folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Sosyal Ağlarda Yardım Edecek[İstek]

Sosyal Ağlarda Yardım Edecek[İstek]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

Arkadaşlar yeni bir oluşumumuz var, bu oluşumun adını duyurmak adına burada kaliteli konseptte facebook ve twitter sayfalarında belirli miktarda üyesi bulunanlardan ricam var. Bu rica karşısında verebilecek her hangi bir anlık ödemem mevcut değil, iyilik yapabilecek arkadaşlar ya da ileride bu oluşum destekçilerinden olacak arkadaşlar benimle irtibata geçerse sevinirm.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    VBDream bunu yazdı

Arkadaşlar yeni bir oluşumumuz var, bu oluşumun adını duyurmak adına burada kaliteli konseptte facebook ve twitter sayfalarında belirli miktarda üyesi bulunanlardan ricam var. Bu rica karşısında verebilecek her hangi bir anlık ödemem mevcut değil, iyilik yapabilecek arkadaşlar ya da ileride bu oluşum destekçilerinden olacak arkadaşlar benimle irtibata geçerse sevinirm.

1.000.000 civarı üyesi olan bir mürit vardı. DOTA ile ilgiliydi yanılmıyorsam. O mürit sana yardımcı olabilir sanki =)

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    opusdei bunu yazdı
    VBDream bunu yazdı

1.000.000 civarı üyesi olan bir mürit vardı. DOTA ile ilgiliydi yanılmıyorsam. O mürit sana yardımcı olabilir sanki =)

çok üyeden ziyade hani kitlesi belli ve türkiye menşeli olursa daha yararlı olur benim için. Gerçi o kadar yardımımdan sonra çıkıpta bana birinin yardım edeceğini hiç düşünmüyorum o ayrı mesele, umarım yüzüm kızarır.

kvasir tarafından 30/Ara/12 18:15 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

Hocam 5bin,3binlik 2 face sayfam var birde webmaster sitem var pm atarsan yardım ederim karşılıksız :)

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

5k lık sayfa var hocam 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

45K ve 350K' lık yerli sayfam var pm atarsan sayfa içeriğine abes kalmaz ise yardımcı olurum...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

pm attım arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Benımde elımde fay sayfaları var paylaşırım adını pm lersen

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı

yerli mi sayfalar ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    VBDream bunu yazdı
    h2run bunu yazdı

yerli mi sayfalar ?

evet

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

talebim devam ediyor.

Toplam Hit: 2227 Toplam Mesaj: 17