Şöyle Bir Site Yapmak Zor Mudur..?
-
Bugunlerde Cin-Turkiye arasinda bir site yapmak istiyorum..Asagidaki site taslaginin amacima uygun oldugunu dusunuyorum..Sizce boyle birsey yapmak zor mudur..?
Ne ile hazirlamislar, ne bilmek gerekir.? Boyle bir sablon icin tavsiyeleriniz nedir..?
Saygilar..
-
Kendim Kodlarım demiyosan Genel görününm olarak joomla ile rahat bi şekilde yapabilirsin. + bi kaç modülde gerekebilir tabi
-
Öyleyse hazir bir joomla bulursak hallolur mu..?
-
zor oldugu sanmam
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------
zor oldugu sanmam
-----------------------------Peki bir fikrin var mi nasil yapilacagina dair..?
-
ben sadece css html felan cakıyorum da görünüş olarak resimleri yerleştir arkaplan düzeni link ata gibi basitce yapılır gibi yani
-
DawnOfDarkness bunu yazdı:
-----------------------------joomla zaten hazır geliyo :D
Çok basit bi şekilde yapabilirsin.sadece link felan verilmiş.
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
DawnOfDarkness bunu yazdı:
-----------------------------joomla zaten hazır geliyo :D
Çok basit bi şekilde yapabilirsin.sadece link felan verilmiş.
-----------------------------Peki diyelim ki joomla ile yaptim..Yaptigim o siteye wordpress'te hazirladigim bir blog entegre edilebilir mi..?
-
html olarakmı ıstıyosun + sonradan da guncelenebılr bısımı olmak zorunda ?
-
kimin yapmaya calıstıgına bağlı..
sadece web tasarımı bilen birisi bu siteyi yapabilir ama teoride yapabilir. yani bir sürü altsayfa var ve bunların her biri için ayrı sayfa olusturması gerekir
ama en az bir web programlama dili de biliyorsa 1 günde bile yapılabilecek bir site.. kategorileme var sadece.. ek bişey yok. basit bir sayfa.
-
Ya aslinda amacim oncelikle anilarimi ve gunluklerimi yazmakti..Sonradan ise haberler,rehberlik hizmetleri vs vs diye gitmek istiyordum..
Ama bu siteyi gordukten sonra siteye giren kullanicilari bilgilendirici bir website + bir yerlerine de blog eklenebilir diye dusundum..