Sosyal Sorumluluk Proje Denemesi
-
Mukavim_ bunu yazdı
Hocam senin uzun vadeli böyle bir projeyi yürütebileceğini düşünmüyorum. Neden mi?
Bu zamana kadar açtığın konuları ilgiyle okudum, yine okuyorum ama bu konularda gördüğüm senin en büyük eksikliğin ise şudur konuya olan ilgin çok çabuk tükeniyor. En fazla 1-2 gün cevap verip ilgileniyorsun sonrası seni sıkıyor. Zaten bir konuda da özeleştiri yapmıştın, 'çok çabuk sıkılıyorum' diye. Aynen öyle. Onun için üç beş gün içinde şu anda içinde hissettiğin enerjinin, ilginin onda biri dahi kalmayacak. Bunu da atacaksın bir kenara.
Onun için senin böyle bir oluşumu başlatıp istikrarlı bir şekilde yürütebileceğini düşünmüyorum.
Hocam bunu bildigim icin baskalarini dahil etmek istiyorum. Yani eget muhtemelen ilgim kaybolcak ve devami gelir. o yuzden adama bagli olmamasi uzerinde duruyorum
-
BSUPERBICO bunu yazdı
" buna göre %100 el yapımı bir portal hazırlayacağım "
zaten procenin geleceği portalın el yapımı olması sanki amk.gene zumsuk gene ben buyum agalar beni böyle bilin havası gene viral..
Sen ne mal herifsin arkadasim , ne kompleksli herifsin ? isimkzi tam olarak gormuyor sayfalar falan simdilik forumdan ve bir kac yerddn devam edicez fakat sonra gerekli site kismini ben yaparim , herkes elinden geleni yapsin diyorum gotunden anlamissin. harbi malsiniz
soe. Konunun anasini sikmekte uzerinize yok sirf girip konuyla alakasiz aptal aptal seyler yaziyorsunuz. İlgilenmiyorsan siktir git konudan baltama, zorla tutan yok
-
mont-blanc bunu yazdı
Ben bu genel vaziyetin kapitalist ve menfaatçi dünya görüşünün yeryüzünde hakim olmasından kaynaklandığını düşünüyorum.
Şahıs; çevresinde okulunda ailesinde arkadaşlarında işyerinde sadece ve sadece daha fazla haz daha fazla menfaat adına hiçbir sınır tanımaksızın herşeyi yapmayı öğreniyor ve öğretiyor.
Emniyet ve birkaç stk bir ara bir rapor yayınlayarak suç oranlarını istatistik olarak açıklamıştı. Hatırladıklarım yeter sonucu göstermeye yeter.
39 saniyede bir suç
6 dakikada bir ev soygunu, 7 dakikada bir araç soygunu, 9 dakikada bir işyeri soygunu
18 dakikada bir yankesicilik
4 dakikada bir yaralama 4 saatte bir cinayet
26 dakikada bir intihar
4 saatte bir tecavüze yeltenme
16 saatte bir çocuk kaçırma
...
Daha birçok şey ancak bu organizasyon bu durumu bertaraf edecek çözüm mü? Sanmıyorum ancak elimden geleni yaparım.
Hocam elimizden geleni denemek. Ama kadina siddet nukleere hayirin disinda onemsi. Gibi dusunulen, unutulmus seyleri ortaya cikartmakta gerek. Farklilik.
Yani gunluk aliskanliklarimizda fark etmeden yaptigimiz hatalar vs.
-
:) enteresan
mektepli tarafından 21/Ara/12 18:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Lotus bunu yazdıMelik bunu yazdı
Hmm güzel bi proje olabilir ama reklam kısmı çok önemli.
İnci ve ekşi sözlüğü arkana alman lazım, çünkü bütün sosyal medya incinin elinde.bütün sosyal medya mı incinin elinde vay anasını o 12 yaşında bebelerin anca sikleri ellerinde hangi sosyal medya , o değilde tamam bana sloganları verin yazayım dağa taşa spreyle
la olm sen değişik misin ?
-
zumsuk bunu yazdıBSUPERBICO bunu yazdı
zaten procenin geleceği portalın el yapımı olması sanki amk.gene zumsuk gene ben buyum agalar beni böyle bilin havası gene viral..
Sen ne mal herifsin arkadasim , ne kompleksli herifsin ? isimkzi tam olarak gormuyor sayfalar falan simdilik forumdan ve bir kac yerddn devam edicez fakat sonra gerekli site kismini ben yaparim , herkes elinden geleni yapsin diyorum gotunden anlamissin. harbi malsiniz
soe. Konunun anasini sikmekte uzerinize yok sirf girip konuyla alakasiz aptal aptal seyler yaziyorsunuz. İlgilenmiyorsan siktir git konudan baltama, zorla tutan yok
%100 el yapımıyla kastettiğin şeye bak "gerekli site kismini ben yaparim" :) kompleks manyağı olan sensin hocam.
senin kadar mal değilim o kesin.yazılarını okuyan herkes bunu görüyor.bi çok defa da eleştirildin.o eleştirenlerden biri de bu sefer ben oldum.
yazdıklarınla da bu projeyle ne kadar çeliştiğini gösterdin zaten.
