yok beyler arap ülkelerinde dünyanın petrolu çıkıyor ama adamlar tam bir hanzo :D
demir çelik ilginç bence aslında tek yönlü olamaz sadece demir ve çeliğe bağlayamayız ekonomi - eğitim - mimari falan işte bunların birleşimi ortalaması gibinbişe.,
-
hacı araplarda petrol parası halka gitmiyor ki.
zengin bi kaç şerefsize gidiyor.kendilerine musluman diyen bu adamlar uçaklrına altından tuvalet yaptırıyorlar.. -
GSMH, çocuk ölüm oranı, yaş piramidinin üst kısmının geniş olması, eğitim düzeyi falan bir sürü şey var haji
Toplam Hit: 6830 Toplam Mesaj: 52