Sosyalleşmek
-
The_Pilot bunu yazdı:
-----------------------------krebs bunu yazdı:
-----------------------------Evet arkdaşlar sosyalleşmek nedir sizce? kendime fazla sosyal biri olmadığım için bole bi konu açma isteği duydum.çevreme bakınca millet ortamlarda orda burda hep bi atraksiyon yani bizde bi hareket yok ki bolede bakınca kendi kendime sorasım geliyo ben nie boleyim neyi yanlış yapıyorum ki fazla sosyal değilim! bu gibi takıntılar geliyo hep aklıma sizde de varmı bole durumlar:)?
-----------------------------
hocam sosyal olsan Gelipte bu soruyu sorma gereğinde bulunmazdın Düz yaşardın Önce Bunu Bil.
Daha sonra, Basit arkadaş çevresi edin Dışarıdaki hayatta, eee tabi Sosyallik için para gerekli Bunuda bil.
Sosyal olmak veya Olmamak elin değil hocam, İçerisinde Bulunduğun Durum Seni Bu ortama itebilir.
Biraz acı konuştum ama Gerçekler Bunlar... =(
-----------------------------zaten dedim hocam boş yaşamışım gibi geliyor die durumu kabullenmiş durumdayım yani sıkıntı yok :) kendim içinde açmadım bu konuyu etrafdada bole kişiler epeyce var ondan genel düşünceleri almak istedim
Mesaj 17 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 01:43'da krebs tarafından düzenlendi. -
krebs bunu yazdı:
-----------------------------The_Pilot bunu yazdı:
-----------------------------krebs bunu yazdı:
-----------------------------Evet arkdaşlar sosyalleşmek nedir sizce? kendime fazla sosyal biri olmadığım için bole bi konu açma isteği duydum.çevreme bakınca millet ortamlarda orda burda hep bi atraksiyon yani bizde bi hareket yok ki bolede bakınca kendi kendime sorasım geliyo ben nie boleyim neyi yanlış yapıyorum ki fazla sosyal değilim! bu gibi takıntılar geliyo hep aklıma sizde de varmı bole durumlar:)?
hocam sosyal olsan Gelipte bu soruyu sorma gereğinde bulunmazdın Düz yaşardın Önce Bunu Bil.
Daha sonra, Basit arkadaş çevresi edin Dışarıdaki hayatta, eee tabi Sosyallik için para gerekli Bunuda bil.
Sosyal olmak veya Olmamak elin değil hocam, İçerisinde Bulunduğun Durum Seni Bu ortama itebilir.
Biraz acı konuştum ama Gerçekler Bunlar... =(
-----------------------------zaten dedim hocam boş yaşamışım gibi geliyor die durumu kabullenmiş durumdayım yani sıkıntı yok :)
Pm at. -
Hocam, hepsi parasızlıkla eş anlam bunu önce bilmen lazım.
Geçen pazar izinliydim, motorum bozuk bir yere çıkamadım, 1 aşağı indim 120 tl gitti hiç bir yerede gitmedim he.
Yani araban olacak, motorun olacak, yada bunları olan bir can dostun olacak lafını yapmayan rahat olacaksın.
Benim hiç real'de arkadaşım yok.
Kendi çapında bunu yaşayabilirsin ama mesela ;
http://www.tahribat.com/Forum-Hafta-Sonu-Guzergâhi-155619/
Bunu kendim başlattım tek başıma yapıyorum kendime dışarı atıp tek başıma geziyorum bir nevi ortamla gezmiş gibi, bir avantajı var, şunu yapmayalım bunu yapmayalım diyen kimse olmuyor yanında kendi kafana göre gidiyorsun.
Bunun akabine 2013'te kendime çok değişik bir düzen kurmak istiyorum planlarım var bu doğrultuda yaşamaya çalış evdede otursan bir hedefin ve yapacağın olsun yani.
Bu işler biraz maddiyat, ve kötülük görmeyeceğin bir kaç dost ki o olmaz hayatta :| Paradan daha zor dost kısmı.
Her şeyide parayla olmaz diyenler olabilir, parasız adım atamıyorsun artık, meşgaleler bile paralı.
