Soysopize
-
Seref, edep iledir. Soy ile degildir. (S.A.V)
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------ırklar arasındaki farkı görmeyen aptaldır. üstün işler başarmış üstün bir ırktan geliyorsan illaki bunun izlerini taşırsın nasıl ki köle ve köpek gibi yaşamış şerefsiz arsız bir ırktan gelen bu ırkın davranış yapısını doğarken genetiğinde taşıyorsa.
nasıl ki bir kurt , kurt olmayı kanındaki cevherden öğreniyorsa nasılki koyunun koyunluğu kanından geliyorsa senin de damarında ne varsa hayatın boyunca bunun izlerini taşıyacaksın unutmaki hiç birşey yoktan var olmaz vardan yok olmaz , sen reddettiğin isimsiz binlerce atanın mirasını taşıyorsun bir sonraki nesile kadar seninle birlikte taşınacak bir veritabanı mevcut en ücra hücrende bile.
elbette üstün ırktan gelmek tek başına bir işe yaramadığı gibi , aşağılık bir neslin evladı olmakta insanı aşağılık yapacak demek değildir ancak insan denen mahlukta çevresinin ürünüdür , ailesi ve çevresi ne ise birey de hemen hemen o olur ( istisnalar elbette vardır ) insan kişiliğinin %20 si genetik basımlama %80 i çevresel koşullar ile yani eğitim, görgü, örf vb ile oluşur . Bu moral değerleri eğer köleleşmiş köpekleşmiş ebeveynlerden atalardan bekliyorsan elbetteki bireyde onlar gibi bir böcek olacak . hamam böceklerinin gün aşırı sıçtığın tane larvadan bir diğeri gibi
ayrca madem okadar "evrensel" düşünebiliyorsun, insan dahil tüm mahlukatın bahsettiğin aynı ilk nefes ile aynı başlangıç çizgisinde olması gerekir ki benim ne kartal gibi kanatlarım ne aslan gibi pençelerim var doğarken. Ama insan olarak kartal gibi kanat, aslan gibi silah yapacak aklım var- benim türüm haricinde doğuştan olmayan ve muhtemelen sonradanda gelişmeyen bir organ olarak.
bir laf vardır , katranı kaynatsan olmaz şeker soyunu sktymn yine soyuna çeker ...
-----------------------------aman hocam bu ne sinir böyle biraz serin gel :/
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------
ırklar arasındaki farkı görmeyen aptaldır. üstün işler başarmış üstün bir ırktan geliyorsan illaki bunun izlerini taşırsın nasıl ki köle ve köpek gibi yaşamış şerefsiz arsız bir ırktan gelen bu ırkın davranış yapısını doğarken genetiğinde taşıyorsa.
nasıl ki bir kurt , kurt olmayı kanındaki cevherden öğreniyorsa nasılki koyunun koyunluğu kanından geliyorsa senin de damarında ne varsa hayatın boyunca bunun izlerini taşıyacaksın unutmaki hiç birşey yoktan var olmaz vardan yok olmaz , sen reddettiğin isimsiz binlerce atanın mirasını taşıyorsun bir sonraki nesile kadar seninle birlikte taşınacak bir veritabanı mevcut en ücra hücrende bile.
elbette üstün bir ırktan gelmek tek başına bir işe yaramadığı gibi , aşağılık bir neslin evladı olmakta insanı aşağılık yapacak demek değildir ancak insan denen mahlukta çevresinin ürünüdür , ailesi ve çevresi ne ise birey de hemen hemen o olur ( istisnalar elbette vardır ) insan kişiliğinin %20 si genetik basımlama %80 i çevresel koşullar ile yani eğitim, görgü, örf vb ile oluşur . Bu moral değerleri eğer köleleşmiş köpekleşmiş ebeveynlerden atalardan bekliyorsan elbetteki bireyde onlar gibi bir böcek olacak . hamam böceklerinin gün aşırı sıçtığı n tane larvadan bir diğeri gibi
ayrca madem okadar "evrensel" düşünebiliyorsun, insan dahil tüm mahlukatın bahsettiğin aynı ilk nefes ile aynı başlangıç çizgisinde olması gerekir ki benim ne kartal gibi kanatlarım ne aslan gibi pençelerim var doğarken. Ama insan olarak kartal gibi kanat, aslan gibi silah yapacak aklım var- benim türüm haricinde doğuştan olmayan ve muhtemelen sonradanda gelişmeyen bir organ olarak.
bir laf vardır , katranı kaynatsan olmaz şeker soyunu sktymn yine soyuna çeker ...
-----------------------------hein hitlerr
pardon
hein iksszee
yaşasın faşist masturbasyon hareketimiz. varolsun ırksal tatmin yöntemimiz!
ıhh çok tahrik edici yazmıssın hacı boşalacam şimdi : D
-
opensource2009 bunu yazdı:
-----------------------------
Rastgeldiğim bir blogdan bir okuduğum yazı.Hoşuma gitti paylaşayım dedim.
Benim soyla, sopla isim olmaz. Kendin kaderini cizmedigin bir gecmisin nesiyle ovunc duyma telasina girip yahut neyinden utanc duymak sikintisinda heder olacaksin. Kimsenin kendinden oncesi, onu digerlerinden bir adim one tasimiyor. Ilk nefeste herkes ayni baslangic cizgisinde. Soy ve soptan avantaj sahada gecmez. Sahada ve yarisacaksan herkes kadar once bir hicsin, sonra belki artarak cogalirsin. Her defasinda soy kartini koyacaksan masaya, siginacaksan bir kelime arkasina, tribune cikmalisin.
-----------------------------Her defasinda soy kartini koyacaksan masaya, siginacaksan bir kelime arkasina, tribune cikmalisin.
Guzel solemıs adam helal olsun
sanada saol knk :) -
dünyanın en basit mantıgını kuruyorum : zengin dogmak ile fakir dogmak aynı çizgide başlamak demek degildir. 10 saniyesini ayırsa bin türlü neden bulur kendine. boş yazmış.
-
aynı toprağı paylaşmasan bile aynı gökyüzünü paylaşıyorsun...
diye bir söz okudum.
ben bugün bunu okudum.