Sözlük'te Olması Gerekenler (Script)
-
Hocalar sözlük yazıyorum ama elimde hehangi bir sözlüğün üyeliği yok bende bi tahribata sorayım dedim sözlüğe neler ekleyebilirm diye şuana kadar yaptıklarım şunlar :
- Login register (söylemeye gerek yokta yazayım genede)
- Konu Açma
- Entry Girme
- Beğenme Beğenmeme
- Gündem
- Kategorizasyon
- entry linki
- etiket
- Facebook Twitter Paylaş şeysi
- Profil sayfası {
* Son entryler
* Son başlıklar
* Toplam beğeni sayısı
* Burayada gelebilecek şeyleri yazarsanız sevinirim.
}
-
Log tutma
Etiket
-
whoobay bunu yazdı
Log tutma
Etiket
aa etiket sisteminide yaptım yazmayı unutmuşum. Log tutma olayı mantıklı içerde neler dönüyor bielelim aldım listeye
-
Nvidia bunu yazdıwhoobay bunu yazdı
Log tutma
Etiket
aa etiket sisteminide yaptım yazmayı unutmuşum. Log tutma olayı mantıklı içerde neler dönüyor bielelim aldım listeye
Logun içinde üyenin ip adresleri de olmalı. Yasama yürütmeden talep gelince ibraz etmen gerekecek. Entry oylama, site içi mesajlaşma, bunlar da ilginizi çekebilir, panelde son konular, son mesajlar.. Scriptten istiyorum.
-
whoobay bunu yazdıNvidia bunu yazdıwhoobay bunu yazdı
Log tutma
Etiket
Logun içinde üyenin ip adresleri de olmalı. Yasama yürütmeden talep gelince ibraz etmen gerekecek. Entry oylama, site içi mesajlaşma, bunlar da ilginizi çekebilir, panelde son konular, son mesajlar.. Scriptten istiyorum.
ahha tammadır hocam script bitecek yakın zamanda sanada göndereceğim :) 1 haftaya kadar göndermezsem mesaj at unutmuyim.
-
genelde
- istatistikler (top20, en beğenilenler, en çok entry girilenler)
- rastgele (tıklanınca *belki istenilen kategoride* gelişigüzel bir konu gösteren buton)
- bildirim paneli (kim +,- vermiş, kim yorum yazmış)
- *online paneli (kimler online, ne kadar süre online?)*
- yazar takibi (takip ettiğin kişi entry girdiğinde benim bildirim panelime düşsün, bakayım ne yazmış ne etmiş)
- tasarım seçebilme imkanı belki de gece modu? (uzunca yazılarda gece okumaya lazım karanlık tema)
- davet sistemi (-ki davet sistemi olan şeyler pek el üstünde tutulmakta bizde, kısıtlama varsa ilgi daha çok artıyor)
- bir de büyük çaplı düşünüyorsan ios ve android uygulaması.
profilde
- yazar kayıt tarihi
- yazar toplam entry - konu sayısı
- yazar profil fotoğrafı
entryde
- göz yormayan, okuması kolay font
- belli süre içinde düzenlenebilir yazı (entry silme, @2'dekini piç bırakmayı ortadan kaldırmak için)
- entry yazım tarihi ve görüntülenme sayısı
bir de belki hani, canın isterse imza bölümü. yazarlar entry altında imzalarını gösterebilsinler.
-- ben de scriptten istiyorum mümkünse, ücretine ve tasarıma da destek olmaya çalışırım. --
-
AlbayHardal bunu yazdı
genelde
- istatistikler (top20, en beğenilenler, en çok entry girilenler)
- rastgele (tıklanınca *belki istenilen kategoride* gelişigüzel bir konu gösteren buton)
- bildirim paneli (kim +,- vermiş, kim yorum yazmış)
- *online paneli (kimler online, ne kadar süre online?)*
- yazar takibi (takip ettiğin kişi entry girdiğinde benim bildirim panelime düşsün, bakayım ne yazmış ne etmiş)
- tasarım seçebilme imkanı belki de gece modu? (uzunca yazılarda gece okumaya lazım karanlık tema)
- davet sistemi (-ki davet sistemi olan şeyler pek el üstünde tutulmakta bizde, kısıtlama varsa ilgi daha çok artıyor)
- bir de büyük çaplı düşünüyorsan ios ve android uygulaması.
profilde
- yazar kayıt tarihi
- yazar toplam entry - konu sayısı
- yazar profil fotoğrafı
entryde
- göz yormayan, okuması kolay font
- belli süre içinde düzenlenebilir yazı (entry silme, @2'dekini piç bırakmayı ortadan kaldırmak için)
- entry yazım tarihi ve görüntülenme sayısı
bir de belki hani, canın isterse imza bölümü. yazarlar entry altında imzalarını gösterebilsinler.
-- ben de scriptten istiyorum mümkünse, ücretine ve tasarıma da destek olmaya çalışırım. --
bu desteğin bile yeter hocam script biter bitmez yolluyacağım.
-
heaa bi hafta dedimde şuan eklediklerim bi haftaya sığmaz ya la :D 2 -3 haftası var bitince haberiniz olur zaten bi penetrasyona sokturacam siteyi tahribat tarafından
-
Github a koy.
-
neden farklı bir konsept türetmiyorsun hocam?
-
dünün en beğenilen entryleri
haftanın en beğenilen entryleri
bunları çok takip ederdim ben.