South Park"Da Saddam - Türk Benzetmesi
-
hoca bunlar hz.isayla bile dalga geçiyolardı
-
bu tür konuların south park family guy ve simpsons için açılmasına karşıyım.çünkü,adamlar tüm kendi değerleriyle dalga geçiyorlar(Hz. İsa, Allah, Şeytan, Cennet, Cehennem, kendi vatanları , bush,)Bu dalga geçtiklerinin yanında diğer ülkelerle yada herhangibirşeyle dalga geçtikleri bölümler aslında çok normal kaçıyo.Amerika'nın bushla dalga geçtiği kadar (özellikle conan o'brian bilen bilir , direk tv'de bush'a maymun diyo ) bizde öyle biri tv'de RTE ile dalga geçse bizim ülkede katliam olur,RTE olayına bağlamak istemiyorum ama hazır konusu açılmışken adam penguen e bol bol dava açıyo ki;bu south park ta simpsons'da yada herhangi bir dizide kendi vatanları ile dalga geçme oranlarına kıyasla gerisini siz tamamlayın :)
kısacası takma kafana :)
-
yaw adamar son sezonun son bölümlerinde obamayı bile hırsız olarak tanıtıolar dalga geçiolar bence dizi gayet güzel bide ben izlediimde bu dikkatimi çekmedi çeviride bişey olmasın hocam
edit : baktım varmış ama garip
73
00:04:37,477 --> 00:04:42,028
- Just call me your old pal, Saddam Hussein.
- Saddam Hussein, the Iraqi dictator?!?ilk önce ırak diktatörü diolar sonra türk diolar anlamadım
-
Lost ' dada benjamin linus teröristlere ingilizce biliomusunuz - arapca biliomusunuz -
türkce olarak türkce biliyormusunuz demişti ^o)
-
how i met your mother da bacak kıllarını almayı unutan robin türk lezbiyenlerine benzedim diyodu :D
prison breakte generalin damadı türk çıkmıştı :D (çok hoş bi ayrıntıydı bayrağımıza kadar vardı.)
-
terminator dzisinde de, skynet sisteminin oluşturulması esnasında bu sitemin altyapısı olarak kullanılan bir satranç oyunu motorunun ismi TURK. söylediklerine göre rakibin bilmem kaç sonraki hamlesini bile hesaplıyor ve oynayış tarzını ezberleyip ona göre bir savunma ve taarruz sistemi geliştirip rakibini yok ediyor :D
-
bi çoğumuzun hem fikir olduğu gibi adamlar hemen hemen her türlü durumu tiye alıyor takılmamak lazım
-
Zamanla insan alisiyor soruyorlar sende askermisin cok col varmi kac deveniz var bunlari soranlar her yerde oldugu gibi buranin cahil insanlari yasadigi yerden baska yeri bilmeyen okumayan arastirmiyan insanlar.
Akilli bir insanin soracagi seylermi bunlar onun icin pek aldirmayacan takmiyacan cahille okuzle isimiz olmaz ha bu sorulari soranlarmi dunyanin bir cok yerinde gordugum her milletden insanlar su an USA da yasiyoruz burdada bu mesele devam ediyor.
Lokantada yemek siparisi veremeyen okuma yazma bilmeyen burdada var mesele degil. Takilmamak lazim TV de yaptiklari oz elestirileri duysaniz sasirirsiniz yapacak bir sey yok gulup gececeksin tek ihtiyacimiz olan egitim egitim ve bir kac lisani iyi konusmamizdir o zaman butun bu olan bitenin ustesinden gelebiliriz inancini tasimaktayim.. SAYGILAR YURDUM INSANI....