Söz Veripte Yapmadğım Müritler ?
-
Pm attım hacı :)
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------
isminiunuttum walperr yapın arkadaşlar ya :D
hocam ben yapıımda sana bi sorum var :D Forum nasıl kuruluyo ? :D dün host bağışlamıştın bana ama bi forum kuramadım :D daha önce hiç forum sitesi açmadığım için bilmmiyorum nasıl oluyo :D normal site gibi sandım amma karışıkmış forum işi :D -
cinema4d bunu yazdı:
myblackworldweb bunu yazdı:
isminiunuttum walperr yapın arkadaşlar ya :D
hocam ben yapıımda sana bi sorum var :D Forum nasıl kuruluyo ? :D dün host bağışlamıştın bana ama bi forum kuramadım :D daha önce hiç forum sitesi açmadığım için bilmmiyorum nasıl oluyo :D normal site gibi sandım amma karışıkmış forum işi :D
-----------------------------pm ile detayı yaz halledeyim hocam
-
Hadi konu açında harbici kapışalım kimler sağlam garfiker bekliyorum konuyu ;)
-
Hocam bana bi rapid bi hotfile bi de depo VIP borcun vardı, hiç dönmedin sonradan...
:). belki arada kaynar ahehaeha...
-
Banner yapıcağdın bana :|
-
vaybe . hocam bana sözün yok ama grçekten güzel iş yapmışsın bu konuyu açmakla. millet işten nasıl kaytarsam diye düşünedursun unuttuklarım varmının peşindesin :)
-
Smirnoff bunu yazdı:
hocam gönderdiğin pm'ye baktım şimdi :D sen site adresi filan vermemişsinki , ne yazıcağımıda söylememişsin :D sadece örnek siteyi yollamışsın kendi blog adresini vermemişsin :D -
cinema4d bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
hocam gönderdiğin pm'ye baktım şimdi :D sen site adresi filan vermemişsinki , ne yazıcağımıda söylememişsin :D sadece örnek siteyi yollamışsın kendi blog adresini vermemişsin :D
pm atıyorum :) -
pcdoktor636 bunu yazdı:
vaybe . hocam bana sözün yok ama grçekten güzel iş yapmışsın bu konuyu açmakla. millet işten nasıl kaytarsam diye düşünedursun unuttuklarım varmının peşindesin :)
:))