folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Soygunbank Sabırları Taşırdı 13-14 Mart'ta Eylem Var

Soygunbank Sabırları Taşırdı 13-14 Mart'ta Eylem Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Arz talep meselesi müşteri bankaya değil banka müşteriye muhtaç. Geçende bi operatörden den 2 tane temsilci geldi biraz anlattı şöyle kampanya böyle kampanya felan dedi ki aslında bizim yeteri kadar üyemiz var yani ihtiyacımız olduğundan değil bende madem ihtiyacınız yok niye dolaşıyorsunuz o zaman diyip kovmuştum. Yani demem o ki banka müşterisi olmazsa o kadar kartı ne yapacak bizlerin sayesinde varlar. 

Syntax error..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    watervay bunu yazdı

Arz talep meselesi müşteri bankaya değil banka müşteriye muhtaç. Geçende bi operatörden den 2 tane temsilci geldi biraz anlattı şöyle kampanya böyle kampanya felan dedi ki aslında bizim yeteri kadar üyemiz var yani ihtiyacımız olduğundan değil bende madem ihtiyacınız yok niye dolaşıyorsunuz o zaman diyip kovmuştum. Yani demem o ki banka müşterisi olmazsa o kadar kartı ne yapacak bizlerin sayesinde varlar. 

Devlette bizlerin sayesinde var insanlar bunun farkında deil sadece

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı

....... biplediğim bankaları, vebâ gibi o'nun che'si.

Kart iptali için bile binlerce dalavera yapıyorlar, lan kökten bir bitiremedikleri yetmiyormuş gibi mantar gibi pezovariler her yere açılıyor bu ara finansbank çok şube açtı şu 3 ayda b.evlerde 3-5 şube açtı nerdeyse

hocam kart iptalinin kesin çözümü, arıyosun müşteri hizmetlerini, kartımın iptalini taleep ediyorum diyosun, 2 gün içinde silmezseniz hakkınızda işlem başlatıcam diyip suratına kapıyosun :)

test 1 2
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Hayir hem bankanin kopegi olup hem de bidi bidi eden adamlara ayar oluyorum. Kullanma lan banka o zaman.

Bunun bankası var. Taşlayın :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Banka zaten devletten senin maaşını ayın 1'inde alıyor, 15'inde sana vereceği güne kadar işletiyor. 15'inde çekmişsin çekmemişsin, bankanın umurunda olmaz.

Bu şekilde açıklama yapan banka ile maaş çekimini için banka belirleyen devlet yetkilileri arasındaki anlaşma bozulmalı. Ancak bu şekilde bankaya bir şeyler yapılabilir.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Valla onu bunu bilmiyomda Şu Akbank ı Önümüzdeki Hafta çok Fena ben öpecem... Tüm Kartlarımı Hesaplarımı bir elden Tak diye İptal ediyimde Görsünler Müşteri Tehdit etmek nasıl oluyomuş...

Yada biraz daha sabredecem, Biraz daha tehdit etsinler beni Avukatada Versinler.. Protestoda çeksinler, Param Gelince Yatıracam Akbanka 50.000 Tl, Ertesi Gün Gidip Tüm parayı Çekip, Tüm Kartları ve Hesapların Tamamını Ortadan kaldıracam...

Sanırım böylesi daha iyi bir Pilan... İki kuruş para için Terbiyesizlik ediyorlar...

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

bu bankalardan muzdarip olanların çoğu, sanki hiç ödemeyecekmiş gibi her şeyi karttan çekenlerdir diye düşünüyorum.

ben kredi kartıyla alışveriş yaparken bankadaki nakite göre hareket ederim.

ha gönül ister ki banka denilen şeyi kullanmayalım, nakit çalışalım paramızın hesabını bilelim.

ama internet faturasını bile internetten ödüyorum, bence müthiş kolaylık.

o yüzden 3ün 5in lafını etmeye gerek yok.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Aslında bir site açıp bu vatandaştan ek para alan bankaları ifşa edicen. Site acaip tutar bankalar da sağlam paralar verir hakkindaki yorumların kaldırılması için=)

ama hukuğunu bilerek yapılması gereken bişi

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı

bu bankalardan muzdarip olanların çoğu, sanki hiç ödemeyecekmiş gibi her şeyi karttan çekenlerdir diye düşünüyorum.

ben kredi kartıyla alışveriş yaparken bankadaki nakite göre hareket ederim.

ha gönül ister ki banka denilen şeyi kullanmayalım, nakit çalışalım paramızın hesabını bilelim.

ama internet faturasını bile internetten ödüyorum, bence müthiş kolaylık.

o yüzden 3ün 5in lafını etmeye gerek yok.

Ya hocam aslında kredi kartı kullanmak kadar sağlam bir şey yok. Bence bir nimet ama kullanmasını bilene...

Avrupa'da tamamiyle kredi kartı ödemelerine geçen, nakit parayı ortadan kaldıran ülkelerdeki banka soygunları dahi önemli seviyelerde düşmüş.

Bugün birkaç serseri yolunuzu kesip cüzdanınızı alsa, nakit bulduğu taktirde çöker. Ama yalnızca kredi kartınız var ise, çalan kişi daha kullanmaya fırsat bulamadan iptal edebilirsiniz. Kaldı ki artık şifre olmadan kullanamıyor :P

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Bankada yüklü paraları olanlar toplu olarak içerden paraların çekerlerse yeterli olur.

Sonuç olarak senin yatırdığın parayı bir başkasına kredi olarak veriyor. 

şöle düşünün bir iş adamı gitti 1 trilyon kredi istedi, bankada sağdaki soldaki adamların paralarını buna veridi.

Sağdaki soldaki adamlar paralarını içerden çekmek istediğinde bu bankayı zora sokar.

Zamanında bankaların batmasıda bu yüzden olmuştur. Banka batıyor paralarını çekin dediler. Herkes yüklendi parasını çekti, çekemeyenler oldu ve banka gümledi.

TBT keşke 22.bin user aktif olsa ve böle bir oluşuma destek verse.

Hoş bu ülkeyide alt üst eder. :))

Edit : Holy üstad sen çeksen yine yeter hee 

Erdem tarafından 20/Mar/13 15:11 tarihinde düzenlenmiştir

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
Toplam Hit: 2507 Toplam Mesaj: 24