Şöyle 750-850 Lira Civarı Notebook Önerecek Var Mı?
-
Yazılımdan çok az da olsa anlıyorum ama donanım kısmından pek anlamam + piyasayı bilmiyorum. Kız kardeşime ucuz yollu bi notebook almamız lazım.
Alt sınır yok ama 850 lira üst sınırı olan,
Cd/Dvd sürücüsü olan (sırf bunun için alınacak zaten),
Intel işlemcili,
Mümkünse harici ekran kartlı, değilse de pek önemli değil, film izlerken donmasın problem yok.
Extra bir durum daha, işletim sistemi de istemiyorum, elimde zaten bolca var. Ama tecavüz kaçınılmazsa zevk almayı da bilicez artık, Windowslu olsa da olur.
Şu özellikleri sağlayan notebook var mı piyasada? Varsa alan, bilen, kullanan, tavsiye edecek olan var mı? O da varsa şuraya yazıversin bi zahmet.
-
Orta şekerli bişi yolda bırakmaz kanımca Lenova şurdan bakıver http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-043493-s10-3-atom-n450-1.66ghz-1024mb-ddr2-160gb-gma950-10.1-cam-bt-w7str/productdetails.aspx?I_ID=48533
-
lenovonın fiyatlarına bak bi senin istedigin gibi b sey var die biliorum.
-
Özellikle notebook istemiştim, Cd/Dvd sürücüsü için. Netbookların çoğunda yok sanırım, bunda da göremedim ilk bakışta.
Edit:
Ayrıca şöyle 2 tane buldum:
İlk mesajımda yazdığım gibi, donanımdan - parçadan pek anlamam. Bunlar alınır mı sizce?
-
hocam datrondan uzak dur. toshibanında işlemcisi baya eskidi. (2007 versiyon valan :)) sen arkadaşın dediği gibi lenovo araştır. 850 tl ye bir ara vatanda 3gb ramli falan süper aletler satıyodu.
-
hocam sana tavisyem 850 ye bulursan iyi bişi al ama üzerine 100 150 daha koy 1 milayara güzel bişiler çıkar 1 milyardan 5 kuruşta fazla verme
-
Al hacı bu da sana göre
http://www.ucuzu.com/dizustu-c3100/lenovo/g555-59-039194-p42430709/ozellikler.html#description
-
700 tl ye lenovo g555 alırsın
850 - 950 tl civarı casper ın var modelini hatırlamadım.c2d işlemcili nvidia harici ekran kartlı
1150 -1200 tl ye kipada 12X100 tl taksitle corei3m işlemcili gt320 m ddr3 ramli hp ve packard bell laptoplar var
fiyat performans iyi
corei3 işlmeci 2 çekirdek 4 thread,winrarda zorluyorum yüzde otuz civarında performantan yiyor.crisis denedim yüzde 40 kullanıyor.işlemciyi henüz yuzde yuz zorlayamadım bile
paran yeterse corei serisi işlemcili birşeyler al.harici ekran kartlı olursa iyi
-
-
msi vr 330 bulabilirsen al 1 gb ram takviyesi yap ucuza getirmek istersen
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------
msi vr 330 bulabilirsen al 1 gb ram takviyesi yap ucuza getirmek istersen
-----------------------------Ona baktım da benim işimi görmez hoca. Intel olması lazım. Ram de iyice düşük, paylaşımlı ekran kartı falan..
Şu Lenova g555 de iyi duruyor ama biraz daha bakmak lazım.
Teşekkürler fikirler için.