folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Şöyle Bir Şey Mümkün Mü Acaba ? WİNDOWS 7

Şöyle Bir Şey Mümkün Mü Acaba ? WİNDOWS 7

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

bende istem dışı şöyle oluyor mesela radyo programı açıkken kulaklığı takıyorum radyo hapörlörden çalmaya devam ediyor ama kulaklıkta tık yok, ondan sonra  youtubeye giriyorum müzik dinliyorum ve bu müzik sadece kulaklıktan geliyor. (asus k55vj)

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byercie
    byercie's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı

İki adet ses kartın olursa sağdaki hoparlör simgesine tıklayınca iki adet seçenek gelir. Atıyorum şarkının birini chromedan açarsın ilk ses kartı konfigürasyonunda ienin sesini kısar chromeda çalan şarkıyı dinlersin.

İkinci ses kartı konfigürasyonundan da chromenin sesini kısar ie nin sesini açarsın. Öbür karttan da o çalar.

Ama olmayabilir de. Olmazsa usb çalan 2+1 ses sistemi işini görür :D Ben zamanında 50 liraya almıştım hâlâ kullanıyorum defalarca yere düşmedi, yere attım kırılmadı :)

Yapmasam da olur ya, amaç kafanızı karıştırmak :D:D

-
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

2 farklı browserdan olur bu dedın

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek
    jawsap67 bunu yazdı

bende istem dışı şöyle oluyor mesela radyo programı açıkken kulaklığı takıyorum radyo hapörlörden çalmaya devam ediyor ama kulaklıkta tık yok, ondan sonra  youtubeye giriyorum müzik dinliyorum ve bu müzik sadece kulaklıktan geliyor. (asus k55vj)

farklı tarayıcılarda oluyormu bilmem de bir arkadaşın DELL marka notebooku vardı aynen senin yazdığın gibi çalışıyordu.

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    byercie bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı

İki adet ses kartın olursa sağdaki hoparlör simgesine tıklayınca iki adet seçenek gelir. Atıyorum şarkının birini chromedan açarsın ilk ses kartı konfigürasyonunda ienin sesini kısar chromeda çalan şarkıyı dinlersin.

İkinci ses kartı konfigürasyonundan da chromenin sesini kısar ie nin sesini açarsın. Öbür karttan da o çalar.

Ama olmayabilir de. Olmazsa usb çalan 2+1 ses sistemi işini görür :D Ben zamanında 50 liraya almıştım hâlâ kullanıyorum defalarca yere düşmedi, yere attım kırılmadı :)

Karışık anlattım ama sen anladın onu işte :D

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byercie
    byercie's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı
    byercie bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı

Karışık anlattım ama sen anladın onu işte :D

=) saol

-
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

benım bilgisayarım asus x550vc ve win8.1 de  kulaklık hoparlor vs takmadan once tarayıcıda bır vıdeo açtıysam halı hazırda calan sesı sonradan takılan hoparlor / kulaklıga vermıyordu. ses yıne pc nın kendı hoparlorunden cıkmaya devam edıyordu.

sesı kulaklık/hoparlore vermek ıstıyorsam şayet tarayıcıyı kapatıp kulaklıgı/hoparloru takıp sonra yenıden tarayıcıyı acmam gerekıyordu. Bu sadece tarayıcıda oluyordu nedense. normal pc programlarında öyle bı sorun yoktu.

Win7 kurdum ve herşey normale döndü, o başıma gelen sorun mu özellık mı onu hala anlayabilmiş değilim :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Bu ozellik windowsda bi yerde var ama nasil yapilio bilmiorum arada bi benimde oluyor ama bole bi ozellik windowsda mevcut arastirilsa bulunur 

delimiyim ben?
Toplam Hit: 2490 Toplam Mesaj: 19