Soyadı Değişikliği İle Alakalı
-
Beyler ben soyadımı değiştirmek istiyorum okunuşundaki telefuz güçlüğü ve ufak tefekde olsa çevreden alay konusu olması nedeni ile.. şimdi değiştirdiğim taktirde Üniversiteden bi sorun çıkar mı acaba ? yani diploma falan olayında muallakta kalmamak için ? veya başka bi sorun çıkarmı değişiklikten ötürü ? Değiştirenler veya bu konu hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
-
soyadın ne ki bu kadar dalga geçmelerine sebebiyet veriyor hocam?
-
hocam yani alenen elbette dalga geçemez kimse ama söylenmesi anlaşılması zor bi soy isim olduğu aşikardır çünkü bunu söyliyen en samimi arkadaşlarımdan birisidir ki yalan söylemez benimde zaten hoşuma gitmiyor aynı şekilde akrabalarda hoşnut olduğu söylenemez soyismim bende kalsın :)
-
Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------
hocam yani alenen elbette dalga geçemez kimse ama söylenmesi anlaşılması zor bi soy isim olduğu aşikardır çünkü bunu söyliyen en samimi arkadaşlarımdan birisidir ki yalan söylemez benimde zaten hoşuma gitmiyor aynı şekilde akrabalarda hoşnut olduğu söylenemez soyismim bende kalsın :)
-----------------------------bence yenisi şöyle cafcaflı bişey olsun maykıl ceyk falanda olur yani :D
-
gel seni benim soyadımdan yapalım kardeş çok karizma :D:D
edit: bizim bir arkadaş lisede adını değiştirmişti sonra yoklama kagıtlarına falanda yeni ismi yazıldı sanırım yönetime bildirdiğinde halledilir. zaten onları aşan bi konu bu :)
-
ultrAsker bunu yazdı:
edit: bizim bir arkadaş lisede adını değiştirmişti sonra yoklama kagıtlarına falanda yeni ismi yazıldı sanırım yönetime bildirdiğinde halledilir. zaten onları aşan bi konu bu :)
-----------------------------ahaha o ne demek lan :D
-
XpertVision bunu yazdı:
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------bsgyi gerçek soyadım zannettysen sana bsg diyorum hacı :D
-
ultrAsker bunu yazdı:
XpertVision bunu yazdı:
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------bsgyi gerçek soyadım zannettysen sana bsg diyorum hacı :D
-----------------------------harbi soy isim nedir hacı özel mesaj ile yollasana:) karizma mı yoksa?
bu soyadı değiştirmek nasıl kolay mıdır? masraflı mıdır?
-
Biz tek mahkemede degiştirdik hiç bir sorun çıkmıyor.
-
Benimde 2 isim vardı birini sildirdim mahkemede şuan için bir sorun çıkmadı.Diplomada karışıklık olmaması için nüfus kayıt örneği al muhtardan herhangi bir sorun cıksa dahi gösterirsin belgeyi sorun olmaz.
-
kanka diğerinide sildir marjinal olsun