Soygunbank Sabırları Taşırdı 13-14 Mart'ta Eylem Var
-
Arz talep meselesi müşteri bankaya değil banka müşteriye muhtaç. Geçende bi operatörden den 2 tane temsilci geldi biraz anlattı şöyle kampanya böyle kampanya felan dedi ki aslında bizim yeteri kadar üyemiz var yani ihtiyacımız olduğundan değil bende madem ihtiyacınız yok niye dolaşıyorsunuz o zaman diyip kovmuştum. Yani demem o ki banka müşterisi olmazsa o kadar kartı ne yapacak bizlerin sayesinde varlar.
-
watervay bunu yazdı
Arz talep meselesi müşteri bankaya değil banka müşteriye muhtaç. Geçende bi operatörden den 2 tane temsilci geldi biraz anlattı şöyle kampanya böyle kampanya felan dedi ki aslında bizim yeteri kadar üyemiz var yani ihtiyacımız olduğundan değil bende madem ihtiyacınız yok niye dolaşıyorsunuz o zaman diyip kovmuştum. Yani demem o ki banka müşterisi olmazsa o kadar kartı ne yapacak bizlerin sayesinde varlar.
Devlette bizlerin sayesinde var insanlar bunun farkında deil sadece
-
Zeytun-i bunu yazdı
....... biplediğim bankaları, vebâ gibi o'nun che'si.
Kart iptali için bile binlerce dalavera yapıyorlar, lan kökten bir bitiremedikleri yetmiyormuş gibi mantar gibi pezovariler her yere açılıyor bu ara finansbank çok şube açtı şu 3 ayda b.evlerde 3-5 şube açtı nerdeysehocam kart iptalinin kesin çözümü, arıyosun müşteri hizmetlerini, kartımın iptalini taleep ediyorum diyosun, 2 gün içinde silmezseniz hakkınızda işlem başlatıcam diyip suratına kapıyosun :)
-
KrypT bunu yazdı
Hayir hem bankanin kopegi olup hem de bidi bidi eden adamlara ayar oluyorum. Kullanma lan banka o zaman.
Bunun bankası var. Taşlayın :)
-
Banka zaten devletten senin maaşını ayın 1'inde alıyor, 15'inde sana vereceği güne kadar işletiyor. 15'inde çekmişsin çekmemişsin, bankanın umurunda olmaz.
Bu şekilde açıklama yapan banka ile maaş çekimini için banka belirleyen devlet yetkilileri arasındaki anlaşma bozulmalı. Ancak bu şekilde bankaya bir şeyler yapılabilir.
-
Valla onu bunu bilmiyomda Şu Akbank ı Önümüzdeki Hafta çok Fena ben öpecem... Tüm Kartlarımı Hesaplarımı bir elden Tak diye İptal ediyimde Görsünler Müşteri Tehdit etmek nasıl oluyomuş...
Yada biraz daha sabredecem, Biraz daha tehdit etsinler beni Avukatada Versinler.. Protestoda çeksinler, Param Gelince Yatıracam Akbanka 50.000 Tl, Ertesi Gün Gidip Tüm parayı Çekip, Tüm Kartları ve Hesapların Tamamını Ortadan kaldıracam...
Sanırım böylesi daha iyi bir Pilan... İki kuruş para için Terbiyesizlik ediyorlar...
-
bu bankalardan muzdarip olanların çoğu, sanki hiç ödemeyecekmiş gibi her şeyi karttan çekenlerdir diye düşünüyorum.
ben kredi kartıyla alışveriş yaparken bankadaki nakite göre hareket ederim.
ha gönül ister ki banka denilen şeyi kullanmayalım, nakit çalışalım paramızın hesabını bilelim.
ama internet faturasını bile internetten ödüyorum, bence müthiş kolaylık.
o yüzden 3ün 5in lafını etmeye gerek yok.
-
Aslında bir site açıp bu vatandaştan ek para alan bankaları ifşa edicen. Site acaip tutar bankalar da sağlam paralar verir hakkindaki yorumların kaldırılması için=)
ama hukuğunu bilerek yapılması gereken bişi
-
Daft bunu yazdı
bu bankalardan muzdarip olanların çoğu, sanki hiç ödemeyecekmiş gibi her şeyi karttan çekenlerdir diye düşünüyorum.
ben kredi kartıyla alışveriş yaparken bankadaki nakite göre hareket ederim.
ha gönül ister ki banka denilen şeyi kullanmayalım, nakit çalışalım paramızın hesabını bilelim.
ama internet faturasını bile internetten ödüyorum, bence müthiş kolaylık.
o yüzden 3ün 5in lafını etmeye gerek yok.
Ya hocam aslında kredi kartı kullanmak kadar sağlam bir şey yok. Bence bir nimet ama kullanmasını bilene...
Avrupa'da tamamiyle kredi kartı ödemelerine geçen, nakit parayı ortadan kaldıran ülkelerdeki banka soygunları dahi önemli seviyelerde düşmüş.
Bugün birkaç serseri yolunuzu kesip cüzdanınızı alsa, nakit bulduğu taktirde çöker. Ama yalnızca kredi kartınız var ise, çalan kişi daha kullanmaya fırsat bulamadan iptal edebilirsiniz. Kaldı ki artık şifre olmadan kullanamıyor :P
-
Bankada yüklü paraları olanlar toplu olarak içerden paraların çekerlerse yeterli olur.
Sonuç olarak senin yatırdığın parayı bir başkasına kredi olarak veriyor.
şöle düşünün bir iş adamı gitti 1 trilyon kredi istedi, bankada sağdaki soldaki adamların paralarını buna veridi.
Sağdaki soldaki adamlar paralarını içerden çekmek istediğinde bu bankayı zora sokar.
Zamanında bankaların batmasıda bu yüzden olmuştur. Banka batıyor paralarını çekin dediler. Herkes yüklendi parasını çekti, çekemeyenler oldu ve banka gümledi.
TBT keşke 22.bin user aktif olsa ve böle bir oluşuma destek verse.
Hoş bu ülkeyide alt üst eder. :))
Edit : Holy üstad sen çeksen yine yeter hee
Erdem tarafından 20/Mar/13 15:11 tarihinde düzenlenmiştir