Sosyal Silah İmal Edelim
-
arkadaşalar günümüzde her nekadar tek bir insanın yaptırım gücü çok az ama toplu hareketlerde dikkat çekile biliniyor benim bi projem var hatta elime biraz para geçsin bunun sisteminide kurucam fakat şimdilik tahribatta temellendirmek vede sizlerin görüşlerini almak istiyorum
sistem şöyle
prensipte aslında sokak kabadayılığı yapıcaz diyebilirim misal bir arkadaş teknosadan bi pc aldı ve kendi kurduu için garanti dışı kalıyor D: ve ileriki günlerde adamın bi problemi olduunda pc yi kurduun için garantisi kalktı diyorlar bu vatandaş geliyor bize derdini anlatıyor biz de işte o kabadayılar oluyoruz abi abi böle böle böle oldu yardım edin diyor sonra bizde kalkıp herhangi bi teknosanın önünde maskelerle ( atıyorum oturma eylemide olabilir mazada aşırı rehabetten izlihamda çıkarta biliriz ) dalıyoruz mazaya ve normal müşteri gibi bir saat boyunca mazada kalıyoruz bu dediğimi ortalama büyüklükte bi tekno sa mazasında 100 kişi yapıyoruz sonra akşam evden tekno sanın web sayfasına şikayetler yadırıyoz ve alışveriş yapıcaksakta yapmıyoz mesela daha orjinal fikirler var aklımda bunun için bi de script yazıcam mesela hatta sivil toplum kuruluşu olmaya kadar götürmek istiyorum bu işi örnekte teknosayı misalen verdim bu başka bişede olabilir yaptırımı yapana kadar devam edicez mesela her pazar gidicez taki polis yada güvenlik bizi engelleyene kadar tabi basınıda çaarcaz :D yani sistem bu scripte zaten bi kara liste çıkartıcaz en çok şerefsizlik yapanların listesini tüm üyeler burdan alışveriş yapmıcak ve tabi bunlar için katılımın çok olması gerekli
şimdi diceniz delümü züktü seni baktım ne ebay ne google nede youtube ve de son hayalim rapid share gibi hayaller gerçekleştiremicez çünkü bizim evin garajı yok tavan arası olsada telekom odar da ii bi internet salamıyo dolayısı ile bunları yapamıyoz bende dedimki madem teknolojiden bize fayda yok aklıma kurtuluş savaşındaki halk örgütlenmeleri geldi sonra tahribata şööle bi baktım anasını satayım millette ne potansiye güç var bunu yararlı bişeler yapmak için kullanmak lazım dedim ve bu aklıma geldi
Arkadaşalr bunu dalga dalga ünilerde okullarda forwad forwad msn de millete yollıyarak kanımca güzel şeler yapılabilir herkesten öneri bekliyorum çünkü artık belli süre sonra kanımca çok dehşet bi yere getirile bilecek bi fikir bu
-
buldum tahribat timi kuralım: ) sivil :) asker gibi bişey pkk benzeri ama sivilleri kırmak için :) ehheheheh bakmışşssın apo gibi ünlü olmuşuz
-
tüketici hakları bizim işimizi görmüyomu
-
Ahhh Şu sinema varya....
Abi çok filim izliyorsun beee... Kişilik mevzusu galiba ama Adaleti tek bir gurupun sağlamaya çalışmasa yada buna benzer şeyler asıl adaletsizliktir...
-
bence devrim yapakh..
kökten külliyen halledelim..
-
100 kısıyı saatlerce ıceriye tıkmaktansa sabah gideriz 100 kısı teknosanın camlarına fıskırtıtız daha ii olur belki haberlere de cıkarız 100 kısı duman fln tutuyor olay olur
-
tahribat topluca show haberi basak canlı yayında :)
-
ibrahim_cihan bunu yazdı:
-----------------------------100 kısıyı saatlerce ıceriye tıkmaktansa sabah gideriz 100 kısı teknosanın camlarına fıskırtıtız daha ii olur belki haberlere de cıkarız 100 kısı duman fln tutuyor olay olur
-----------------------------+amk gülmekten öldüm :D
yawuz , verdiğin örnekte teknosaa haklı abi, adamların kuralı var açmıycaksın kurmuycaksın diyosa yapmıycan işte, niye kasıyon ki, yani sonuşçta zorla alışveriş yaptırmıyolar ;)
-
abi konunun başlığını çok beğendim "sosyal silah" eğer bu deyişi sen bulmuşsan cidden hayran oldum.
fikir süper iyi bir paraya bir çk mürid toplanabilir.
