folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Sosyal Ağda Kullanılacak Bir Program Arıyorum

Sosyal Ağda Kullanılacak Bir Program Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar. 

Twitter de kullanmak üzere küçük bir program aryorum var mıdır bilmiyorum.

program şöyle: word yada not defteri vb. yazım araçları içerisindeki her dolu(boşlukları atlayacak) satırı girdiğimiz kullanıcı adı o hesabın sayfasına tweetleyecek.

nette buna benzer programlar var ama istediğimi bulamadım. varsa bilgisi olan makbule geçer.

Ya da

programlama bilgisi olan, ben bunu yapabilirim diyen, evde sıkılan vb. arkadaşlar isterlerse hayrına parmaklarını konuşturup yazarlarsa teşekkürlerimi borç bilirim onlara.

ilgilenenlere şimdiden teşekkürler...

Not:konuyu  doğru yere açmışımdır umarım birde tahribattan böyle küçük(küçük mü tam bilmiyorum), istek programlar yazan arkadaşlar olduğu yardım adildiği için buraya konuyu açma gereği duydum.

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

çok haşır neşir değilim twitterle ama kullanmayanlar için tam olarak istediğimi, bildiğim kadarı ile basitçe anlattım fotoğraflarla

bil hassa Daft müridimiz için paylaştım.

1.resim

2.resim

3.resim

4.resim

5.resim

eyuperol tarafından 08/Ağu/14 08:59 tarihinde düzenlenmiştir

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

görmeyenler için Konu yukarı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

hayrına yapmazlar, 200 tl ateşlesen yaparlar ama :D

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek
    EnableTurk bunu yazdı

hayrına yapmazlar, 200 tl ateşlesen yaparlar ama :D

çok sert oldu hocam :) bütçem yok malesef :( 

twitterde atamalarla ilgili etkinlik felan yapıyoruz orada tek tek kopyala-yapıştır yapmak biraz uğraştırıcı ondan dolayı böyle bir istek istemiştim :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

tekrardan görmeyenler için konu güncel.

varsa bir bilgisi olan paylaşımlarınızı bekliyorum nette aradım taradım bulamadım böyle birşey.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

zamanım olsa yardım ederdim ama twitter apisiyle uğraşmak gerekecek baya bir.. tahribatta çok kişinin işine yarayacak bir şey de değil hocam.. o yüzden arkadaş çevrenden bakman gerek ya da ücretle birilerine yaptıracaksın..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek
    eyuperol bunu yazdı

varsa bir bilgisi olan paylaşımlarınızı bekliyorum nette aradım taradım bulamadım böyle birşey.

yardımcı olurdum ama benim de vaktim yok maalesef. hocam daha önce biraz da olsa programlama yaptıysan apiyle uğraşmadan .net için linqtotwitter kütüphanesiyle yapabilirsin, popüler bir kütüphane her türlü dökümantasyon var sitesinde.

http://linqtotwitter.codeplex.com/

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

tam nereye tweet atmak istediğini anlamadım ama büyük ihtimal yazabilirim böyle bir şey

bugün gece veya yarın bakabilirim ancak

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

zamanım olsa yardım ederdim ama twitter apisiyle uğraşmak gerekecek baya bir.. tahribatta çok kişinin işine yarayacak bir şey de değil hocam.. o yüzden arkadaş çevrenden bakman gerek ya da ücretle birilerine yaptıracaksın..

Daft bunu yazdı

tam nereye tweet atmak istediğini anlamadım ama büyük ihtimal yazabilirim böyle bir şey

bugün gece veya yarın bakabilirim ancak

yardımcı olsanız çok sevinirdim, yinede teşekkürler beklentim devam ediyor :) Twitterde etkinlik yapıyoruz öğretmenler olarak. belirlenen bir tag'ı duvarımda, ilgili kişiler etiketlenerek paylaşımlarda bulunmak istiyorum. bende ki wordde yazılı ilgili kişiler ve her kişinin yanında bir kalıp mesaj var. yani satırlarda ilgili kişi ile belirlenen kalıp mesaj var bunu paylaştırmak istiyorum. bunu yapacak bir program istiyorum/arıyorum. umarım anlatabilmişimdir.

Fdumanli bunu yazdı
    eyuperol bunu yazdı

yardımcı olurdum ama benim de vaktim yok maalesef. hocam daha önce biraz da olsa programlama yaptıysan apiyle uğraşmadan .net için linqtotwitter kütüphanesiyle yapabilirsin, popüler bir kütüphane her türlü dökümantasyon var sitesinde.

http://linqtotwitter.codeplex.com/

biraz bilgim var ama birşey yapacak kadar bilgim yok malesef :( araştırıp çok uğraşmak gerek. yinede sağolun

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

hacı anlatıyorsun da görmeden anlamam ben

çünkü twitter kullanmıyorum öyle düşün

bu işlemi yaparken bikaç örnek resim atsan nası yaptıgınla ilgili

programı yazıp yazamayacağıma bakarım

Toplam Hit: 1800 Toplam Mesaj: 14