Sozum Ona Devlet Sitesini Hackleyenleri Vatan Haini İlan Edenleri İthaf Ederim. Underzero
-
bu konuda fazla yazi yazmam ben
kendilerini milliyetci olarak goruyorlar ve hicbiri Turkiye deki devlet sitelerini hack(!) lemiyorlar.
niye ? cunki biz vatan haini degiliz diyorlar.
vatan haini olduklarindan degil cok zengin olduklarindan hacklemiyorlar. susmak islerine geldikleri icin hacklemiyorlar.
zam ustune zam, zam ustune zam.
dunyada en pahali benzin bizde ve halaa zam ustune zam geliyor petrole.
verginin vergisini veren yine biziz.
simdi son vurgun.
"devlet imf istedi diye halkin sagligindan kisitlamaya gidiyor"
imfnin istegi uzerine halkin mr, rongen vs gibi giderlerinin sadece kuruslarla ifade edilen kismini devlet odeyecek.
kendi sagliklari icin milyarlarca ytl para harcayan bakanlar, milletvekilleri halkin sagligindan sirf imf istiyor diye kisinti yapiyorlar.
ben bir devlet sitesini hackledim diye benmi sucluyum ?
yoksa imf istedi diye benim saglik giderimden kesinti yapanlarmi?
-
bak bende sinirlendim walla şimdi :@ hackle hoca tanıma kimseyi yaa
-
sonuna kadar haklısın ve seni destekliyorum. Yardım istersen elimden geleni yapmaya hazırım...
-
hoca tam destek sana haklısın onlarınn tuzu kuru çünkü
bende gaza geldim gidip bi yerlere index atam :) -
imf nin de bunu kabul edenlerin de taaaaaa a.g
-
burda amacim gaza gelin gidip devlet sitelerini hackleyin demek degildir.
gozunuzu acin. gazete okuyun, gundemi takip edin.
bir siteyi hackleyecekseniz toplumsal tepkinizi dile getirin.
kafaniza gore gidip index atmayin.
kimse birsey yapmadikca koyun gibi surulmeye, kaz gibi yolunmaya devam edecegiz.
cunki kimse birsey yapmadikca ensemizdeki samar artiyor, elimizdeki ekmek azaliyor.
-
hoca ben öylesine yazdım o gaza gelip devlet sitesi hackleme olayını ama haklısın okonuda insanlarda belli bi blinç in oluşması lazım insanlar hakklarını aramayı bilmeli
-
Tamamen haklısın underzero..
-
Haklisin hocam,herkes bir sekilde tepkisini vermeli..Eline saglik..
-
havle babacım tamamen arkandayız onlar kendilerinde kısıtlama yapmıyorlar halka gelince süründr ne bu a.q
-
Beyler adam doğru sölüo isterseniz banlayın ama hackleyin suç olarakta bunları yazın!
Toplam Hit: 2207 Toplam Mesaj: 13