Şöyle Bir Şey Mümkün Mü Acaba ? WİNDOWS 7
-
bende istem dışı şöyle oluyor mesela radyo programı açıkken kulaklığı takıyorum radyo hapörlörden çalmaya devam ediyor ama kulaklıkta tık yok, ondan sonra youtubeye giriyorum müzik dinliyorum ve bu müzik sadece kulaklıktan geliyor. (asus k55vj)
-
BeyinAdam bunu yazdı
İki adet ses kartın olursa sağdaki hoparlör simgesine tıklayınca iki adet seçenek gelir. Atıyorum şarkının birini chromedan açarsın ilk ses kartı konfigürasyonunda ienin sesini kısar chromeda çalan şarkıyı dinlersin.
İkinci ses kartı konfigürasyonundan da chromenin sesini kısar ie nin sesini açarsın. Öbür karttan da o çalar.
Ama olmayabilir de. Olmazsa usb çalan 2+1 ses sistemi işini görür :D Ben zamanında 50 liraya almıştım hâlâ kullanıyorum defalarca yere düşmedi, yere attım kırılmadı :)
Yapmasam da olur ya, amaç kafanızı karıştırmak :D:D
-
2 farklı browserdan olur bu dedın
-
jawsap67 bunu yazdı
bende istem dışı şöyle oluyor mesela radyo programı açıkken kulaklığı takıyorum radyo hapörlörden çalmaya devam ediyor ama kulaklıkta tık yok, ondan sonra youtubeye giriyorum müzik dinliyorum ve bu müzik sadece kulaklıktan geliyor. (asus k55vj)
farklı tarayıcılarda oluyormu bilmem de bir arkadaşın DELL marka notebooku vardı aynen senin yazdığın gibi çalışıyordu.
-
byercie bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdı
İki adet ses kartın olursa sağdaki hoparlör simgesine tıklayınca iki adet seçenek gelir. Atıyorum şarkının birini chromedan açarsın ilk ses kartı konfigürasyonunda ienin sesini kısar chromeda çalan şarkıyı dinlersin.
İkinci ses kartı konfigürasyonundan da chromenin sesini kısar ie nin sesini açarsın. Öbür karttan da o çalar.
Ama olmayabilir de. Olmazsa usb çalan 2+1 ses sistemi işini görür :D Ben zamanında 50 liraya almıştım hâlâ kullanıyorum defalarca yere düşmedi, yere attım kırılmadı :)
Karışık anlattım ama sen anladın onu işte :D
-
BeyinAdam bunu yazdıbyercie bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdı
Karışık anlattım ama sen anladın onu işte :D
=) saol
-
benım bilgisayarım asus x550vc ve win8.1 de kulaklık hoparlor vs takmadan once tarayıcıda bır vıdeo açtıysam halı hazırda calan sesı sonradan takılan hoparlor / kulaklıga vermıyordu. ses yıne pc nın kendı hoparlorunden cıkmaya devam edıyordu.
sesı kulaklık/hoparlore vermek ıstıyorsam şayet tarayıcıyı kapatıp kulaklıgı/hoparloru takıp sonra yenıden tarayıcıyı acmam gerekıyordu. Bu sadece tarayıcıda oluyordu nedense. normal pc programlarında öyle bı sorun yoktu.
Win7 kurdum ve herşey normale döndü, o başıma gelen sorun mu özellık mı onu hala anlayabilmiş değilim :)
-
Bu ozellik windowsda bi yerde var ama nasil yapilio bilmiorum arada bi benimde oluyor ama bole bi ozellik windowsda mevcut arastirilsa bulunur