Söylediğiniz En Büyük Yalan !
-
Evet mıuhteremler hayatınızda söylediğiniz en büyük yalan nedir ?
-
ailem 2 sene sonra gidecegimi bılıor askere ama ben mayıs 25 de askerım :)) allah sonumu hayır etsin :)
-
yuuh a.q böyle yalanmı söylenir :)
-
mecbur kaldım ağa bomba mayısda patlıcak hade hayırlısı :D
-
hayattımda ilk defa sınıfta kalacam (üni 1) ve ailem seneye diplama alacam zannediyor benim 3 yılım var
-
hayatım yalan D hayatımın a.q
-
Afyon bunu yazdı:
-----------------------------
ailem 2 sene sonra gidecegimi bılıor askere ama ben mayıs 25 de askerım :)) allah sonumu hayır etsin :)
aç bakiyim su konuyu neden mecbur kaldın ? :D -
bırakın söylediğiniz yalanlarıda
yalan söylemeyi nasıl durdurabiliriz?
-
bugün fenerbahçe stadına giderken trende 2 braz büyük kızlarla konuşurken almanyaya gittim dedim ehuheuehu
-
IRF bunu yazdı:
Afyon bunu yazdı:
aç bakiyim su konuyu neden mecbur kaldın ? :D
Walla hoca işler biraz yogun el adamlari çalişiyor basın da dur dıor ben gidecem dedım sıkıorsa git dedi PKK seni beklıor dedi. a.q adam hayırlısı demıorda hemen git PKK senı beklıor dıor beklıorsa görecegide var a.q aslanlar gibi gider aslanlar gibi geliriz babamda haklı evlat acısı kötüdür herhalde ama biz işste takmıos gideces dedık tecil filan yoq şimdi inanırmısnız ilşler le bogusuyorum askere gitmeme surda 20 25 gün kaldi :D tüm arkdaslar nadasa yattı kendını d,inlendırorıor biz deli gibi kopturuyoruz :D napalım ağa ha bugun ha yarıny yapılcak bu görew :) allah hayırlısı versin ;) sizin ne saman Askerlık ? -
demirel bunu yazdı:
hayattımda ilk defa sınıfta kalacam (üni 1) ve ailem seneye diplama alacam zannediyor benim 3 yılım var
-----------------------------Hocam Senin İntihar Etmen Lazım :)
Toplam Hit: 4017 Toplam Mesaj: 29