Sosyal Ağlarda Yardım Edecek[İstek]
-
Arkadaşlar yeni bir oluşumumuz var, bu oluşumun adını duyurmak adına burada kaliteli konseptte facebook ve twitter sayfalarında belirli miktarda üyesi bulunanlardan ricam var. Bu rica karşısında verebilecek her hangi bir anlık ödemem mevcut değil, iyilik yapabilecek arkadaşlar ya da ileride bu oluşum destekçilerinden olacak arkadaşlar benimle irtibata geçerse sevinirm.
-
VBDream bunu yazdı
Arkadaşlar yeni bir oluşumumuz var, bu oluşumun adını duyurmak adına burada kaliteli konseptte facebook ve twitter sayfalarında belirli miktarda üyesi bulunanlardan ricam var. Bu rica karşısında verebilecek her hangi bir anlık ödemem mevcut değil, iyilik yapabilecek arkadaşlar ya da ileride bu oluşum destekçilerinden olacak arkadaşlar benimle irtibata geçerse sevinirm.
1.000.000 civarı üyesi olan bir mürit vardı. DOTA ile ilgiliydi yanılmıyorsam. O mürit sana yardımcı olabilir sanki =)
-
opusdei bunu yazdıVBDream bunu yazdı
1.000.000 civarı üyesi olan bir mürit vardı. DOTA ile ilgiliydi yanılmıyorsam. O mürit sana yardımcı olabilir sanki =)
çok üyeden ziyade hani kitlesi belli ve türkiye menşeli olursa daha yararlı olur benim için. Gerçi o kadar yardımımdan sonra çıkıpta bana birinin yardım edeceğini hiç düşünmüyorum o ayrı mesele, umarım yüzüm kızarır.
kvasir tarafından 30/Ara/12 18:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam 5bin,3binlik 2 face sayfam var birde webmaster sitem var pm atarsan yardım ederim karşılıksız :)
-
5k lık sayfa var hocam
-
45K ve 350K' lık yerli sayfam var pm atarsan sayfa içeriğine abes kalmaz ise yardımcı olurum...
-
pm attım arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.
-
Benımde elımde fay sayfaları var paylaşırım adını pm lersen
-
h2run bunu yazdı
yerli mi sayfalar ?
-
VBDream bunu yazdıh2run bunu yazdı
yerli mi sayfalar ?
evet
-