folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sosyal Aktivite Önerisi

Sosyal Aktivite Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

Selamlar Arkadaşlar

İşim nedeniyle günümün neredeyse 10 - 11  saatini bilgisayar başında geçiriyorum.

Kafa dağıtacak değişik bir aktivite kurs vs  arıyorum.

Bilen duyan var mı ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

koşu,bisiklet spor salonuna da gidebilirsin

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naruto
    Naruto's avatar
    Erkek

bisiklet  hem spor hem hobi

la geldik bi fırtına gidiyoruz bi fırtına
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Halk egitimde gitar kursuna ozeldede gidebilirsin ortam guzel Istanbuldaysan zaten disari ciksan sosyalsin 

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

hocam kesinlikle bisiklet. eğer oturduğun yerde orman yada yeşillik alan varsa doğa yürüyüşü tarzında şeyleride deneyebilirsin.

Ben şu aralar bisiklet almayı planlıyorum. Hem biraz kilo var hemde en az 8 saatim oyun oynayarak geçiyor. 

Ben şanslıyım. 9 kilometre ötem orman. Bisikletle karayolunu takip edip orman sınırına ulaşında doğa yürüşüyü yaparım diye planlıyorum.

Senin için doğa yürüyüşü olmasa bile şehirde tur atabilirsin. Giy rahat kıyafetlerini, tak kulağına kulaklığını sonra çık dolaş. Fotoğraf çek, banklara otur.

Özellikle tek başına oturanların yanına. Onlarda güzel sohbetler oluyo :)

griffin bunu yazdı

Halk egitimde gitar kursuna ozeldede gidebilirsin ortam guzel Istanbuldaysan zaten disari ciksan sosyalsin 

Zaten hocamda önermiş. Halk eğitim kurslarıda ciddi anlamda geliştiler. Annem Hat sanatı kursuna gidiyor. Sonuçta unisex bir sanat olduğu için sende gidebilirsin. Farklı farklı onlarca değişik kursları var ve gerçekten iyi eğitim veriyolar. Ahşap oymacılığı olsa okumayı bırakıp gider o işin ustası olurdum :)

GodKlaus tarafından 14/Tem/15 03:23 tarihinde düzenlenmiştir

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatshepsut
    hatshepsut's avatar
    Dişi

Herkesin değindiği gibi spor yapmak veya sanatsal bir aktiviteyle uğraşmak iyi gelebilir.

Aynı dertten ben de müzdariptim. Spora başladım, belediyenin ud kursuna başladım. İyi geldi :)

Bunlara alternatif olarak kaligrafi ve folklor düşünüyorum ilerleyen zamanlarda.

Belki ipucu verir sana..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kofcu
    kofcu's avatar
    Erkek

Salsa. Ciddiyim :) o ne lan bana çok uzak ne anlarım diyebilirsin ama anlarsın, yaparsın, seversin. halk eğitimin ücretsiz kursları oluyor(en azından buralarda) tavsiye ederim.

olmadı halk oyunları falan kursları var onlar da iyidir.

tango vardır muhtemelen biraz kasar ama gitme de demeyeyim, yapabilirsen o da sarar biraz özgüven ve kontrol istiyor.

salsa en eğlencelisi git ona sen. genelde erkek eksiği olur zaten bir sürü kişiyle dans edersin çok rahat geliştirirsin kendini.

onun dışında halk oyunları da eğlenceli...

dans spor gibi de olabilir bir yerde ayrıca. vücut geliştirme olmaz da şöyle bi enerjiyi atma olur :)

dipnot olarak da geçeyim: bu salsada tangoda biraz kıl gelebilecek böyle çok titiz hocalar olabilir, öyle olması halinde çok takma eğlenmene bak. ama hocayı da dinle tabiki... herkesi eleştiriyor o sana bir garezi yok ne olmadı diyorsa harbiden olmayan bir yer vardır aslında, yapmaya çalış :)

ben de sevgiden yanayım...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Orientiring hocam 1 erkeğe 3 kız düşüyor hemde oksijenin zirvesine çıkıyorsun.

Bize Tahribat.com'da TRABZON:)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek

Rampadan Aşağı Bisikletle sallan ama dikkatli :/

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek

Adam sosyal aktivite demiş spor salonu ve bisiklet önermişsiniz. Kendi kendine yapılan aktiviteler sosyal grubuna katılıyor muymuş? 3 yıldır aralıklarla da olsa spor salonuna giderim pek sosyalleşene rastlamadım. Ki kaldı ki ciddi şekilde spor yapan adam zaten hareketine bakar hızlı hızlı bitirir gider. Bisiklet kısmında daha mı farklı durum zannetmiyorum.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    cem-engine bunu yazdı

Adam sosyal aktivite demiş spor salonu ve bisiklet önermişsiniz. Kendi kendine yapılan aktiviteler sosyal grubuna katılıyor muymuş? 3 yıldır aralıklarla da olsa spor salonuna giderim pek sosyalleşene rastlamadım. Ki kaldı ki ciddi şekilde spor yapan adam zaten hareketine bakar hızlı hızlı bitirir gider. Bisiklet kısmında daha mı farklı durum zannetmiyorum.

hocam bisikletle sap gibi tek dolaşmak ta var,  grup halinde dolaşıp yorulduğunda oturup çay kahve içmekte var.

Ayrıca adamın derdi bilgisayar başından kalkayım biraz hava alayım rahatlıyım yönünde.

Benim kendi kişisel fikrim hala bisiklet yada kurslara katılman yönünde.

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski