folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sosyal Sorumluluk Adına Fıkrı Olan Arkadaslar

Sosyal Sorumluluk Adına Fıkrı Olan Arkadaslar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

BozcaN bunu yazdı:
    -----------------------------

evanescence bunu yazdı:

seminerler düzenliyorum ben.ordaki  ücretleri vvs vs toplayıp afrikaya gönderiyoruz.bu seminerlerde genelde dünya gündemi,güncel konular baya bi katılım var burada

yaptıgn kesnlikle hoş, güzl bişe ama kndi ülkemzde etrafmzda burnumuzn dibinde olan ihtiyac shplerine öncelik vermeliyz bnce..

öncelikli olarak daha yknımzadki prblemleri çözmeliyz daha sonra afrkaya vs yardm tabki olr..

yakınındakilerin problemlerini bitiremezsin ki ...

///______________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    portakal
    portakal's avatar
    Erkek

mayrip bunu yazdı:

peki amaç nedir ? istediğimiz sonuc ne olacak ? ne için bunu yapmak zorundayız? daha doğrusu kime karşı ?

bı ornek verecegım ben, ılk mesajımda da bıraz bahsettım..ornegın ordu'dakı arkadaslarımız kan bagısı kampanyası duzenledıler, once bızım grup arkadaslarımız kan verdı ardından sehrın belırlı noktalarında acılan yerlerde baskalarının da kan vermesını saglamaya calıstık, kan vermenın vucuda faydalarını onlarla paylastık..ordu'da yapılan bu olaydan sonra rızede kı arkadaslarımız da bu projeyı kendı ıllerınde gerceklestırdıler...

amac bıraz da baskalarına yardıma ınsanları yoneltebılmek, bı sekılde ısterse eglencelı programlarla olsun ısterse bılgılendırme amaclı programlarla olsun genclerın katılımını saglamak...

kıme karsı yerıne kımın ıcın desek sanırım daha dogru olur...yardıma ıhtıyacı olanlar ıcın, bılgılendırılmeye ıhtıyacı olanlar ıcın, yonlendırılmeye ıhtıyacı olanlar ıcın...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

mayrip bunu yazdı:

kötü bir şey demedim. amaç nedir burda onu merak ettim. iyiliğin ne olduğunuda bilirim sevabıda bu değil dediğim.

çok istiyorsanız kendiniz olun gönüllü olarak kardeş seçin;

www.kardesinisec.com

seçin 1 kardeş hatta 2 hatta 3. mektuplaşın..

Bende bu tavsiyede bulunucaktım ki sen yazmışsın güzel kardeşim..

İnanıyorum ki sosyal sorumluluk çerçevesinde birşeyler yapılmak istemiyorsa( Birey olarak ) en iyi seçimlerden birisi bu olacaktır.

Organize olarak birşeyler yapılıcaksa bence en gerekli şey insanlara iş imkanı yani bi fırsat sunucak girişimlerdir.

Sadaka ekonomisi yaratan siyasiler gibi degilde insanlara para kazanabilicekleri bir fırsat yaratarak daha yararlı olunabilir sanki.

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

amorcum ne güzel diyosun güzel bir konsept aslında ama bunun için nitelikli kalifiye elemanlara ihtiyaç olur kalifiye elemanında iyi kötü bir işi vardır bu dediklerini aslında bazı kurumlar gerçekleştiriyor iş ve işci bulma kurumu gibi :|

tahribat.com a can feda
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    puskullu
    puskullu's avatar
    Dişi

BozcaN bunu yazdı:

evanescence bunu yazdı:

seminerler düzenliyorum ben.ordaki  ücretleri vvs vs toplayıp afrikaya gönderiyoruz.bu seminerlerde genelde dünya gündemi,güncel konular baya bi katılım var burada

yaptıgn kesnlikle hoş, güzl bişe ama kndi ülkemzde etrafmzda burnumuzn dibinde olan ihtiyac shplerine öncelik vermeliyz bnce..

