Space Engineers
-
Ekerci bunu yazdı
hocam oyunu biraz açarak anlatır mısın ? war z tarzında bişiyede benzettim ben
Hocam oyunun mantığı maden toplayarak bu madenleri enerji üretmek, uzay istasyonları ve gemileri yapmak için kullanmak. Minecraft'ın uzayda geçtiğini düşün. Oyun bence güzel ve gayet keyifli ama nedense düşük fps sorunum var benim ama bilgisayardan da olabilir.
-
Yigit bunu yazdı
tbt minecraft serverı var buna gelmeyenler ona mı gelcek :D
serverde sıkıştım la ben :( kurtar hocu beni :D
-
Inferius bunu yazdıEkerci bunu yazdı
hocam oyunu biraz açarak anlatır mısın ? war z tarzında bişiyede benzettim ben
Hocam oyunun mantığı maden toplayarak bu madenleri enerji üretmek, uzay istasyonları ve gemileri yapmak için kullanmak. Minecraft'ın uzayda geçtiğini düşün. Oyun bence güzel ve gayet keyifli ama nedense düşük fps sorunum var benim ama bilgisayardan da olabilir.
Hocam yabancı forumlara baktım beta sürümü oldugu için sürekli update geliyor zamanla oturur bence :) daha oynamak nasip olmadı ama :)
-
hacılar zamundada var oyun ve multiplayer oynanabiliyormuş yani öyle yazıyor. Ama ben yapamadım galiba. En azından minecraft gibi tek başına oynanabiliyor. New world/map olayı var.
banneduser tarafından 10/Haz/14 21:19 tarihinde düzenlenmiştir -
banneduser bunu yazdı
hacılar zamundada var oyun ve multiplayer oynanabiliyormuş yani öyle yazıyor. Ama ben yapamadım galiba. En azından minecraft gibi tek başına oynanabiliyor. New world/map olayı var.
Hocam steam arkadaş listesindeki arkadaşlarının kurduğu oyunları görebiliyorsun yazıyor ama denemedim.
-
kafkafkaf bunu yazdı
Vay minecraft tarzı çok severim, bunu nasıl türkçeleştiriyoruz?
Kendi sorumu kendim cevaplayayım :)
http://kickass.to/space-engineers-v01-033-010-windows-t9204355.html
en son sürüm olan "VERSION 01.033.010"un torrent ile yukarıdaki linkten indirebilirsiniz. Ayarlarda türkçe dil seçeneği mevcut olup survival mod mevcuttur.
Boş olan proje arayan bu oyuna rehber hazırlasın derim. Tutacağa benziyor oyun.
-
Oynarız bu oyunu basitmiş baktım crackli mpnin nasıl olduğuna
TheKorsans tarafından 11/Haz/14 21:32 tarihinde düzenlenmiştir -
efsane oyundur ama şuan erken erişimde bunu sakın unutmayın ama bu halde olmasına rağmen gayet eğlenceli bir oyundur. Alanlar varsa bi liste hazırlayalım arada atalım ya :D