Sozluk.Sourtimes.Org Yazarlarının Tahribat.Com Hakkında Yazdıkları
-
Bunlar site kapalıyken yazıldı heralde yoktu
abartmışlar bide 13 kere hacklenmiş ohaa ..bu ekşisozluk.com da bir suç yoksada bu userlarını göz muayenesinden geçirmeli
-
Unuttum söylemeyi bi aralar şu Tamer Şahin Varya superonline hack olayına adı karışan eleman bunların siteyi indirmişti hazmedememişler upuzun açıklamalar yapmışlar adamın hakkında okuyun adamın ne lamerlığı kalmış ne showmanliği komedi :))
-
Kendileri Tamer tarafından bir güzel hacklenmişlerdir. Gene tamer bir güzel dalgada geçmiştir bu arkadaşlar ile bunlarda yediremeyip yerden yere vurmuşlardır cocuğu..
tekrar diyorum ve üstüne basa basa diorum. kendilerini üstün geren bir grup gerçek lamer.! -
Harbiden Insan bu kadarmi yerlere vurulur
bi kiside kalkip pozitif bisey dememis TS hakkinda ,bunlar hirs yapmis demekki dogru bi taraflari yok. hep yalan :)
-
Yanlışlıkla 1500 yapmıştım 15 000 olacaktı düzelttim özür dilerim...
Ayrıca bunlar tamer şahin hakkında çok aşağalıyıcı şeyler yazmışlar, kevin mitnick'den sonra en has adamın o, kimse tamer şahine dil uzatamaz...
-
walla sözlüğe laf yok. bence internetin kendi kategorisinde en iyi sitesidir. zagada falan cikmisti bu hafta ben severim hergün dakikalarca gezdigim bi site. gecenlerde bi user bulmustum holy le baya bi enrty girmistik tbt ye cw ye falan sildiler bizim useri : )
ama yinede cok ise yarar site.
-
gercekten kaliteli bir site bana gore.
3 tane lavugun yazdigi tum siteyi baglamaz. 13 defa hacklenmisiz haberimiz yok be ? ustelik de 1 hafta icinde :D bu tip lavuklar (bakiniz: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=r00t ) geyiq den baska bisi bilmezler.
-
ağzı olan konuuşuo millet burda tartışmaya bilem deymez ama O 13 kere hacklenme olayından neden hiç haberimiz olmadı:D:D::D::D
-
1 haftada 13 kere mi? rekorlara doymuyor tahribat.com :)
-
isiracak kopek diş gostermez kafanızı yormayın anca bole laf atarlarrr saygılarrrrrrr adi ustunde lamerler