Sosyal Muritler Para Kazanin! Buyrun İceri!
-
Degerli muritler, Yakin bir arkadasim bir video yarismasina girdi. Yarismada youtube izlenme sayisi ve like olayi cok onemli. Rakipler hep Koreli, Amerikali ve Avrupali. Ayrica Japonlar da videolari dislike yapiyorlar devamli. Benim arkadasimin videosunun izlenme sayisi cok olmasina ragmen like olayinda biraz geri rakiplerinden. Adamlar her turlu forumlarinda destek ararlarken maalesef biz pek yapamadik bunu. O yuzden ben de bu sekilde destek ariyorum. Teklifim: 100 like artiran muride 20 lira veriyorum. İlgilenenlere video linkini PM ile atacagim. Bu konuda onerisi olanlar buraya yazabilirler.
-
La ver link beğenelim ne kasıyon :D
-
hitli bir forum sitesini bul ver eline 50 lira çömezin , koysun anasayfaya videoyu popup açılan kod tamamdır.
-
dostum link bir yerde gecsin istemiyorum. hem belki yapmak isteyenler olur :)
-
fatX bunu yazdı:
-----------------------------La ver link beğenelim ne kasıyon :D
----------------------------- -
fatX bunu yazdı:
-----------------------------La ver link beğenelim ne kasıyon :D
-----------------------------dfjdaslfjs aynen:D
edit: he caktim durumu. link ortada gecmesin ve artacaksa toplu artsin diyorsun :W
pm atiyorum.
-
Media bunu yazdı:
-----------------------------hitli bir forum sitesini bul ver eline 50 lira çömezin , koysun anasayfaya videoyu popup açılan kod tamamdır.
-----------------------------
maalesef oyle olmuyor. yeni nesil forumcularda is yok hit bile yaptiramiuorlar. ama tanidigin bir yer varsa konusalim.. -
sen ver hele linki :D
-
ver linki ben hayrına beğenecem
-
arkadaslar hayrina begendiginiz icin tesekkurler. is olarak yapmak isteyen arkadaslar teklifim gecerli.
-
at linkini bende hayrina begeneyim
Toplam Hit: 5208 Toplam Mesaj: 42