SUPERBICO tarafından 22/Ara/12 16:13 tarihinde düzenlenmiştir -
kısafilm tarzı bişey yapabiliriz gerekli destek bulabilirsek ? ilgilenen arkadaslar ulaşsın bişeyler düşünelim
-
SUPERBICO bunu yazdızumsuk bunu yazdıBSUPERBICO bunu yazdı
%100 el yapımıyla kastettiğin şeye bak "gerekli site kismini ben yaparim" :) kompleks manyağı olan sensin hocam.
senin kadar mal değilim o kesin.yazılarını okuyan herkes bunu görüyor.bi çok defa da eleştirildin.o eleştirenlerden biri de bu sefer ben oldum.
yazdıklarınla da bu projeyle ne kadar çeliştiğini gösterdin zaten.
Profilimdeki yorumlardan, özel mesajlardan, yada benimle konuşanlardan durumun nasıl olduğunu gayet güzel görüyorum. Buradaki sorunlu tiplerin mantık dışı eleştirilerini sallamıyorum. İçinden akıllıca eleştiri gelir düzgün ve mantıklıca o zaman üzerime alınırım. Fakat açtığım 2 konu yüzünden fikirlerimiz çatışıyor diye kıl olup, kalkıp her konuda bok atmaya çalışanlar sikimde dğeil bu kadar net.
Kaldı ki egolu olsam, kendimi sevsem, bencil olsam, her mesajımda kendi reklamımı yapsamda sana giren çıkan ne ? Çok merak ettim.
O kadar düşünce yoksunusunuz ki daha eleştiri yapılacak yeri bile bilmiyorsunuz. Bunun profile yorumu var, özel mesajı var. Konuyu piç etme pahasına eleştiri adı verdiğiniz kompleksi kusma olayını buraya yazamazsınız. Önce bi eleştiri nerde nasıl yapılır gidin öğrenin.
He tabi kendinize güvensizlikten, bir iki adam gelsin desteklesinde beni konuda kendimi iyi hissedeyim gibi bir bilinç altınız varsa orasını bilemem. Ama eleştirinin, kişiliğim hakkında görüşlerinizin yazılma yeri her konumun altı değil. Beğenmiyorsan girip yazı yazmazsın, bakmazsın bu kadar basit.
Rahatsız eden yan varsa, kurallara uymuyorsa modlara bildirirsin yada destek'e mail atarsın olur biter. Eğer rahatsız oluyorsan ve kural konusunda sıkıntıda yoksa ; paşa paşa susarsın. Yeter lan konularımın anasını siktiğiniz
-
Hakkinen bunu yazdı
kısafilm tarzı bişey yapabiliriz gerekli destek bulabilirsek ? ilgilenen arkadaslar ulaşsın bişeyler düşünelim
Zumsuk öncelikle hacı bırak sataşanları laf atsınlar boşver polemiğe girme gerek yok böyle şeylere (Lafım sadece Zumsuğa değil).
Kısafilm güzel olur düzgün bişey çekebilirseniz. Bende bulunduğum yeri sprey boyayla kaplarım sıkıntı yok yeterki proje biraz yol alsın ona göre destekçisiyim :)
-
Hakkinen bunu yazdı
Hocam arkadaşlarla kısa film falan çekecektikte bu sene ve bundan sonraki sene bi yoğunluk oldu (elemanlar son seneye girdi projeler falan kaldı). Fakat filmler çeken olursa mis gibi olur. Yine isimleri falan koysunlar film bitiminde, yaptıkları resimlerde vs. sıkıntı değil.
Burada önemli olan insanların bir araya gelip ortak bir konuda paylaşımda bulunarak o olayı daha güçlü hale getirmek. Daha biraz önce şu resmi paylaştım ve bu tarz resimleri insanlar aynı anda farklı yerlerde gördüklerinde daha etkili olacaktır.

Hitler'in yaptığı propagandadan bu güne , olay sürekli bu şekilde devam etmiştir. Bıkmadan usanmadan, ne dediklerine aldırmadan ısrarla söyleyeceğini söylemek.
Bir insana saçın kötü dersen (öyle olmasa ve insan bunu bilse dahi) 1.de inanmaz. 2-3-4-5...10. defada aklına şüphe düşer. Başkalarıyla birlikte söylersen bir süre sonra saçının kötü olduğunu düşnecektir. Saçın kötü ama şöyle yaparsan daha iyi olur dersen (doğru olmasa bile) ve bunu fazla kişiyle söylersen ; eninde sonunda ona inanıp yapacak.
Tabi siyasi propagandalar falan seneleri alıyor ama bizim işimiz kadına şiddete hayır, bir tas yemek tarzını biraz geçmeli. Yaratıcı insanlar var aramızda. Her gün yaptığımız hataları farklı şekilde insanlara gösterebiliriz. Ayrıntılı biçimde, farklı biçimde. Diş fırçalarken suyu kapatmaktan tutun, toplumun dikkatini çekeceğimiz farklı projelere kadar gidebilir.
Herkes iyi olduğu konudan bir parça ayırırsa proje toplanır.