folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sosyal Medya Fikirleriniz?

Sosyal Medya Fikirleriniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba. Kendime yeni bir eğlence bulmak istiyorum. Bunu da en güzel internet üzerinden yapacağıma inanıyorum.

Yapmak istediğim hani bir ara bi tane kız sevgilisinin eşyalarını gittigidiyorda 1 tl ye satıyordu falan, yada greenpeace'in seçim döneminde İBB bağımsız adayı olarak ortaya çıkarttıkları sahte başkan adayı Seyfi Solukal gibi projeler üretmek istiyorum. Sizce nasıl girmeli neler yapmalı, ne tür bi jenerasyon yakalayabiliriz? Çünkü bu aralar kafa dağıtmaya ihtiyacım var, hem bi uğraşım olmuş olur, hemde belki bi yerdne tutar mutar :))

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Dediğin şeyi kendinmi yapıcaksın abi ? mesela kız arkdaşın eşyaları gbi bişey yaparmısın ? Mesajın çok açık değil anlayamadım tam olarak anlatmak istediğini.. ne için yapıcaksın ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

kişi kimin olacağı önemli değil. Ama ortaya yukarıda yazdığım projeler gibi gündemde kalacak bir proje bulmak. ona göre kişileri belirleriz. yani benim istediğim şu; şöyle öyle bir şey yaparsan bu tutar. insanlar bunu merak eder. işte o şey öyle bir şey olmalı ki :) çok mu şey dedim naptım. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

yok mu arkadaşlar şöyle bir içerikli video hazırlasan koysan facebook a vs paylaşım sitelerine dediğiniz?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Peki amaç ne , mesela yayınlayacağın video ile o video izleyenleri başka bir web sitesine mi çekmek istiyorsun? Mesela "eski sevgiliye kapak" , insanları gittigidiyor.com'a çekti. Senin hedef ne? Bi de video kayıt yapabileceğin bir kamera var mı sağlam?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

şu an için bu işi ben eğlence olarak yapıyorum. evet insanları çekeceğim bi web sitesi var. reklam şirketim. camera falan sorun değil hepsi var. ama işte nasıl bir proje yapsam, karar veremedim. bu genel de firmalara yönelik bir şey olmalı.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

daha feysbuk Türkiye'de tutulmamız blogspot ve blogcu revaçtaykene bir kız hayatının çok kötü olduğunu yani imkansızlıklar falan olduğunu söyleyip videoda dans etmişti ve en çok parayı verene yüzümü göstereceğim falan ayağı yapmıştı mal bi iş adamının tekide 110.000 TL. verdi hatun yüzünü açtı travesti çıktı :}}} bi aralar köşe yazılarının fenomeni olmuştu. Hayatımı değiştirmek için böyle bişey yaptım falan ayağı. Sende buna benzer bişeyler yapabilirsin :}}}

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

benim kısa film senaryom var istanbuldaysan çekeriz beraber ama senaryom çok sağlam bana göre tutar kesin?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

hocam benim paraya ihtiyacım yok ve ayrıca topta değilim :) ben bu işi sadece zevk olsun falan diye yapıyorum. haa belli olmaz ileride sosyal medyacılığa el atarım. sonuçta reklamcıyım. tv reklamları falan filan olabilir.

lalada:

hocam kısa filminin içeriğini bana pm ile gönderirsen düşünürüm. istanbulda değilim ama senaryo güzelse gelirim sorun değil, ekonomik olarakta destek veirrim.

--

zaten bu sosyal medyam içerisinde web siteleri vs tanıtım yazıları facebook twitter bloglar igbi yerlerde reklamlar falan verdireceğim. bunun için bir miktar bütçe ayırdım. eğer kafama yatan bir şey olursa sizde faydalanırsınız. ama hakkaten sağlam fikirlerle gelmek gerekir.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

hoca bi türk filminde vardıya nereye bakyo bu adamlar diye ondan yyap bilene ödül ver? ama fikir karşılığı o bakan adam ben olmak istiyorum?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

-Ben, deniz baykalın nesrin baytoktan olan çocuğuyum diye çık ortaya ama 7-8 yaşında olman lazım. Bir de başın belaya girebilir.

-Gençken yapılması gereken 100 şeyden birini yapabilirsin.

-Pantolonunu çorabın içine sokup(beyaz çorap) kafana da meksikalı şapkası takıp İstiklalde herhangi bir kişiye "hey what time is it" diyebilirsin.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
Toplam Hit: 1582 Toplam Mesaj: 12