Sosyalmesaj.Tv Sizde Destek Verin Sesleri Daha Çok Duyulsun! (Sosyal Sorumluluk Projesi )
-
Hocam bu tasarımla hiç biyere gitmez bu proje ama domain güzel.
-
EnableTurk bunu yazdı
Kâr amacı gütmeyen site diye bir şey yok.
Yaptım olucak.
isminiunuttum.com a da hiç bi zaman reklam almadım tamamen amme hizmetidir. Herşey para değildir.
-
http://www.sosyalmesaj.tv/etiketler/kurt-kullanip-cinayet-islemeyin/
Yanlış anlaşılabilir hocam düzelt bence
-
The-ExTaCy bunu yazdı
http://www.sosyalmesaj.tv/etiketler/kurt-kullanip-cinayet-islemeyin/
Yanlış anlaşılabilir hocam düzelt bence
Saol hocam bi harf yanlışı olmuş düzelttim :)
-
Banner daki ; yazı ve logoyu arkadaki beyaz fondan soyutla sitenin arka fonuna uydur o zaman çok tatlı durur gibime geliyor.
-
1-618-GR bunu yazdı
Banner daki ; yazı ve logoyu arkadaki beyaz fondan soyutla sitenin arka fonuna uydur o zaman çok tatlı durur gibime geliyor.
Sağolasın hocam bunuda dikkate alıcam.
-
-
Harika bir proje tebrikler. Twitter ve Facebook'da ufak bir destek yaptırarak daha da hızlandırabilirsin abi. Hatta 50 K Pepe facebook sayfam var. Fazla aktif değil 2-3 k gösterim yapıyor ama gelen oluyor tanıtım amaçlı iyi olur. İstersen rss olarak eklim yayınlananlar otomatik olarak oraya düşsün. Koy dersen PM at yapayım. Ufakda olsa destek olur.
( Sosyal proje diye yayınlıcam benimkini de koy diye PM ler gelmessin lütfen :| )
-
Aytekinet bunu yazdı
Hocam bu tasarımla hiç biyere gitmez bu proje ama domain güzel.
Yalan inanma. Tasarım gayet hoş.
-
kadirozdemir bunu yazdı
Harika bir proje tebrikler. Twitter ve Facebook'da ufak bir destek yaptırarak daha da hızlandırabilirsin abi. Hatta 50 K Pepe facebook sayfam var. Fazla aktif değil 2-3 k gösterim yapıyor ama gelen oluyor tanıtım amaçlı iyi olur. İstersen rss olarak eklim yayınlananlar otomatik olarak oraya düşsün. Koy dersen PM at yapayım. Ufakda olsa destek olur.
( Sosyal proje diye yayınlıcam benimkini de koy diye PM ler gelmessin lütfen :| )
Teşekkürler hocam. Şu siteyi başka bir wp temaya alıcam. Birde paylaşımları arttırıcam. Daha sonra seninle direk iletişime geçerim. Yardımların için çok teşekkürler. Maksat daha çok insan görsün ve öğrensin.