Ama sosyal silah en çok hoşuma giden oldu... kimyasaldır şuyudur buyudur teknolojisidir boş geldi sosyal askerler :D -
abi tüketici hakları işimizi görmüyor kanımca en azından benim işimi görmedi ayriyeten hakaten film etkisi ile alakası yok tamamen benim orjinal fikrimdir sosyal silah tanımını ben geliştirdim ayrıca adaleti sağlamayı gruplara yüklemiyorum sivil savunma denen hakkımı etkili bir biçimde gruplara dağıtarak kullanmayı yani bi bütünleşmeyi savunuyorum tekno sa örneğini hani camlardan fışkırma olayı gibi etkili olası için verdim doru anlaşıldığı kanısındayım :D şimdi sosyal silahlılara sizi şikayet edicem sizi tüketici derneklerine şikayet edicem sosyal silahlılar naapar orayı bi güzel rezil eder :D tüketici dernekleri naapa r alo böle böle olmuş dinler dinler dinler ve derki evet adamlar oraya pc yi sen kurarsan mesuliyet kabul etmeyiz demiş ama adam bilgisayarı kuruyo 2 gün sonra anakartı yanıyo ve diyelimki fabrika hatası ve adam bunu kabul etmiyo neden basit bir madde yüzünden ve ya bi hdd yanıyo ve adam sen kurdun diye kabul etmiyo gel burdan yak ozaman nooluyo bizde o adama hiç bi halt yapamıyoz tüketici dernekleri kanunlarla işler benim fikrimde ise toplu bi insan hareketinden bahsediyorum yeni bir silahlı sosyal savunma farklı orjinal ve gene farklı biraz manyakça ama benim hoşuma gitti üniye gidersem bunun klübünü kurmayı planlıyorum :D
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------
abi tüketici hakları işimizi görmüyor kanımca en azından benim işimi görmedi ayriyeten hakaten film etkisi ile alakası yok tamamen benim orjinal fikrimdir sosyal silah tanımını ben geliştirdim ayrıca adaleti sağlamayı gruplara yüklemiyorum sivil savunma denen hakkımı etkili bir biçimde gruplara dağıtarak kullanmayı yani bi bütünleşmeyi savunuyorum tekno sa örneğini hani camlardan fışkırma olayı gibi etkili olası için verdim doru anlaşıldığı kanısındayım :D şimdi sosyal silahlılara sizi şikayet edicem sizi tüketici derneklerine şikayet edicem sosyal silahlılar naapar orayı bi güzel rezil eder :D tüketici dernekleri naapa r alo böle böle olmuş dinler dinler dinler ve derki evet adamlar oraya pc yi sen kurarsan mesuliyet kabul etmeyiz demiş ama adam bilgisayarı kuruyo 2 gün sonra anakartı yanıyo ve diyelimki fabrika hatası ve adam bunu kabul etmiyo neden basit bir madde yüzünden ve ya bi hdd yanıyo ve adam sen kurdun diye kabul etmiyo gel burdan yak ozaman nooluyo bizde o adama hiç bi halt yapamıyoz tüketici dernekleri kanunlarla işler benim fikrimde ise toplu bi insan hareketinden bahsediyorum yeni bir silahlı sosyal savunma farklı orjinal ve gene farklı biraz manyakça ama benim hoşuma gitti üniye gidersem bunun klübünü kurmayı planlıyorum :D
-----------------------------
Abi gerçekten çok güzel düşünmüşsün valla hoş bence....