Sosyal Ağda Kullanılacak Bir Program Arıyorum
-
Merhaba arkadaşlar.
Twitter de kullanmak üzere küçük bir program aryorum var mıdır bilmiyorum.
program şöyle: word yada not defteri vb. yazım araçları içerisindeki her dolu(boşlukları atlayacak) satırı girdiğimiz kullanıcı adı o hesabın sayfasına tweetleyecek.
nette buna benzer programlar var ama istediğimi bulamadım. varsa bilgisi olan makbule geçer.
Ya da
programlama bilgisi olan, ben bunu yapabilirim diyen, evde sıkılan vb. arkadaşlar isterlerse hayrına parmaklarını konuşturup yazarlarsa teşekkürlerimi borç bilirim onlara.
ilgilenenlere şimdiden teşekkürler...
Not:konuyu doğru yere açmışımdır umarım birde tahribattan böyle küçük(küçük mü tam bilmiyorum), istek programlar yazan arkadaşlar olduğu yardım adildiği için buraya konuyu açma gereği duydum.
-
-
görmeyenler için Konu yukarı
-
hayrına yapmazlar, 200 tl ateşlesen yaparlar ama :D
-
EnableTurk bunu yazdı
hayrına yapmazlar, 200 tl ateşlesen yaparlar ama :D
çok sert oldu hocam :) bütçem yok malesef :(
twitterde atamalarla ilgili etkinlik felan yapıyoruz orada tek tek kopyala-yapıştır yapmak biraz uğraştırıcı ondan dolayı böyle bir istek istemiştim :)
-
tekrardan görmeyenler için konu güncel.
varsa bir bilgisi olan paylaşımlarınızı bekliyorum nette aradım taradım bulamadım böyle birşey.
-
zamanım olsa yardım ederdim ama twitter apisiyle uğraşmak gerekecek baya bir.. tahribatta çok kişinin işine yarayacak bir şey de değil hocam.. o yüzden arkadaş çevrenden bakman gerek ya da ücretle birilerine yaptıracaksın..
-
eyuperol bunu yazdı
tekrardan görmeyenler için konu güncel.
varsa bir bilgisi olan paylaşımlarınızı bekliyorum nette aradım taradım bulamadım böyle birşey.
yardımcı olurdum ama benim de vaktim yok maalesef. hocam daha önce biraz da olsa programlama yaptıysan apiyle uğraşmadan .net için linqtotwitter kütüphanesiyle yapabilirsin, popüler bir kütüphane her türlü dökümantasyon var sitesinde.
http://linqtotwitter.codeplex.com/
-
tam nereye tweet atmak istediğini anlamadım ama büyük ihtimal yazabilirim böyle bir şey
bugün gece veya yarın bakabilirim ancak
-
unbalanced bunu yazdı
zamanım olsa yardım ederdim ama twitter apisiyle uğraşmak gerekecek baya bir.. tahribatta çok kişinin işine yarayacak bir şey de değil hocam.. o yüzden arkadaş çevrenden bakman gerek ya da ücretle birilerine yaptıracaksın..
Daft bunu yazdıtam nereye tweet atmak istediğini anlamadım ama büyük ihtimal yazabilirim böyle bir şey
bugün gece veya yarın bakabilirim ancak
yardımcı olsanız çok sevinirdim, yinede teşekkürler beklentim devam ediyor :) Twitterde etkinlik yapıyoruz öğretmenler olarak. belirlenen bir tag'ı duvarımda, ilgili kişiler etiketlenerek paylaşımlarda bulunmak istiyorum. bende ki wordde yazılı ilgili kişiler ve her kişinin yanında bir kalıp mesaj var. yani satırlarda ilgili kişi ile belirlenen kalıp mesaj var bunu paylaştırmak istiyorum. bunu yapacak bir program istiyorum/arıyorum. umarım anlatabilmişimdir.
Fdumanli bunu yazdıeyuperol bunu yazdıtekrardan görmeyenler için konu güncel.
yardımcı olurdum ama benim de vaktim yok maalesef. hocam daha önce biraz da olsa programlama yaptıysan apiyle uğraşmadan .net için linqtotwitter kütüphanesiyle yapabilirsin, popüler bir kütüphane her türlü dökümantasyon var sitesinde.
http://linqtotwitter.codeplex.com/
biraz bilgim var ama birşey yapacak kadar bilgim yok malesef :( araştırıp çok uğraşmak gerek. yinede sağolun
-
hacı anlatıyorsun da görmeden anlamam ben
çünkü twitter kullanmıyorum öyle düşün
bu işlemi yaparken bikaç örnek resim atsan nası yaptıgınla ilgili
programı yazıp yazamayacağıma bakarım