Değişik şeyler yaptıkça ben sanada aktarırım :D -
sosyalleşmek diye birşey yoktur. hala benim imzamı okumayan var sanırım.
sosyalleşmek parayla olur, hepimiz paramız kadar sosyaliz. paran yoksa sosyalleşmek apaçilikten ileri gitmez, gidemez, ne kadar cool olsanda olmaz yani.
sosyallik birazda aileden gelir 20 yaşına kadar sosyalleşmek için yüksek paralar harcamak gerekir. (bknz zengin piçleri tabiri)
siz siz olun ileride çocuk yaparken 9347535 kere düşünün, paranız yoksa da evlenmeyin. (bknz ileri görüşlülük yanım)
tek çözüm yolu şudur ki, ne zaman çalışır kendi paranızı kazanırsınız ozaman yontulmaya başlar sosyalleşirsiniz. herşeyi aileden beklememek lazım.
-
18 yaşında universiteye girdim o gün bu gün çalışıyor 5 yıl oluyor.
bütün hayatım ev-iş yolu.inşallah bir gün bende gezmeye yurtdışına olmadı yurtiçi bir yerlere giderim gezerim.
hocam yıllardır çalışıyorum param var çok şükür ama yinede işten ayrılamıyorum.parası olmayanlar ahada bu gün istanbula gitdi gezmek için önceki hafta başka yerdeydi parayı nerde buluyor sorarsan onun-bunun hesabına gidiyor.
---
Arabam yok belki olursa kendi başıma giderim bi yerlere.arkadaş yok zaten,kafama göre birini bulamadım
Mesaj 17 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 08:42'da omerelili tarafından düzenlendi.
Mesaj 17 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 08:42'da omerelili tarafından düzenlendi. -
kasmayın gen$ler sosyalleşme adına filan
aslına bakarsan o kadar içine kapanık elemanlar değiliz asıl mevzu dışarı çıktığımızda netteki gibi arkadaşlarımızın olmayışı
buluşma olunca herkes atlıyor geliyor niye aynı muhabbet aynı samimiyet dönecek diye ama kendi adıma diyeyim arkadaşlar
çağırdıklarında hep terettüt ile yaklaşıyorum farklı konular dönüyor ortada bazen ben kopuyorum ben dediklerimi anlamıyor onlar filan falan
bunun içindir ki 3 4 farklı ortamım var hepsinde farklı biri oluyorum kişilik bölünmesi yaşıyorum resmen ama evde olmak mis gibi
face'de msn'de her neyse konuşursun sıkılırsan kapat dizi film izle sarmadı oyun oyna vs. vs.
uzun lafın kısası asosyal yaşamaktan mutluyum huzurluyum bulaşmayın bana lan !!11bir!11
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------kasmayın gen$ler sosyalleşme adına filan
aslına bakarsan o kadar içine kapanık elemanlar değiliz asıl mevzu dışarı çıktığımızda netteki gibi arkadaşlarımızın olmayışı
buluşma olunca herkes atlıyor geliyor niye aynı muhabbet aynı samimiyet dönecek diye ama kendi adıma diyeyim arkadaşlar
çağırdıklarında hep terettüt ile yaklaşıyorum farklı konular dönüyor ortada bazen ben kopuyorum ben dediklerimi anlamıyor onlar filan falan
bunun içindir ki 3 4 farklı ortamım var hepsinde farklı biri oluyorum kişilik bölünmesi yaşıyorum resmen ama evde olmak mis gibi
face'de msn'de her neyse konuşursun sıkılırsan kapat dizi film izle sarmadı oyun oyna vs. vs.
uzun lafın kısası asosyal yaşamaktan mutluyum huzurluyum bulaşmayın bana lan !!11bir!11
-----------------------------iyi güzel yazıyorsunda hacı
peki sağlık?
ben bütün günü işte pc başındayım eve gidincede yine pc.göz gidiyor,şişmanlık ve s.
-
bilgisayar başında çok fazla vakit geçirince artık çok çok zorlaşan ergenlik problemidir