öncelikli olarak daha yknımzadki prblemleri çözmeliyz daha sonra afrkaya vs yardm tabki olr..

hiçbir türk afrika kadar muhtaç olamaz arkadaşımç.onlar açlıkdan ölüyo hergün binlrce insan kendini kaybediyo

Suskunluğum asaletimdir her lafa verecek bir cevabım var.Ama bir lafa bakarım,lafmı diye.Birde söyleyene adammı diye....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

yawuz bunu yazdı:

amorcum ne güzel diyosun güzel bir konsept aslında ama bunun için nitelikli kalifiye elemanlara ihtiyaç olur kalifiye elemanında iyi kötü bir işi vardır bu dediklerini aslında bazı kurumlar gerçekleştiriyor iş ve işci bulma kurumu gibi :|

----------------------------

Teşekkürler hocam fakat bahsettiğin kalifiye elemanlardan biride ben olsam gerek ama iş yok :) Neyse.

Şimdi el işi gibi bi ton uğraşı olan hanımlarımız var ve bunlar boş boş ceyiz doldurmaktalar. Örneğin ben Balıkesir/Gönen e gittiğimde el işi yazma, oya satan bir dükkanın sahibi bayanla konuştum. Nasıl ögrenciler burs alabiliyorsalar bazı derneklerden o da dükkan kirasının bir kısmını yardım olarak alıyormus ve bu sayede vefat etmiş olan kocasından sonra bakmaya yükümlü olduğu 3 çocuğunun gereksinimlerini karşılıyor ve ayakta kalabiliyormuş. Eğer yüksek gelir elde ederse bir kısmını tekrar vakfa geri ödüyormuş. El işi yazma,lif fln. aldığı ev hanımlarda burdan ekmek yiyor cabası.. Bana çok mantıklı geldi ve hazır konu açılmışken bildirmek istedim.

Ayrıca memleketimizde hangi kurum düzgün işliyor ki ihtiyacı karşılasın? insanlar artık torpille bile iş bulamıyorlar. Eger hakikaten birilerine yardım etmek istiyorsak ve organizasyon ile hareket edilicekse, organizasyonun büyüklüğüne göre para biriktirilir ve hanımlarımız teşvik edilip kendilerince bir iş sahibi olabilirler...

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

10 fırda 70'lik rakı bitiren gençlere yardım derneği :|

Tabii ki şaka : ) Yaptığın iş güzel seni takdir ettim.

Bizlerde birer potansiyel engelli olduğumuz için, engellilere yardım güzel bir fikir olabilir mesela.

Bir web sitesi buldum. Onların yardım beklediği sitelerden filan:

www.engelsizengelliler.com 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    portakal
    portakal's avatar
    Erkek

ayrıca sunu da belırtmek ıstıyorum.bızım 81 ılın her bırınde olusmus bı organızasyonumuz var..bazen oyle seyler gelıyor kı aydın'a uyan sırnak'a uymuyor.

tahrıbatta bır cok sehırden arkadaslarımızın var oldugunu goruyorum, ornegın mardınden bu platforma katılan arkadaslardan mardın genclerını ıhtıyaclarını belırtebılırler ya da amasya ya da kım hangı sehırdeyse ona gore seyler soyleyebılır, boylece daha etkılı sekılde uygulamıs oluruz..ne bıleyım ızmır genclıgıne hıtap seklıyle urfanınkı bırbırının aynı olmaz sonucta, yanlıs anlasılmak ıstemem amacım ayrım yapmak degıl yetısme tarzlarının ve kultur farklılıklarının varoldugu bıldıgımız ıcın bunları soyluyorum...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    music
    music's avatar
    Erkek

çöp kutuları baktığımızda ıııı dediğimiz bi alet olmamalı

onun yerine şöle gülücüklü mülücüklü olsa çocuklar çöp kutusuana gidince çöpünüde kutuya atar

AKPli MÜRİD bu sitde akpli müridlere duyurulur grup krularım grupta hayvan siyanojen Qin ve sirpence karabasan351(yeni üye) akpli mürid yoqluğu var :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek

.Benim kendime ait olan ve Milli Eğitim sisteminde mutlaka uygulanması gerektiğini düşündüğüm konu BELGE SAHİBİ OLMAK düşüncesi.Yaptığımız her faaliyet kayıt altına alınmalı.Spor faaliyeti okulda yapılan herhangi bir faaliyet gibi.Çocuk esirgeme yurduna ziyaret ve orada gönüllü olarak 2 hafta çalışmak.Huzuerevinde bir süre gönüllü çalışmak.Çeşitli Şiir bilgi proje yarışmalarına katılmak ve mutlaka belge almak.Alınan bu belgelerin Üniversiteye girişte etkili olması gerektiğini düşünüyorum.Saygılar sunarım.

Toplam Hit: 2683 Toplam Mesaj: 21