folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sosyal Medya Üzerine Tartışalım ...

Sosyal Medya Üzerine Tartışalım ...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

sosyal medya iyi hoşta objektif değil.

memento mori.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

//edit

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

aLcoLiq bunu yazdı:
    -----------------------------

gokcan bunu yazdı:

"Bu ülkede herşeyi halk belirliyor beni halk yarattı" ben bu cümlenin anlamsız olduğuna inanıyorum şöyle ki bir medya patronu istediği anda yeni çıkmış ya da eski tüm insanları bitirebilir.Benle ilgili şeyleri yasaklasanız kimse beni duyamaz.Buda ne doğurur underground bir kitle oluşturur artık milyonlara değil bin kişiye hitap edersiniz.Diyelim kişi twitterda bir kaç gazete gerçekten saçmalamaya başladı diyip kişiler hakkındaki empoziyi bu şekilde kurarsa millet girdiğinde "harbi saçmalıyor artık bu kadını/erkeği/sanatçıyı/yorumcuyu takip etmemin bir anlamı yok" der.Yani en başından birilerini bitirmek yada yükseltmek bir kaç medya patronunun elinde.Yurt dışında internet ortamında çok sağlam kemik kitle yaratabiliyorsun.Adam 80 yaşında senden benden iyi biliyor internet ortamını.Bakınız memurlarımıza 45 yaşını geçenlerin çok azı internet alanı hakkında bilgiye sahip.Bizde undergroundda kimleri takip ediyoruz.Millet yurt dışında bir rap konseri veriyor hadi lan dersin adamlar gittiği yerde stadları dolduruyor ve ne raklam ne bilinen isim ne medya hiç biri olmadan yapabiliyor bunu.Ben Türkiye de internetin televizyonun gazetenin ve radyonun yönetilebilirliğine inanıyorum.

işte hocam problemde burda aslında ülkede medya kurulusları su durumda insanların ilgilerini başka yönlere çekmek için ugrasan bi silah olmus..Ülkede bazı seyler olur halkta kıpırdanma hissedilir ve hemen o süreçte baska bişeyler olur ve halkın ilgisi onlara çekilir..Medya kimin elindeyse o haklıdır ve doğru yapıyodur bizim insanlarımıza göre maglesef..

Ben mesela çok isterdim ki Okan Bayulgen medya patronu olsun..Çok ciddi söyluyorum inanılmaz programlara imza atar çok sağlam kişiler yetiştirirdi.Çoğu kişi sevmez Okan'ı ben 13-14 yıldır takip eder seyrederim ve şunu çok emin soyluyorum ki Okan gibi adamlara ihtiyacımız var.Bütün medyalarda çok ciddi yükseliş meydana gelir.Türkiye de internet dünyasında ki insanlarında kalitesi artar.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    okan bayulgenı ben de ızlıyorum ama sanmıyorum o adamdan ıyı projeler cıksın.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

SUPERBICO bunu yazdı:
    okan bayulgenı ben de ızlıyorum ama sanmıyorum o adamdan ıyı projeler cıksın.
    NTV de TV8 de çok sağlam projelere imza attı kanald de hala devam eden Doktorlarında koçu gene Okan 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nukeshore
    nukeshore's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

pasta payı gün geçtikçe büyüyor. yemesini bilenler için çok çok iyi ekmek var

011011100111010101101011011001010111001101101000011011110111001001100101
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ameros
    ameros's avatar
    Erkek

okandan hiç bişe olmaz.çok ukala kimse onu orda barındırmaz.yetiştirmesine gelince okanda zamanımızı çalmaktan baska birşey yaptıgı yok bi programı 3-4 saat sürüyo ve hepimiz inek gibi oturup basına izliyoruz.agzı olan konusuyor.hırsızın soydugu yere dönmesi gibi

Hepimiz Onaylanma Bağımlısı Keşleriz...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.facebook.com/pages/Sosyal-Medya-ve-Pazarlama/117787978297171 Burada yararlı bilgiler bulabilirsiniz.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ameros
    ameros's avatar
    Erkek

---

Hepimiz Onaylanma Bağımlısı Keşleriz...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

Sosyal medya dediğimiz kavram gün geçtikçe büyüyor hatta önümüzdeki senelerde lordvader89 inde yazdıgı gibi eğitim olarak üniversitelere konması kaçınılmaz.

Somut bir örnek verirsek Mısırdaki karışıklıklarda halkın birlik olup örgütleşmesi sosyal medyanın gücünden kaynaklanan bir durum. Halkın facebook twitter gibi paylaşım sitelerinde gruplar oluşturarak hareket ettiğini herkes okumuştur veya duymuştur. Hatta Mısırda bi olay olmuştu okumuştum haberlerde belli bi yerde herkes toplanması için çağrı yapıyolar sosyal ağlarda baskı yüzünden polisler o çevreyi koruma altına alıyolar ve bu işi düzenleyenlerde uzaktan polisleri izliyorlar halkın yönetimle sosyal medya gücünü kullanarak halk dilinde daşşak geçmesi gibi bi durum ortaya cıktı. Sonra internet bağlantıları kesildi yasaklandı vs. (olay tam böyle olmaya bilir)
    Diğer bir örnek ise halkın olaylarda telefonla çektikleri görüntüleri net aleminde paylaşması ve haber kanallarının bu görüntülerden yararlanması...

Kısaca diyebilirimki sosyal medya büyüyen bir olgu tatlı ses olayındada görüldüğü gibi gerçek medyaya bile bazen yön verebiliyor.

Cagito ergo sum.
Toplam Hit: 3059 Toplam Mesaj: 25