folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Şöyle 750-850 Lira Civarı Notebook Önerecek Var Mı?

Şöyle 750-850 Lira Civarı Notebook Önerecek Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

Yazılımdan çok az da olsa anlıyorum ama donanım kısmından pek anlamam + piyasayı bilmiyorum. Kız kardeşime ucuz yollu bi notebook almamız lazım.

Alt sınır yok ama 850 lira üst sınırı olan,

Cd/Dvd sürücüsü olan (sırf bunun için alınacak zaten),

Intel işlemcili,

Mümkünse harici ekran kartlı, değilse de pek önemli değil, film izlerken donmasın problem yok.

Extra bir durum daha, işletim sistemi de istemiyorum, elimde zaten bolca var. Ama tecavüz kaçınılmazsa zevk almayı da bilicez artık, Windowslu olsa da olur.

Şu özellikleri sağlayan notebook var mı piyasada? Varsa alan, bilen, kullanan, tavsiye edecek olan var mı? O da varsa şuraya yazıversin bi zahmet.

Sen hiç kaval çaldın mı?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek
    Orta şekerli bişi yolda bırakmaz kanımca Lenova şurdan bakıver http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-043493-s10-3-atom-n450-1.66ghz-1024mb-ddr2-160gb-gma950-10.1-cam-bt-w7str/productdetails.aspx?I_ID=48533

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

lenovonın fiyatlarına bak bi senin istedigin gibi b sey var die biliorum.

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

Özellikle notebook istemiştim, Cd/Dvd sürücüsü için. Netbookların çoğunda yok sanırım, bunda da göremedim ilk bakışta.

Edit:

Ayrıca şöyle 2 tane buldum:

http://www.hepsiburada.com/Liste/datron-pl3-intel-core-duo-t4500-23ghz-2gb-320gb-154-tasinabilir-bilgisayar-pl323dfwjuw-web-cam-/ProductDetails.aspx?productId=bd760161&categoryId=98

http://www.hepsiburada.com/Liste/toshiba-satellite-intel-core-duo-t4500-23ghz-2gb-250gb-156-tasinabilir-bilgisayar-c650-15m/ProductDetails.aspx?productId=bd760043&categoryId=98

İlk mesajımda yazdığım gibi, donanımdan - parçadan pek anlamam. Bunlar alınır mı sizce?

Sen hiç kaval çaldın mı?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

hocam datrondan uzak dur. toshibanında işlemcisi baya eskidi. (2007 versiyon valan :)) sen arkadaşın dediği gibi lenovo araştır. 850 tl ye bir ara vatanda 3gb ramli falan süper aletler satıyodu.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

hocam sana tavisyem 850  ye bulursan iyi bişi al ama üzerine 100 150 daha koy 1 milayara güzel bişiler çıkar 1 milyardan 5 kuruşta fazla verme

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek

Al hacı bu da sana göre

http://www.ucuzu.com/dizustu-c3100/lenovo/g555-59-039194-p42430709/ozellikler.html#description

TURKCELL
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

700 tl ye lenovo g555 alırsın

850 - 950 tl civarı casper ın var modelini hatırlamadım.c2d işlemcili nvidia harici ekran kartlı

1150 -1200 tl ye kipada 12X100 tl taksitle  corei3m işlemcili gt320 m ddr3 ramli hp ve packard bell laptoplar var

fiyat performans iyi 

corei3 işlmeci 2 çekirdek 4 thread,winrarda zorluyorum yüzde otuz civarında performantan yiyor.crisis denedim yüzde 40 kullanıyor.işlemciyi henüz yuzde yuz zorlayamadım bile

paran yeterse corei serisi işlemcili birşeyler al.harici ekran kartlı olursa iyi

mademki türksün systeme göster ürksün
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

msi vr 330 bulabilirsen al 1 gb ram takviyesi yap ucuza getirmek istersen

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

snnyk bunu yazdı:
    -----------------------------

msi vr 330 bulabilirsen al 1 gb ram takviyesi yap ucuza getirmek istersen

-----------------------------

Ona baktım da benim işimi görmez hoca. Intel olması lazım. Ram de iyice düşük, paylaşımlı ekran kartı falan..

Şu Lenova g555 de iyi duruyor ama biraz daha bakmak lazım.

Teşekkürler fikirler için.

Sen hiç kaval çaldın mı?
Toplam Hit: 2642 Toplam Mesaj: 14