Sovyetlerin İnsan Robotu
-
NaZi_ bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
hacilar gercek olsa adamlar bunlarla ne nobeller kazanir ve bu islerin ortada bir tane makalesi yok hayir bu kadar yapabiliyorsaniz niye rusyadan bir tane organ nakli operasyonu haberi gelmiyor ? Robot hakkinda bilgim yok ama oyle cift basli kopek vucutsuz kopek bunlar bana gore tamamen fake 3d max +ps bence anca abd ile sidik yarisi yapsin ayda dalgalanan bayrak hesabi
Hocam sen çok parlak ve Dünya yüzeyinde ses getirecek bir proje üzerinde çalışıyor olsan televizyon kanallarını arayıp muhabirleri eve doldururmusun ?
Ortada belki de silah olarak kullanılabilecek projeler var. Bir başkasının iştahını açabilecek şeyler. Bu tip projeler gizlenmeli. Değil mi ?
Ayrıca köpeklerin kafalarını kesip -belki insanlarınkini bile- sonra da çeşitli deneyler yapıp nobel ödülü bekleyemezsin. Yaptığın büyük bir şey olabilir ama insanlar duygusaldır. Bugün bile kabullenemiyorsun. Fake diyorsun ama sokağın sonundaki yıkıntıda adam köpeği s.kmiş dediklerinde inanıyorsun. :)Zaten resimlerin 2 sinde zarfda "Gizlidir" yazıyor.
-
@u235 yanlis bilmiyosam ukraynadasin ve rusca ogrendin hocam. rusca sana biseylerin kapisini actimi ? ingilizce olarak bulamadigimiz rusca icerik mevcutmu ? bu icerik icin rusca ogrenmeye degermi ?
-
yolbulucu bunu yazdı
@u235 yanlis bilmiyosam ukraynadasin ve rusca ogrendin hocam. rusca sana biseylerin kapisini actimi ? ingilizce olarak bulamadigimiz rusca icerik mevcutmu ? bu icerik icin rusca ogrenmeye degermi ?
Ben Rusça internetten bişeyler aramıyorum hacım genelde İngilizce ve Türkçe olarak arıyorum.Matematikle alakalı 2 tane konuyu ing ve türkçede bulamamıstım rusçada bulmustum.Rusça kaliteli torrentler var.
Rusça olarak çok fazla yazılı eser var özellikle sovyetlerden kalma.