Şöyle Bir Programa İhtiyacım Var
-
hackworm bunu yazdı:
-----------------------------
bahsettiğin olayı windows 7 deki kilitleme ile tamamen yapıyorum , kilitli bıraktığım sürede download varsa devam etmiş, oyun varsa yerinde kalmış oluyor..
-----------------------------Neresinde bu dediğin hadise windows 7 nin üstadım,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
hackworm bunu yazdı:
bahsettiğin olayı windows 7 deki kilitleme ile tamamen yapıyorum , kilitli bıraktığım sürede download varsa devam etmiş, oyun varsa yerinde kalmış oluyor..
-----------------------------Başlata girince en sağ alttaki "ok"a yıkla ve Kilitle seçeneğine tıkla.
-
wking bunu yazdı:
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
hackworm bunu yazdı:
-----------------------------Başlata girince en sağ alttaki "ok"a yıkla ve Kilitle seçeneğine tıkla.
-----------------------------Heee hakiye üstadım o dediğin yahu, program lazım bana bu iş için bi tane kullanmıştım bir ama ama crack kini bulamadım,
-
ekran koruyucu ayarlarından zaten yapılabiliyor kurcala bulursun
-
Tüm tavsiyeleri denedim ama hiç biri işime yaramadı arkadaşlar,
-
hocam galiba senin aradığın program lock my pc. bir dene http://hotfile.com/dl/76420232/90a2e6f/Lock_My_PC_v4.7.rar.html
-
web camda tanıyınca calısan bi program var..google amcaya web cam yüz tanıma fln de ara..programa göre kamera seni 5 dk görmeince kilitlio acarkende camla acıorsun bilgi..yanlız ben onu indirdim beneceremedim..kitlenmedi bilg fln..su anda kullandıgım cam programı var ama sadece acılışta kullanıyorsun.sonrasında bişi yok...istersen pm at adını verim..
-
teamwviever kur windows baslangıcında acılsın
evdeki pc 'deki oturumda şifre var kimse oturmuyo lazım olduğunda bi mesaj atıyorum pc 'yi açıyolar ben teamwiever ile ulaşabiliyorum oturum sorma ekranındayken..
-
http://www.odesayazilim.com/ekrankilidi.html
İşte aradığım program bu ama bunun tek dez avantajı reset atınca tekrar eski haline dönmesi sistemin,
-
HeyQirs bunu yazdı:
Aylık Bilmem KAç Bin Gelirin Var Al Abi 1 Laptop Götünün Dibinden Ayırma Millete Eziyet Etmişin. Resmen O Olmaz Bu Olmaz :D
----------------------------Terbiyesizleşmeden konuş dizüstüm var ama senin sınırlı kapasitenden ötürü neden böyle bir şeye ihtiyacım olduğunu anlamazsın,